Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 09:02:51 Θέμα δημοσίευσης: Η απάντηση των Γάλλων στην SLR |
|
|
Όσοι έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια βόλτα από το stand της Peugeot στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι στα τέλη Σεπτεμβρίου, θα δουν από κοντά ένα από τα πιο εντυπωσιακά concept που έχει παρουσιάσει η γαλλική εταιρία τα τελευταία χρόνια. Η Peugeot η οποία ως γνωστόν αρέσκεται στους πειραματισμούς και τα πρωτότυπα αποτελούν σε κάθε μεγάλη έκθεση μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους των εκτιθέμενων μοντέλων της, θα έχει συνολικά 3 concept στο Παρίσι.
Το σημαντικότερο από αυτά, θα είναι το 907, το οποίο αν και θα διαθέτει κοινά στοιχεία με το 407 στο μπροστινό μέρος, στην ουσία δεν έχει κανένα άλλο κοινό σημείο με οποιοδήποτε μοντέλο της μεσαίας κατηγορίας. Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο GT, με αμάξωμα από ανθρακονήματα έτσι ώστε να διατηρείται χαμηλά το βάρος, ενώ στο εσωτερικό του που θυμίζει όχημα βγαλμένο μέσα από το Minority Report, κυριαρχούν το δέρμα και το ξύλο στη στεφάνη του τιμονιού.
Κάτω από το καπό βρίσκεται τοποθετημένος ένας V12 6.0 λίτρων, με απόδοση που αγγίζει τους 500 ίππους, ενώ η μετάδοση της κίνησης γίνεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός κιβωτίου 6 διαδοχικών σχέσεων. Οι τροχοί είναι θηριώδεις όπως συνηθίζεται στις περιπτώσεις των concept, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν καθόλου πληροφορίες σχετικά με τις σκέψεις των ανθρώπων της Peugeot για το μοντέλο αυτό.
Ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν πιθανότητες να το δούμε στην παραγωγή (η άποψή μας είναι ότι αυτές είναι ελάχιστες, εάν υπάρχουν), δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε στην Peugeot την ικανότητα να παρουσιάζει σε κάθε έκθεση πρωτότυπα που κλέβουν την παράσταση, μερικές φορές ακόμη κι από μοντέλα παραγωγής.
(πηγή: flash.gr)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 10:58:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αρκετα ανδιαφερον project!!! Ας ελπισουμε, αν δεν βγει στην παραγωγη, να αποτελεσει τη βαση για ενα σπορ-κουπε!!! 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Val (Maria) Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 155 Τόπος: Αthens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 11:04:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μου θυμιζει το αμαξι του Batman...
Δεν ειναι καθολου ασχημο...Χμμμμμ... 
Shark Attack... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 11:40:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολύ καλό, θυμίζει λίγο από μπροστά, το πρωτότυπο RC Spades της Peugeot....
Μάλλον απίθανο να βγεί στην παραγωγή......
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 14:41:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TΑ ΡΕΣΤΑΑΑ ΜΟΥ
Και με μια αεροτομή απο ανθρακόνημα πίσω παρακαλώ ...
Με την ρόδα στον αέρα ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lucifer (kostas) Μέλος

206 cc
Ένταξη: 27 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 136 Τόπος: Ροδος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 21:37:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
να το δουμε και λιγο ρεαλιστικα??
ποιος θα θελει να δωσει το λιγοτερο 100.000 ευρο για να αγορασει ενα Peugeot ενω στην αγορα υπαρχουν αλλες μαρκες πολυ πιο αξιοπιστες σε τετοιου ειδους αυτοκινητα(κουπε μεγαλου κιβυσμου).
και προς θεου δεν ειμαι εναντιον της Peugeot, απλα πιστευω πως σαν εταιρια δεν διαθετει ακομα το αναλογο κυρος ωστε να πατησει δυνατα στην αγορα με τετοιες πανακριβες κατασκευες.
τρομερα ομορφο, στυλατο, φουτουριστικο αλλα αν διαλεγα μεταξυ SLR και Peugeot μαλλον θα διαλεγα την Γερμανικη εταιρια.
το σιγουρο ειναι πως καποια στιγμη πρεπει να κανει την αρχη και να ανεβασει λιγο τον πυχη, ισως επρεπε να την ειχε κανει ηδη με το να βγαλει το RC οπως το ειχαμε δει σαν Concept και οχι σαν ενα απλο 206.
ετσι να δειξει και λιγο τα δοντακια αυτο το λιονταρι! 
"Lucifer" is nothing more than an ancient Latin name for the morning star, the bringer of light |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2004, 12:18:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!!!!