PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

306 - Εμφάνιση 306 Maxi (ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Fotografos (theofrastos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.6 8v (1995)

Ένταξη: 06 Απρ 2006
Τόπος: ΑΘΗΝΑ/ΙΛΙΟΝ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 08:31:26    Θέμα δημοσίευσης: 306 - Εμφάνιση 306 Maxi (ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα/Καλμέρα και πάλι Smile
Απο εκει που δεν έγραφα αρχίζω να ξευφεύγω λίγο γιατί ειλικρινά ειστε πολύ καλή παρέα και γι αυτό θα σας πνίξω στις ερωτήσεις!
Λοιπόν έχετε δεί τα 306 τα maxi που τρέχανε? Τα λευκά με τισ κόκκινες και μπλέ σαν φλόγες στα πλάκια καπώ και προφυλακτίρα αν δεν καταλάβατε πιο λεω ακολουθεί link. http://www.kitcarsweb.com/cars/2000/306maxi/306-15.jpg
Λοιπόν δεν λέω για τα αυτοκόλητα τα διαφιμηστικά που έχει πάνω ούτε body kit κτλ απλά θέλω να το βάψω έτσι!
Το 306 που έχω είναι ολόλευκο υπάρχουν μήπως αυτοκόλλητα για αυτή τη δουλειά?Που μπορώ να τα βρώ?αξίζει ή καλύτερα βάψημο?Έχετε κατα νου καμια τιμή πόσο θα πάει το ένα και πόσο το άλο?
Θα σας άρεσε να κυκλοφορούσε έτσι ένα 306?Θα γύριζε κεφάλια ή θα ήταν ψιλογυφτιά μες την Αθήνα πως το βλέπετε?
Είναι το αγαπημένο μου αγωνιστικό βάψημο και πιστεύω ένα απο τα ομορφότερα!Ευχαριστώ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 10:24:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι τα μόνα αυτοκόλλητα που θα έβαζα πάνω σε peugeot.
Έχω δει μερικά 106 στο δρόμο έτσι και μου αρέσουν.

Τα αυτοκόλλητα είναι ποιο ευκολα να γίνουν αλλά καλό είναι να μην έχουν πολλές λεπτομέρειες και μυτες γιατί θα υπάρχει κίνδυνος αυτά να ξεκολλήσουν/κοπούν με τον καιρό και τα πλύσίματα.
Κόστος για να το κάνεις με αυτοκόλλητα έτσι λογικά 200~250ευρώ θα σου κοστίσει. Έχω στο μυαλό μου και 1~2 αυτοκολλητάδες που θα μπορούσαν να ασχοληθούν.
Επίσης είναι λύση "αναστρέψιμη" για όταν και αν τα βαρεθείς χωρίς να χρειάζεσαι όλικο βάψιμο μετά (όπως πχ με το να τα κάνεις με χρώμα) αν και υπάρχει μια μικρή περιπτωση ιδίως αν μείνουν πολύ καιρό να αφήσουν στάμπα πάνω στο χρώμα του αυτοκινήτου (= να "ξεθωριάσει" το υπόλοιπο χρώμα από τον ήλιο και κάτω από τα αυτοκόλλητα να μείνει ανέπαφο και να φαίνεται, αν και επειδή είναι λευκό το 306 σου είναι μικρή αυτή η πιθανότητα)

Η λύση του βαψίματος με τα χρώματα αυτά μπορεί να δώσει πολύ περισσότερη λεπτομέρεια και ρεαλιστικότητα αλλά θα στοιχίσει σίγουρα περισσότερα. Ιδανικό αποτέλεσμα θα έχεις αν πας σε κάποιον που κάνει αερογραφίες και θα μπορεί να πετύχει σωστά τις λεπτομέρειες. Κόστος δεν έχω ιδέα.

