PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αξιοπιστία στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία;;;;;;;;;;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
jimacs (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 14:42:43    Θέμα δημοσίευσης: Αξιοπιστία στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία;;;;;;;;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός 206 XS και σήμερα αισίως έκανα το πρώτο μου service στα 10.000 χλμ. Λόγω καποιων θορύβων απο το τζάμι της πορτας του οδηγου (έτριζε χτυπώντας στα πλαινα προστατευτικα )τους ζητησα να το κοιταξουν και η απαντηση του υπευθυνου ηταν να παραγγηλουμε ολοκληρο το λαστιχο της πορτας. Είναι δυνατον να θελει αλλαγη σε ενα αυτοκινητο 3 μηνων την στιγμη που δεν εχει κοπει πουθενα;;;;;;;;;
Σε παρενθεση ΠΟΥ ειναι το ΔΩΡΕΑΝ πρωτο service που αναγραφεται στο βιβλιο της εταιρειας ;;;;;

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΚΑΖΙΑ ΜΑΓΚΕΣ !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 16:46:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αξιοπιστία στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία;;;;;;;;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

jimacs έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός 206 XS και σήμερα αισίως έκανα το πρώτο μου service στα 10.000 χλμ. Λόγω καποιων θορύβων απο το τζάμι της πορτας του οδηγου (έτριζε χτυπώντας στα πλαινα προστατευτικα )τους ζητησα να το κοιταξουν και η απαντηση του υπευθυνου ηταν να παραγγηλουμε ολοκληρο το λαστιχο της πορτας. Είναι δυνατον να θελει αλλαγη σε ενα αυτοκινητο 3 μηνων την στιγμη που δεν εχει κοπει πουθενα;;;;;;;;;
Σε παρενθεση ΠΟΥ ειναι το ΔΩΡΕΑΝ πρωτο service που αναγραφεται στο βιβλιο της εταιρειας ;;;;;

ναι ειναι δυνατον!
κι εμενα τα αλλαξαν εντος 6μηνου γιατι εμπαζε νερα!!
ενα ακομα αδυνατο σημειο για τα 206.
ακομα και τωρα καποιες σταγονες νερο μπαινουν απο μεσα.
αλλαξε τα οσες φορες μπορεις μεχρι να τελειωσει η εγγυηση σου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιαν 2005, 01:00:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες φιλε μου!!! Ενας γνωστος με ΒΜW, 5αρα κιολας (μιλαμε για ~60.000Ε τωρα), αλλαξε και τους 4 γρυλλους των παραθυρων καθως και τις τσιμουχες!!! Και μιλαμε για αμαξι 15ημερων!!! Shocked

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 11:14:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαλαρά!!!

ας το αλλάξουν όσες φορές κάτσει.

Όσο για το δωρεάν service εννοούν εργασία φυσικά!

Peugeot = ομορφιά = ευχάριστη οδήγηση = υπομονή στο after sales...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιαν 2005, 14:59:38    Θέμα δημοσίευσης: προβληματικα συνεργεια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε ξερω παιδια τα σερβις τησ Πεζο θελουνε πολυ ψαξιμο γιατι ειναι σε αθλια κατασταση, εγω μετα απο αυτο που επαθα με το κιβωτιο ταχυτητων θα τουσ κοσκινιζω. Παντος γραμμα που εκανα στην Λιον για να τουσ πω το προβλημα με το συνεργειο ουτε καν ασχοληθηκανε.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
lepou (lefteris)
Μέλος
Μέλος

206 GTi

Ένταξη: 28 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιαν 2005, 15:57:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θελει πολυ προσοχη που πας για σερβις και πολυ ψαξιμο.Βασικοτατο επισης ειναι να καθεσε αν μποορεις την ωρα του σερβις και παρακολουθεις τι κανουν.
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιαν 2005, 16:04:27    Θέμα δημοσίευσης: συνεργεια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lepou έγραψε:
Θελει πολυ προσοχη που πας για σερβις και πολυ ψαξιμο.Βασικοτατο επισης ειναι να καθεσε αν μποορεις την ωρα του σερβις και παρακολουθεις τι κανουν.

συμφωνω και εγω

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
paris 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 15:10:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι απατεώνες οι περισσότερες αντιπροσωπείες κοιτάνε μόνο πως θα στα αρπάξουνε. Καλύτερα να το πας σε κάποιον άλλο εκτός αντιπροσωπείας.
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 15:14:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paris έγραψε:
Είναι απατεώνες οι περισσότερες αντιπροσωπείες κοιτάνε μόνο πως θα στα αρπάξουνε. Καλύτερα να το πας σε κάποιον άλλο εκτός αντιπροσωπείας.

...αν δεν σε ενδιαφερει η εγγυηση το κανεις...αλλιως θα εχεις προβλημα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2005, 02:22:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αξιοπιστία στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία;;;;;;;;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

jimacs έγραψε:
Λόγω καποιων θορύβων απο το τζάμι της πορτας του οδηγου (έτριζε χτυπώντας στα πλαινα προστατευτικα )

Επειδη εχω βαρεθει να πηγαινω στην peugeot για να σταματησουν (με ενα σπρει) για λιγο καιρο το τριξιμο στις πορτες αν βρεθει καποια μονιμη λυση πειτε το και σε μας!

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2005, 08:32:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: προβληματικα συνεργεια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
Δε ξερω παιδια τα σερβις τησ Πεζο θελουνε πολυ ψαξιμο γιατι ειναι σε αθλια κατασταση, εγω μετα απο αυτο που επαθα με το κιβωτιο ταχυτητων θα τουσ κοσκινιζω. Παντος γραμμα που εκανα στην Λιον για να τουσ πω το προβλημα με το συνεργειο ουτε καν ασχοληθηκανε.

H Lion δεν ασχοληθηκε ποτε σοβαρα με τις καταγγελιες κατοχων peugeot,και ουτε προκειτε ποτε να ασχοληθει για τον απλουστατο λογο οτι απο ολους αυτους τους κυριους που πουλανε τα οχηματα της,βαση συμφωνιας τους παιρνει αρκετα λεφτα καθε χρονο,συν τα λεφτα που τους εχει παρει για να τους δωσει το εμπορικο σημα....οποτε τι να λεμε για την lion....Exει το master franchise για την χωρα μας,το δινει οπου θελει(η'καλυτερα οπου της δωσουν τα πιο πολλα),και περα βρεχει.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
TONIS** (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206gti

Ένταξη: 24 Ιαν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2005, 14:26:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤ/ΠΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΠΕΖΩ ΟΧΙ ΕΠΗΔΕΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗ ΠΕΖΩ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ...ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΓΡΑΣΑΚΙ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΥΛΟ ΑΥΤΟ ΤΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΡΙΞΙΜΟ...

υ.σ...Η PEUGEOT ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣ HONDA MITSUB.AYDI OPEL NA ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΖΕΙ Η ΠΕΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΦΗ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΟΠΡΟΛΑΒΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2005, 20:28:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραίος! Very happy

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης