Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Αύγ 2002, 17:38:50 Θέμα δημοσίευσης: Συντήρηση : Χημικά προϊόντα |
|
|
Έχουμε και λέμε :
Κερί VALMA SUPER WAX το οποίο παιδιά κάνει θαύματα στην προστασία. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι βέβαια κάπως τσιμπημένο (20 ευρώ). Σε κόκκινη συσκευασία με κίτρινα γράμματα.
Καθαριστικό Σπρέυ μηχανής από τη SONAX : σήμερα που έπλυνα τον κινητήρα έριξα πρώτα από αυτό σε σημεία που είχαν πέσει λάδια και τα εξαφάνισε τελείως. Κόστος γύρω στα 10 ευρώ από το ΜΑΚΡΟ.
Αφρός καθαρισμού εσωτερικού χώρου από τη WURTH. Το κάτι άλλο. Εκτός του ότι καθαρίζει τα πάντα (δοκίμασα σε παλιά μοκέτα με γράσο), μυρίζει και πάρα πολύ ωραία. Κόστος 14 ευρώ
Αχχχχχ, όλο και περισσότερο βάζω το χέρι βαθιά για το πεζό μου. Χαλάλι του 8) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Slash (Ντάνης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 541 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Αύγ 2002, 23:46:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάντως για εξωτερικό καθάρισμα το κάνω στο πάρκινγκ που το βάζω που το κάνουν πολύ καλό. Για το εσωτερικό θα το δώσω σε ένα μαγαζί που ασχολούνται ακριβώς με αυτό το θέμα. Θα μου άρεσε να καθαρίζω κι εγώ το 206 μου αλλά δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο. Ίσως τις Κυριακές, να βάζω και μουσικούλα και να το γυαλίζω...
I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 23:35:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πρόσφατα (πριν μία εβδομάδα) ακολουθώντας τη συμβουλή του Φίλιππου (PHSYBORG) αγόρασα ένα καθαριστικό για τις ζάντες.
Του είχα πει πως σε όσα πλυντήρια κι αν το έχω πάει όλοι μου έλεγαν το ίδιο: "Φίλε οι ζάντες δυστυχώς δεν καθαρίζουν άλλο"!
Είχα δοκιμάσει κι εγώ να τις καθαρίσω (σαπουνάδα και τρελό τρίψιμο), αλλά τζίφος.
Ήταν και κάτι που μου έλεγαν και οι περισσότεροι όταν τους έλεγα πως οι ζάντες είχαν μείνει πολύ καιρό χωρίς να καθαριστούν "σωστά". Περίπου από τότε που αγοράστηκε δηλαδή.
Αυτή η μαυρίλα από τα τακάκια.
Όλα αυτά λοιπόν μέχρι που αξιώθηκα και είπα του Φίλιππου να πάμε παρέα να πάρω ένα (μιας και ανίδεος εγώ ). Από την αρχή μου έλεγε SONAX με 7€ ή 9€. Τι να πω κι εγώ? ΟΚ του είπα. "Αλλά θα τα καθαρίσει ρε συ ή τζάμπα τα €?" τον ρωτούσα συνέχεια.
Παίδες τι να πω...ένα ψέκασμα στο σημείο που ήθελα (μαυρίλα 1.5 χρόνου), το άφησα 5sec και το σκούπισα πρόχειρα με ένα χαρτομάντηλο, απλά για να δοκιμάσω τι έλεγε το καθαριστικό και ΕΦΥΓΕ!
Δεν ξέρω, δεν είχα δοκιμάσει ποτέ να βάλω καθαριστικό, αλλά έπαθα πλάκα!
Δε μένει παρά να κάτσω και να κάνω όλες τις ζάντες προσεχτικά ώστε να γίνουν σαν καινούριες.
Προς θεού δεν κάνω διαφήμιση, άλλωστε όσοι ήταν τη στιγμή που την καθάρισα (στο Olympico) το είδαν και με τα μάτια τους.
Τώρα πήρα και μία αλοιφή (SONAX κι αυτή) για "τη θαμπάδα του χρώματος" και περιμένω να τη δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα, αν και έχει ήδη δοκιμαστεί κι αυτή από ένα παιδάκι...
Ευχαριστώ Φίλιππε. 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 10:21:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kovac έγραψε: | Πρόσφατα (πριν μία εβδομάδα) ακολουθώντας τη συμβουλή του Φίλιππου (PHSYBORG) αγόρασα ένα καθαριστικό για τις ζάντες.
Του είχα πει πως σε όσα πλυντήρια κι αν το έχω πάει όλοι μου έλεγαν το ίδιο: "Φίλε οι ζάντες δυστυχώς δεν καθαρίζουν άλλο"!
Είχα δοκιμάσει κι εγώ να τις καθαρίσω (σαπουνάδα και τρελό τρίψιμο), αλλά τζίφος.
Ήταν και κάτι που μου έλεγαν και οι περισσότεροι όταν τους έλεγα πως οι ζάντες είχαν μείνει πολύ καιρό χωρίς να καθαριστούν "σωστά". Περίπου από τότε που αγοράστηκε δηλαδή.
Αυτή η μαυρίλα από τα τακάκια. |
Εμ! αμα δεν το πλενουμε ....
kovac έγραψε: |
Όλα αυτά λοιπόν μέχρι που αξιώθηκα και είπα του Φίλιππου να πάμε παρέα να πάρω ένα (μιας και ανίδεος εγώ ). Από την αρχή μου έλεγε SONAX με 7€ ή 9€. Τι να πω κι εγώ? ΟΚ του είπα. "Αλλά θα τα καθαρίσει ρε συ ή τζάμπα τα €?" τον ρωτούσα συνέχεια.
Παίδες τι να πω...ένα ψέκασμα στο σημείο που ήθελα (μαυρίλα 1.5 χρόνου), το άφησα 5sec και το σκούπισα πρόχειρα με ένα χαρτομάντηλο, απλά για να δοκιμάσω τι έλεγε το καθαριστικό και ΕΦΥΓΕ!
Δεν ξέρω, δεν είχα δοκιμάσει ποτέ να βάλω καθαριστικό, αλλά έπαθα πλάκα!
Δε μένει παρά να κάτσω και να κάνω όλες τις ζάντες προσεχτικά ώστε να γίνουν σαν καινούριες.
Προς θεού δεν κάνω διαφήμιση, άλλωστε όσοι ήταν τη στιγμή που την καθάρισα (στο Olympico) το είδαν και με τα μάτια τους.
Τώρα πήρα και μία αλοιφή (SONAX κι αυτή) για "τη θαμπάδα του χρώματος" και περιμένω να τη δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα, αν και έχει ήδη δοκιμαστεί κι αυτή από ένα παιδάκι...
Ευχαριστώ Φίλιππε.  |
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 11:56:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kovac έγραψε: | Πρόσφατα (πριν μία εβδομάδα) ακολουθώντας τη συμβουλή του Φίλιππου (PHSYBORG) αγόρασα ένα καθαριστικό για τις ζάντες.
Ευχαριστώ Φίλιππε.  |

FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 16:54:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | Εμ! αμα δεν το πλενουμε .... |
Πλένουνε!
Εγώ απέχω λίγο, αλλά όταν έρχομαι το 206 πλένεται. 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 17:11:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kovac έγραψε: | DimiP έγραψε: | Εμ! αμα δεν το πλενουμε .... |
Πλένουνε!
Εγώ απέχω λίγο, αλλά όταν έρχομαι το 206 πλένεται.  |
Στο βενζιναδικο !
FULL THROTLE....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 18:55:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PHSYBORG έγραψε: | kovac έγραψε: | DimiP έγραψε: | Εμ! αμα δεν το πλενουμε .... |
Πλένουνε!
Εγώ απέχω λίγο, αλλά όταν έρχομαι το 206 πλένεται.  |
Στο βενζιναδικο ! |
Μια φορά έγινε αυτό και οι συνέπειες ήταν παραλίγο καταστροφικές!
Πέρα από την πλάκα πάντα μόνος μου το πλένω. 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2004, 09:55:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ωραια...συνεχεισε την "ερευνα προιοντων" να ξερουμε και εμεις....
υπαρχει και μια κρεμουλα της 3Μ για τις γρατζουνιες που κανει θαυματα, μου την ειχαν πει απο την πεζο....
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2004, 12:08:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: | ωραια...συνεχεισε την "ερευνα προιοντων" να ξερουμε και εμεις....
υπαρχει και μια κρεμουλα της 3Μ για τις γρατζουνιες που κανει θαυματα, μου την ειχαν πει απο την πεζο.... |
Βασικά υπάρχουν 2 αλοιφές,μία χοντρή και μία ψιλή.Η καθεμία κάνει θαύματα σε ανάλογο τραύμα...
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vangsgr (Vangelis) Μέλος

206xs 1,6(16v)
Ένταξη: 19 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 147 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2004, 07:50:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δηλαδή;;;
Για πες μας περισότερα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2004, 08:26:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vangsgr έγραψε: | Δηλαδή;;;
Για μικρές γρατζουνιές χρησιμοποιείς την ψιλή.Η αλοιφή καλύπτει την ζημιά με υλικό και το κάνει ομοιόμορφο με το υπόλοιπο κομμάτι.Αντίστοιχα χρησιμοποιείς πιο χοντρή αλοιφή για μεγαλύτερες και πιο βαθειές γρατζουνιές,χωρίς να έχεις βέβαια απόλυτη επιτυχία.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vangsgr (Vangelis) Μέλος

206xs 1,6(16v)
Ένταξη: 19 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 147 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2004, 08:49:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Thanks a lot |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2004, 08:12:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | vangsgr έγραψε: | Δηλαδή;;;
Για μικρές γρατζουνιές χρησιμοποιείς την ψιλή.Η αλοιφή καλύπτει την ζημιά με υλικό και το κάνει ομοιόμορφο με το υπόλοιπο κομμάτι.Αντίστοιχα χρησιμοποιείς πιο χοντρή αλοιφή για μεγαλύτερες και πιο βαθειές γρατζουνιές,χωρίς να έχεις βέβαια απόλυτη επιτυχία. |
Θοδωρή, επίτρεψέ μου μια μικρή διόρθωση.
Η αλοιφή δεν καλύπτει. Αντίθετα, δουλειά της είναι να βγάζει επιφανειακά το βερνίκι, ώστε μαζί με αυτό να φεύγει και η γρατζουνιά.
Η ψιλή αλοιφή είναι για μικρές γρατζουνιές, η χοντρή για μεγάλες.
Το κερί είναι αυτό που δημιουργεί το φιλμ προστασίας και πραγματικά προστατεύει το βερνίκι.
Προσοχή στη χρήση της αλοιφής! Τη χρησιμοποιούμε μόνο όταν είμαστε σίγουροι για το τι κάνει και τι θέλουμε να πετύχουμε.
Να είστε όμως σίγουροι, ότι αν πρόκειται για γρατζουνιά, ούτε το κερί, ούτε η αλοιφή θα σας δώσει το αποτέλεσμα που θέλετε. Δυστυχώς, μόνο ο φανοποιός.

Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
XASOS Νέος χρήστης

ΒMW 525
Ένταξη: 10 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 86
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2004, 09:47:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολύ καλά είναι τα χαρτομάντηλα μιας χρήσεως της Armorall για το εσωτερικό καθώς και όλα τα προιόντα της! Για σαμπουαν χρησιμοποιώ ένα που περιέχει σιλικόνη δεν θυμάμαι μάρκα που είναι πολύ καλό και φθηνό..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2004, 23:07:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Svstouk έγραψε: |
Η αλοιφή δεν καλύπτει. Αντίθετα, δουλειά της είναι να βγάζει επιφανειακά το βερνίκι, ώστε μαζί με αυτό να φεύγει και η γρατζουνιά.
|
Σωστή η παρατήρησή σου Στέφανε.
Να σημειώσω ότι όσες φορές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την ψιλή για μικρογδαρσίματα (από κλειδί μέχρι επαφή με προφυλακτήρα),είχε απόλυτη επιτυχία.Δεν θέλει υπερβολή στην ποσότητα,και η επάλλειψη γίνεται με ένα κομμάτι βαμβάκι ή στεγνό πανί.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smaraghi Μέλος

Peugeot 206 1.1 color line
Ένταξη: 07 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: ΡΟΔΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2004, 23:22:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για τα εσωτερικά πλαστικά μου είπαν να μην χρησιμοποιώ σπρέυ
αλλά κερί παπουτσιών για δέρματα ή βαζελίνη. Το έχει δοκιμάσει κανείς 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 09:02:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kovac έγραψε: | Τώρα πήρα και μία αλοιφή (SONAX κι αυτή) για "τη θαμπάδα του χρώματος" και περιμένω να τη δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα, αν και έχει ήδη δοκιμαστεί κι αυτή από ένα παιδάκι...
Ευχαριστώ Φίλιππε.  |
Λοιπόοοοοον, η αλοιφή δοκιμάστηκε.
Δοκιμή:
1.Αφαίρεση "κόλλας" (εμφανίστηκε ξαφνικά ένα πρωϊνό πάνω στον ουρανό του 206) κυκλικό σημάδι διαμέτρου, πόσο να πω, όσο η θήκη ενός dvd!!!!! Προφανώς κάποιος ΜΑ**ΚΑΣ θα άφησε καμιά τσάντα (και θα τρέξανε τίποτα ζουμιά) πάνω στο αμάξι να ξαποστάστει ο χριστιανός. Δέντρα δεν υπήρχαν, κι όταν πέφτει ρετσίνι, πέφτει, δε βρέχει!
2.Κίτρινο σημαδάκι (από χρώμα) στο καπώ. Πάλι ένα όμορφο πρωϊνό κι αυτό.
3.Άσπρο χρώμα στο αριστερό φτερό .
4. Σημάδια από τα πιτσιλιτήρια (όσοι τα είχατε δει θυμάστε που λέγαμε πως μάλλον βάψιμο θα θέλει). Είχε προκληθεί από νερό (1η και τελευταία φορά που έβαλαν υγρό των υαλοκαθαριστήρων από βενζινάδικο. Το τι χε**μο φάγανε... ) ή καλύτερα ΣΑΠΟΥΝΑΔΑ που είχε στεγνώσει ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ με τον ήλιο πάνω στο καπώ (μέχρι και να το σκουπίσουν δεν μπόρεσαν ).
5. Θωλούρα στις 2 δεξιά πόρτες (μέγεθος ακριβώς το ίδιο με τα πλαϊνά πλαστικά λίγο πιο πάνω από αυτά).
Αποτέλεσμα:
Ένα θα πω...έχω μείνει μα**κας!!!!!!5/5 λέμε (ΟΚ, τελικά είπα 2 )!
Τι να πω...ρε συ Φίλιππε (PHSYBORG)...θα κάνω αερογραφία μια φωτογραφία σου στο καπώ!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙ (ΥΠΟΘΕΤΩ) ΤΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ!!!!!
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 10:16:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αφαρει κ γρατζουνιες οχι πολυ βαθιες !
Για γρατζουνιες που εχει φυγει χρωμα σου χω αλλο μυστικο 
FULL THROTLE....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TiMoRiS (Argiris) Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56
Ένταξη: 06 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 420 Τόπος: Πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 13:14:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον σαν τρελος γκαντεμης που ειμαι μολις πηρα την αγαπη μου μετα απο μια ακριβως εβδομαδα με τρακαρανε(νταλικα παρακαλω) αποτέλεσμα: λακουβα μικρη στο πισω δεξι φτερο και πολλες γρατζουνιες σε προφυλακτηρα. Μολις πηγα στην δουλεια πηρα μια αλοιφη που εχουμε(δεν θυμαμε τωρα ονομα θα σας ενεμηρωσω) και εξαφανηστηκαν τα παντα! εκπληκτικη δουλεια! Επειδη εχω τρελλα με το αμαξι μου το πλενω τουλαχιστον δυο φορες την εβδομαδα (αλλα ρε π@@στη μου το χαιρωμε καθαρο το πολυ 2 ωρες λογο χρωματος) και το μοτερ με ειδικο γυαλιστικο ,που επισης δεν θυμαμε ονομα, και τα λαστιχα με ειδικο υγρο, που δεν θυμαμε ονομα! Οσο για το εσωτερικο μονο με βρεγμενο πανι γιατι ολα τα αλλα χημικα τρωνε την κονσολα! Θα ξαναποσταρω για τα ονοματα!
www.asfaleia365.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|