Όπως και να 'χει εμένα σαν χρώματισμός μου αρέσει πάρα πολύ αλλά είμαι τις άποψης ότι πρώτα το αμάξι πρέπει να είναι (έστω σχετικά) γρήγορο και μετά να φαίνεται γρήγορο (εκτός και αν κάποιος μου πει ότι δεν το ενδιαφέρει το γκάζι καθόλου και απλά γουστάρει να το βλέπει έτσι οπότε σεβαστό και δεκτό και 'γώ πάω πάσο)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Fotografos (theofrastos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 12:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλον με αυτοκόλητα θα την κάνω την δουλειά όταν είναι γιατί κάποια στιγμή θέλει και βάψημο οπότε ας μείνει με τα αυτοκόλητα ένα διάστημα και βλέπουμε!
Θα πάω να ρωτήσω σε έναν αυτοκολητά εδω κοντά να μου πεί αν φτιάχνει τέτοια!
Ε τώρα απο θέμα γκαζιού!Θα είναι s16 4πετάλουδο με 280άλογα ατμόσφαιρα!
Πλάκα κάνω απο ραλάκι θα βάλω μοτερ Smile

Εκεί που άλλοι ανοίγουν τα 200άλογα σε ευθεία και στις στροφές πέφτουν στα φρένα εμείς έχουμε το καλό πως και με 90 άλογα τα ανοίγουμε όπου θέλουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 12:41:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει μια περίπτωση να μπορεί και το PSClub να σου φτιάξει τέτοια αυτοκόλλητα σε λίγο καιρό (όχι τσάμπα αλλά σε πολύ καλή τιμή) αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο.
Μάθε τιμή και πριν τα φτιάξεις πες το μπας και βρούμε καμιά άλλη άκρη. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Fotografos (theofrastos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 12:53:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά όταν είναι να τα βάλω θα ξανακάνω post ή θα ξαναγράψω σε αυτό άμα είναι γιατί θέλω να αλάξω μοτέρ πρώτα να αλάξω φρένα μπρός και να βάλω την αεροτομούλα.
Πάντος θα δείχνει πολύ τουμπανιάρικο και όμορφο πιστεύω με πίσω δισκόφρενα και την oz supertourismo την λευκή που του φοράω!

Εκεί που άλλοι ανοίγουν τα 200άλογα σε ευθεία και στις στροφές πέφτουν στα φρένα εμείς έχουμε το καλό πως και με 90 άλογα τα ανοίγουμε όπου θέλουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 12:56:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb right Thumb right

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 21:47:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη ετσι σκεφτομαι να κανω το δικο μου,εχουμε κανεναν στο νου μας που μπορει να φτιαξει το συγκεκριμενο σχεδιο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
fotis-84 (fotis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 EN/2

Ένταξη: 01 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 21:54:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα βαλουμε FMC χρωματα εμεις....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 22:02:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fotis-84 έγραψε:
θα βαλουμε FMC χρωματα εμεις....

Θα βαλουμε? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
fotis-84 (fotis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 EN/2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 22:04:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα βαλουμε...θα βαλουμε...μην εισαι γκρινιαρης,ολα θα γινουν.. Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Φεβ 2007, 04:01:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Επειδη ετσι σκεφτομαι να κανω το δικο μου,εχουμε κανεναν στο νου μας που μπορει να φτιαξει το συγκεκριμενο σχεδιο?

φανοποιό/αερογράφο εννοείς ή "αυτοκολλητά" Question

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
fotis-84 (fotis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 EN/2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Φεβ 2007, 09:01:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτοκολλητα εννοει μαλλον..
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Φεβ 2007, 10:04:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτοκολλητάδες έχουμε
φανοποιό/αερογράφο για τέτοια λεπτομέρεια θέλει λίγο ψάξιμο... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Fotografos (theofrastos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Φεβ 2007, 15:06:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνως η αεροτομούλα έχει 190κάπου άβαυτη!Αλλά άμα την βάλεις θα θέλεις και αυτοκολήτακι και εκεί Razz
Μούφα έ!Ενώ σήμερα το πρωί είχα αφαιθεί στην αγγαλιά του μορφέα κάποια στιγμή ακούω των συναγερμό δεν έδωσα σημασία γιατι έτσι χτυπάει που και που, κάποια στιγμή βγαίνει η κοπέλα μου έξω και ακούω την χαρακτιριστική φράση... μωρόοοοο μου????κάποιος σου έσπασε το φανάρι, ωραία λέω εγώ και ψάχνωντας να βρω τον ένοχο βρήκα οτι ήταν ο παπούς μου, πως τα κατάφερε έσπασε το δεξιο φανάρι του φλάς και κάτι λωριδάκια απο κάτω κ*****ος έγινε το πεζώ :(αλλά χαλάλι τουλάχιστον ο παππούς μου το έκανε όχι κάποοιος άγνωστος!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης