PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συντήρηση : Χημικά προϊόντα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Αύγ 2002, 17:38:50    Θέμα δημοσίευσης: Συντήρηση : Χημικά προϊόντα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχουμε και λέμε :

Κερί VALMA SUPER WAX το οποίο παιδιά κάνει θαύματα στην προστασία. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι βέβαια κάπως τσιμπημένο (20 ευρώ). Σε κόκκινη συσκευασία με κίτρινα γράμματα.

Laughing

Καθαριστικό Σπρέυ μηχανής από τη SONAX : σήμερα που έπλυνα τον κινητήρα έριξα πρώτα από αυτό σε σημεία που είχαν πέσει λάδια και τα εξαφάνισε τελείως. Κόστος γύρω στα 10 ευρώ από το ΜΑΚΡΟ.

Αφρός καθαρισμού εσωτερικού χώρου από τη WURTH. Το κάτι άλλο. Εκτός του ότι καθαρίζει τα πάντα (δοκίμασα σε παλιά μοκέτα με γράσο), μυρίζει και πάρα πολύ ωραία. Κόστος 14 ευρώ Laughing

Αχχχχχ, όλο και περισσότερο βάζω το χέρι βαθιά για το πεζό μου. Χαλάλι του 8)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Αύγ 2002, 23:46:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως για εξωτερικό καθάρισμα το κάνω στο πάρκινγκ που το βάζω που το κάνουν πολύ καλό. Για το εσωτερικό θα το δώσω σε ένα μαγαζί που ασχολούνται ακριβώς με αυτό το θέμα. Θα μου άρεσε να καθαρίζω κι εγώ το 206 μου αλλά δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο. Ίσως τις Κυριακές, να βάζω και μουσικούλα και να το γυαλίζω...

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 23:35:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρόσφατα (πριν μία εβδομάδα) ακολουθώντας τη συμβουλή του Φίλιππου (PHSYBORG) αγόρασα ένα καθαριστικό για τις ζάντες.

Του είχα πει πως σε όσα πλυντήρια κι αν το έχω πάει όλοι μου έλεγαν το ίδιο: "Φίλε οι ζάντες δυστυχώς δεν καθαρίζουν άλλο"! Sad
Είχα δοκιμάσει κι εγώ να τις καθαρίσω (σαπουνάδα και τρελό τρίψιμο), αλλά τζίφος. Sad
Ήταν και κάτι που μου έλεγαν και οι περισσότεροι όταν τους έλεγα πως οι ζάντες είχαν μείνει πολύ καιρό χωρίς να καθαριστούν "σωστά". Περίπου από τότε που αγοράστηκε δηλαδή. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Αυτή η μαυρίλα από τα τακάκια. Evil Evil Evil

Όλα αυτά λοιπόν μέχρι που αξιώθηκα και είπα του Φίλιππου να πάμε παρέα να πάρω ένα (μιας και ανίδεος εγώ Embarassed Embarassed ). Από την αρχή μου έλεγε SONAX με 7€ ή 9€. Τι να πω κι εγώ? ΟΚ του είπα. "Αλλά θα τα καθαρίσει ρε συ ή τζάμπα τα €?" τον ρωτούσα συνέχεια.

Παίδες τι να πω...ένα ψέκασμα στο σημείο που ήθελα (μαυρίλα 1.5 χρόνου), το άφησα 5sec και το σκούπισα πρόχειρα με ένα χαρτομάντηλο, απλά για να δοκιμάσω τι έλεγε το καθαριστικό και ΕΦΥΓΕ! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Δεν ξέρω, δεν είχα δοκιμάσει ποτέ να βάλω καθαριστικό, αλλά έπαθα πλάκα! Very happy
Δε μένει παρά να κάτσω και να κάνω όλες τις ζάντες προσεχτικά ώστε να γίνουν σαν καινούριες. Very happy

Προς θεού δεν κάνω διαφήμιση, άλλωστε όσοι ήταν τη στιγμή που την καθάρισα (στο Olympico) το είδαν και με τα μάτια τους. Wink
Τώρα πήρα και μία αλοιφή (SONAX κι αυτή) για "τη θαμπάδα του χρώματος" και περιμένω να τη δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα, αν και έχει ήδη δοκιμαστεί κι αυτή από ένα παιδάκι... Laughing Laughing Laughing Wink

Ευχαριστώ Φίλιππε. Cool Very happy Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 10:21:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Πρόσφατα (πριν μία εβδομάδα) ακολουθώντας τη συμβουλή του Φίλιππου (PHSYBORG) αγόρασα ένα καθαριστικό για τις ζάντες.

Του είχα πει πως σε όσα πλυντήρια κι αν το έχω πάει όλοι μου έλεγαν το ίδιο: "Φίλε οι ζάντες δυστυχώς δεν καθαρίζουν άλλο"! Sad
Είχα δοκιμάσει κι εγώ να τις καθαρίσω (σαπουνάδα και τρελό τρίψιμο), αλλά τζίφος. Sad
Ήταν και κάτι που μου έλεγαν και οι περισσότεροι όταν τους έλεγα πως οι ζάντες είχαν μείνει πολύ καιρό χωρίς να καθαριστούν "σωστά". Περίπου από τότε που αγοράστηκε δηλαδή. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Αυτή η μαυρίλα από τα τακάκια. Evil Evil Evil

Εμ! αμα δεν το πλενουμε ....

kovac έγραψε:

Όλα αυτά λοιπόν μέχρι που αξιώθηκα και είπα του Φίλιππου να πάμε παρέα να πάρω ένα (μιας και ανίδεος εγώ Embarassed Embarassed ). Από την αρχή μου έλεγε SONAX με 7€ ή 9€. Τι να πω κι εγώ? ΟΚ του είπα. "Αλλά θα τα καθαρίσει ρε συ ή τζάμπα τα €?" τον ρωτούσα συνέχεια.

Παίδες τι να πω...ένα ψέκασμα στο σημείο που ήθελα (μαυρίλα 1.5 χρόνου), το άφησα 5sec και το σκούπισα πρόχειρα με ένα χαρτομάντηλο, απλά για να δοκιμάσω τι έλεγε το καθαριστικό και ΕΦΥΓΕ! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Δεν ξέρω, δεν είχα δοκιμάσει ποτέ να βάλω καθαριστικό, αλλά έπαθα πλάκα! Very happy
Δε μένει παρά να κάτσω και να κάνω όλες τις ζάντες προσεχτικά ώστε να γίνουν σαν καινούριες. Very happy

Προς θεού δεν κάνω διαφήμιση, άλλωστε όσοι ήταν τη στιγμή που την καθάρισα (στο Olympico) το είδαν και με τα μάτια τους. Wink
Τώρα πήρα και μία αλοιφή (SONAX κι αυτή) για "τη θαμπάδα του χρώματος" και περιμένω να τη δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα, αν και έχει ήδη δοκιμαστεί κι αυτή από ένα παιδάκι... Laughing Laughing Laughing Wink

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 11:56:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:

Embarassed Embarassed Wink Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 16:54:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

Πλένουνε!
Εγώ απέχω λίγο, αλλά όταν έρχομαι το 206 πλένεται. Razz

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 17:11:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
DimiP έγραψε:

Πλένουνε!

Στο βενζιναδικο !

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 18:55:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
kovac έγραψε:
DimiP έγραψε:

Πλένουνε!

Στο βενζιναδικο !

Μια φορά έγινε αυτό και οι συνέπειες ήταν παραλίγο καταστροφικές! Laughing Laughing Laughing Laughing
Πέρα από την πλάκα πάντα μόνος μου το πλένω. Razz Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2004, 09:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραια...συνεχεισε την "ερευνα προιοντων" να ξερουμε και εμεις....

υπαρχει και μια κρεμουλα της 3Μ για τις γρατζουνιες που κανει θαυματα, μου την ειχαν πει απο την πεζο....

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2004, 12:08:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
ωραια...συνεχεισε την "ερευνα προιοντων" να ξερουμε και εμεις....

υπαρχει και μια κρεμουλα της 3Μ για τις γρατζουνιες που κανει θαυματα, μου την ειχαν πει απο την πεζο....

Βασικά υπάρχουν 2 αλοιφές,μία χοντρή και μία ψιλή.Η καθεμία κάνει θαύματα σε ανάλογο τραύμα...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vangsgr (Vangelis)
Μέλος
Μέλος

206xs 1,6(16v)

Ένταξη: 19 Ιούν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2004, 07:50:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή;;;
Για πες μας περισότερα Question
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2004, 08:26:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vangsgr έγραψε:
Δηλαδή;;;

Για μικρές γρατζουνιές χρησιμοποιείς την ψιλή.Η αλοιφή καλύπτει την ζημιά με υλικό και το κάνει ομοιόμορφο με το υπόλοιπο κομμάτι.Αντίστοιχα χρησιμοποιείς πιο χοντρή αλοιφή για μεγαλύτερες και πιο βαθειές γρατζουνιές,χωρίς να έχεις βέβαια απόλυτη επιτυχία.

Επιστροφή στην κορυφή
vangsgr (Vangelis)
Μέλος
Μέλος

206xs 1,6(16v)

Ένταξη: 19 Ιούν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2004, 08:49:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thanks a lot
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2004, 08:12:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
vangsgr έγραψε:
Δηλαδή;;;

Για μικρές γρατζουνιές χρησιμοποιείς την ψιλή.Η αλοιφή καλύπτει την ζημιά με υλικό και το κάνει ομοιόμορφο με το υπόλοιπο κομμάτι.Αντίστοιχα χρησιμοποιείς πιο χοντρή αλοιφή για μεγαλύτερες και πιο βαθειές γρατζουνιές,χωρίς να έχεις βέβαια απόλυτη επιτυχία.

Θοδωρή, επίτρεψέ μου μια μικρή διόρθωση.

Η αλοιφή δεν καλύπτει. Αντίθετα, δουλειά της είναι να βγάζει επιφανειακά το βερνίκι, ώστε μαζί με αυτό να φεύγει και η γρατζουνιά.

Η ψιλή αλοιφή είναι για μικρές γρατζουνιές, η χοντρή για μεγάλες.

Το κερί είναι αυτό που δημιουργεί το φιλμ προστασίας και πραγματικά προστατεύει το βερνίκι.

Προσοχή στη χρήση της αλοιφής! Τη χρησιμοποιούμε μόνο όταν είμαστε σίγουροι για το τι κάνει και τι θέλουμε να πετύχουμε.

Να είστε όμως σίγουροι, ότι αν πρόκειται για γρατζουνιά, ούτε το κερί, ούτε η αλοιφή θα σας δώσει το αποτέλεσμα που θέλετε. Δυστυχώς, μόνο ο φανοποιός. Confused

Wink Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
XASOS 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΒMW 525

Ένταξη: 10 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2004, 09:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλά είναι τα χαρτομάντηλα μιας χρήσεως της Armorall για το εσωτερικό καθώς και όλα τα προιόντα της! Για σαμπουαν χρησιμοποιώ ένα που περιέχει σιλικόνη δεν θυμάμαι μάρκα που είναι πολύ καλό και φθηνό.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2004, 23:07:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:

Η αλοιφή δεν καλύπτει. Αντίθετα, δουλειά της είναι να βγάζει επιφανειακά το βερνίκι, ώστε μαζί με αυτό να φεύγει και η γρατζουνιά.

Σωστή η παρατήρησή σου Στέφανε.
Να σημειώσω ότι όσες φορές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την ψιλή για μικρογδαρσίματα (από κλειδί μέχρι επαφή με προφυλακτήρα),είχε απόλυτη επιτυχία.Δεν θέλει υπερβολή στην ποσότητα,και η επάλλειψη γίνεται με ένα κομμάτι βαμβάκι ή στεγνό πανί.

Επιστροφή στην κορυφή
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.1 color line

Ένταξη: 07 Μάϊ 2004
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2004, 23:22:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τα εσωτερικά πλαστικά μου είπαν να μην χρησιμοποιώ σπρέυ
αλλά κερί παπουτσιών για δέρματα ή βαζελίνη. Το έχει δοκιμάσει κανείς Question

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 09:02:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:

Λοιπόοοοοον, η αλοιφή δοκιμάστηκε.

Δοκιμή:

1.Αφαίρεση "κόλλας" (εμφανίστηκε ξαφνικά ένα πρωϊνό πάνω στον ουρανό του 206) κυκλικό σημάδι διαμέτρου, πόσο να πω, όσο η θήκη ενός dvd!!!!! Προφανώς κάποιος ΜΑ**ΚΑΣ θα άφησε καμιά τσάντα (και θα τρέξανε τίποτα ζουμιά) πάνω στο αμάξι να ξαποστάστει ο χριστιανός. Evil Evil Evil Evil Δέντρα δεν υπήρχαν, κι όταν πέφτει ρετσίνι, πέφτει, δε βρέχει! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

2.Κίτρινο σημαδάκι (από χρώμα) στο καπώ. Πάλι ένα όμορφο πρωϊνό κι αυτό.

3.Άσπρο χρώμα στο αριστερό φτερό Rolling eyes .

4. Σημάδια από τα πιτσιλιτήρια (όσοι τα είχατε δει θυμάστε που λέγαμε πως μάλλον βάψιμο θα θέλει). Είχε προκληθεί από νερό (1η και τελευταία φορά που έβαλαν υγρό των υαλοκαθαριστήρων από βενζινάδικο. Το τι χε**μο φάγανε... Evil Evil Evil ) ή καλύτερα ΣΑΠΟΥΝΑΔΑ που είχε στεγνώσει ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ με τον ήλιο πάνω στο καπώ (μέχρι και να το σκουπίσουν δεν μπόρεσαν Evil Evil Evil ).

5. Θωλούρα στις 2 δεξιά πόρτες (μέγεθος ακριβώς το ίδιο με τα πλαϊνά πλαστικά λίγο πιο πάνω από αυτά).

Αποτέλεσμα:

Ένα θα πω...έχω μείνει μα**κας!!!!!!5/5 λέμε (ΟΚ, τελικά είπα 2 Razz Razz )! Very happy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τι να πω...ρε συ Φίλιππε (PHSYBORG)...θα κάνω αερογραφία μια φωτογραφία σου στο καπώ!!!!! Very happy

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙ (ΥΠΟΘΕΤΩ) ΤΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ!!!!!

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 10:16:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφαρει κ γρατζουνιες οχι πολυ βαθιες !
Για γρατζουνιες που εχει φυγει χρωμα σου χω αλλο μυστικο Wink

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 13:14:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον σαν τρελος γκαντεμης που ειμαι μολις πηρα την αγαπη μου μετα απο μια ακριβως εβδομαδα με τρακαρανε(νταλικα παρακαλω) αποτέλεσμα: λακουβα μικρη στο πισω δεξι φτερο και πολλες γρατζουνιες σε προφυλακτηρα. Μολις πηγα στην δουλεια πηρα μια αλοιφη που εχουμε(δεν θυμαμε τωρα ονομα θα σας ενεμηρωσω) και εξαφανηστηκαν τα παντα! εκπληκτικη δουλεια! Επειδη εχω τρελλα με το αμαξι μου το πλενω τουλαχιστον δυο φορες την εβδομαδα (αλλα ρε π@@στη μου το χαιρωμε καθαρο το πολυ 2 ωρες λογο χρωματος) και το μοτερ με ειδικο γυαλιστικο ,που επισης δεν θυμαμε ονομα, και τα λαστιχα με ειδικο υγρο, που δεν θυμαμε ονομα! Οσο για το εσωτερικο μονο με βρεγμενο πανι γιατι ολα τα αλλα χημικα τρωνε την κονσολα! Θα ξαναποσταρω για τα ονοματα!

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης