PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Η απάντηση των Γάλλων στην SLR

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 09:02:51    Θέμα δημοσίευσης: Η απάντηση των Γάλλων στην SLR Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσοι έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια βόλτα από το stand της Peugeot στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι στα τέλη Σεπτεμβρίου, θα δουν από κοντά ένα από τα πιο εντυπωσιακά concept που έχει παρουσιάσει η γαλλική εταιρία τα τελευταία χρόνια. Η Peugeot η οποία ως γνωστόν αρέσκεται στους πειραματισμούς και τα πρωτότυπα αποτελούν σε κάθε μεγάλη έκθεση μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους των εκτιθέμενων μοντέλων της, θα έχει συνολικά 3 concept στο Παρίσι.

Το σημαντικότερο από αυτά, θα είναι το 907, το οποίο αν και θα διαθέτει κοινά στοιχεία με το 407 στο μπροστινό μέρος, στην ουσία δεν έχει κανένα άλλο κοινό σημείο με οποιοδήποτε μοντέλο της μεσαίας κατηγορίας. Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο GT, με αμάξωμα από ανθρακονήματα έτσι ώστε να διατηρείται χαμηλά το βάρος, ενώ στο εσωτερικό του που θυμίζει όχημα βγαλμένο μέσα από το Minority Report, κυριαρχούν το δέρμα και το ξύλο στη στεφάνη του τιμονιού.

Κάτω από το καπό βρίσκεται τοποθετημένος ένας V12 6.0 λίτρων, με απόδοση που αγγίζει τους 500 ίππους, ενώ η μετάδοση της κίνησης γίνεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός κιβωτίου 6 διαδοχικών σχέσεων. Οι τροχοί είναι θηριώδεις όπως συνηθίζεται στις περιπτώσεις των concept, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν καθόλου πληροφορίες σχετικά με τις σκέψεις των ανθρώπων της Peugeot για το μοντέλο αυτό.

Ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν πιθανότητες να το δούμε στην παραγωγή (η άποψή μας είναι ότι αυτές είναι ελάχιστες, εάν υπάρχουν), δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε στην Peugeot την ικανότητα να παρουσιάζει σε κάθε έκθεση πρωτότυπα που κλέβουν την παράσταση, μερικές φορές ακόμη κι από μοντέλα παραγωγής.

(πηγή: flash.gr)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 10:58:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρκετα ανδιαφερον project!!! Ας ελπισουμε, αν δεν βγει στην παραγωγη, να αποτελεσει τη βαση για ενα σπορ-κουπε!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 11:04:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου θυμιζει το αμαξι του Batman... Idea Cool
Δεν ειναι καθολου ασχημο...Χμμμμμ... Rolling eyes

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 11:40:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλό, θυμίζει λίγο από μπροστά, το πρωτότυπο RC Spades της Peugeot....
Μάλλον απίθανο να βγεί στην παραγωγή......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 14:41:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TΑ ΡΕΣΤΑΑΑ ΜΟΥ
Shocked Shocked Shocked

Silly
Και με μια αεροτομή απο ανθρακόνημα πίσω παρακαλώ ...

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 21:37:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να το δουμε και λιγο ρεαλιστικα??
ποιος θα θελει να δωσει το λιγοτερο 100.000 ευρο για να αγορασει ενα Peugeot ενω στην αγορα υπαρχουν αλλες μαρκες πολυ πιο αξιοπιστες σε τετοιου ειδους αυτοκινητα(κουπε μεγαλου κιβυσμου).
και προς θεου δεν ειμαι εναντιον της Peugeot, απλα πιστευω πως σαν εταιρια δεν διαθετει ακομα το αναλογο κυρος ωστε να πατησει δυνατα στην αγορα με τετοιες πανακριβες κατασκευες.
τρομερα ομορφο, στυλατο, φουτουριστικο αλλα αν διαλεγα μεταξυ SLR και Peugeot μαλλον θα διαλεγα την Γερμανικη εταιρια.
το σιγουρο ειναι πως καποια στιγμη πρεπει να κανει την αρχη και να ανεβασει λιγο τον πυχη, ισως επρεπε να την ειχε κανει ηδη με το να βγαλει το RC οπως το ειχαμε δει σαν Concept και οχι σαν ενα απλο 206.
ετσι να δειξει και λιγο τα δοντακια αυτο το λιονταρι! Smile

"Lucifer" is nothing more than an ancient Latin name for the morning star, the bringer of light
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2004, 12:18:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης