Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
jimacs (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Μόλις έγραψα

206 XS
Ένταξη: 10 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 1 Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 14:42:43 Θέμα δημοσίευσης: Αξιοπιστία στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία;;;;;;;;;; |
|
|
Καλημέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός 206 XS και σήμερα αισίως έκανα το πρώτο μου service στα 10.000 χλμ. Λόγω καποιων θορύβων απο το τζάμι της πορτας του οδηγου (έτριζε χτυπώντας στα πλαινα προστατευτικα )τους ζητησα να το κοιταξουν και η απαντηση του υπευθυνου ηταν να παραγγηλουμε ολοκληρο το λαστιχο της πορτας. Είναι δυνατον να θελει αλλαγη σε ενα αυτοκινητο 3 μηνων την στιγμη που δεν εχει κοπει πουθενα;;;;;;;;;
Σε παρενθεση ΠΟΥ ειναι το ΔΩΡΕΑΝ πρωτο service που αναγραφεται στο βιβλιο της εταιρειας ;;;;;
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΚΑΖΙΑ ΜΑΓΚΕΣ !!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 16:46:11 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αξιοπιστία στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία;;;;;;;;;; |
|
|
jimacs έγραψε: | Καλημέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός 206 XS και σήμερα αισίως έκανα το πρώτο μου service στα 10.000 χλμ. Λόγω καποιων θορύβων απο το τζάμι της πορτας του οδηγου (έτριζε χτυπώντας στα πλαινα προστατευτικα )τους ζητησα να το κοιταξουν και η απαντηση του υπευθυνου ηταν να παραγγηλουμε ολοκληρο το λαστιχο της πορτας. Είναι δυνατον να θελει αλλαγη σε ενα αυτοκινητο 3 μηνων την στιγμη που δεν εχει κοπει πουθενα;;;;;;;;;
Σε παρενθεση ΠΟΥ ειναι το ΔΩΡΕΑΝ πρωτο service που αναγραφεται στο βιβλιο της εταιρειας ;;;;; |
ναι ειναι δυνατον!
κι εμενα τα αλλαξαν εντος 6μηνου γιατι εμπαζε νερα!!
ενα ακομα αδυνατο σημειο για τα 206.
ακομα και τωρα καποιες σταγονες νερο μπαινουν απο μεσα.
αλλαξε τα οσες φορες μπορεις μεχρι να τελειωσει η εγγυηση σου 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιαν 2005, 01:00:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες φιλε μου!!! Ενας γνωστος με ΒΜW, 5αρα κιολας (μιλαμε για ~60.000Ε τωρα), αλλαξε και τους 4 γρυλλους των παραθυρων καθως και τις τσιμουχες!!! Και μιλαμε για αμαξι 15ημερων!!! 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ROLAND GARROS (PARIS) Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)
Ένταξη: 12 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 185 Τόπος: ATHENS
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 11:14:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαλαρά!!!
ας το αλλάξουν όσες φορές κάτσει.
Όσο για το δωρεάν service εννοούν εργασία φυσικά!
Peugeot = ομορφιά = ευχάριστη οδήγηση = υπομονή στο after sales...
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ) Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc
Ένταξη: 05 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 392
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιαν 2005, 14:59:38 Θέμα δημοσίευσης: προβληματικα συνεργεια |
|
|
Δε ξερω παιδια τα σερβις τησ Πεζο θελουνε πολυ ψαξιμο γιατι ειναι σε αθλια κατασταση, εγω μετα απο αυτο που επαθα με το κιβωτιο ταχυτητων θα τουσ κοσκινιζω. Παντος γραμμα που εκανα στην Λιον για να τουσ πω το προβλημα με το συνεργειο ουτε καν ασχοληθηκανε.
ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lepou (lefteris) Μέλος

206 GTi
Ένταξη: 28 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 159
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιαν 2005, 15:57:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θελει πολυ προσοχη που πας για σερβις και πολυ ψαξιμο.Βασικοτατο επισης ειναι να καθεσε αν μποορεις την ωρα του σερβις και παρακολουθεις τι κανουν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ) Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc
Ένταξη: 05 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 392
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιαν 2005, 16:04:27 Θέμα δημοσίευσης: συνεργεια |
|
|
lepou έγραψε: | Θελει πολυ προσοχη που πας για σερβις και πολυ ψαξιμο.Βασικοτατο επισης ειναι να καθεσε αν μποορεις την ωρα του σερβις και παρακολουθεις τι κανουν. |
συμφωνω και εγω
ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
paris Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 45
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 15:10:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είναι απατεώνες οι περισσότερες αντιπροσωπείες κοιτάνε μόνο πως θα στα αρπάξουνε. Καλύτερα να το πας σε κάποιον άλλο εκτός αντιπροσωπείας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 15:14:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
paris έγραψε: | Είναι απατεώνες οι περισσότερες αντιπροσωπείες κοιτάνε μόνο πως θα στα αρπάξουνε. Καλύτερα να το πας σε κάποιον άλλο εκτός αντιπροσωπείας. |
...αν δεν σε ενδιαφερει η εγγυηση το κανεις...αλλιως θα εχεις προβλημα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teodor_v (Στο καλο...) Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V
Ένταξη: 20 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2005, 02:22:23 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αξιοπιστία στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία;;;;;;;;;; |
|
|
jimacs έγραψε: | Λόγω καποιων θορύβων απο το τζάμι της πορτας του οδηγου (έτριζε χτυπώντας στα πλαινα προστατευτικα ) |
Επειδη εχω βαρεθει να πηγαινω στην peugeot για να σταματησουν (με ενα σπρει) για λιγο καιρο το τριξιμο στις πορτες αν βρεθει καποια μονιμη λυση πειτε το και σε μας!
McLaren Mercedes!
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2005, 08:32:51 Θέμα δημοσίευσης: Re: προβληματικα συνεργεια |
|
|
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: | Δε ξερω παιδια τα σερβις τησ Πεζο θελουνε πολυ ψαξιμο γιατι ειναι σε αθλια κατασταση, εγω μετα απο αυτο που επαθα με το κιβωτιο ταχυτητων θα τουσ κοσκινιζω. Παντος γραμμα που εκανα στην Λιον για να τουσ πω το προβλημα με το συνεργειο ουτε καν ασχοληθηκανε. |
H Lion δεν ασχοληθηκε ποτε σοβαρα με τις καταγγελιες κατοχων peugeot,και ουτε προκειτε ποτε να ασχοληθει για τον απλουστατο λογο οτι απο ολους αυτους τους κυριους που πουλανε τα οχηματα της,βαση συμφωνιας τους παιρνει αρκετα λεφτα καθε χρονο,συν τα λεφτα που τους εχει παρει για να τους δωσει το εμπορικο σημα....οποτε τι να λεμε για την lion....Exει το master franchise για την χωρα μας,το δινει οπου θελει(η'καλυτερα οπου της δωσουν τα πιο πολλα),και περα βρεχει....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TONIS** (ΑΝΤΩΝΗΣ) Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206gti
Ένταξη: 24 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 43
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2005, 14:26:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤ/ΠΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΠΕΖΩ ΟΧΙ ΕΠΗΔΕΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗ ΠΕΖΩ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ...ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΓΡΑΣΑΚΙ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΥΛΟ ΑΥΤΟ ΤΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΡΙΞΙΜΟ...
υ.σ...Η PEUGEOT ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣ HONDA MITSUB.AYDI OPEL NA ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΖΕΙ Η ΠΕΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΦΗ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΟΠΡΟΛΑΒΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2005, 20:28:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωραίος!