Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Fotografos (theofrastos) Μέλος

Peugeot 306 1.6 8v (1995)
Ένταξη: 06 Απρ 2006 Δημοσιεύσεις: 103 Τόπος: ΑΘΗΝΑ/ΙΛΙΟΝ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 08:31:26 Θέμα δημοσίευσης: 306 - Εμφάνιση 306 Maxi (ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ) |
|
|
Καλησπέρα/Καλμέρα και πάλι
Απο εκει που δεν έγραφα αρχίζω να ξευφεύγω λίγο γιατί ειλικρινά ειστε πολύ καλή παρέα και γι αυτό θα σας πνίξω στις ερωτήσεις!
Λοιπόν έχετε δεί τα 306 τα maxi που τρέχανε? Τα λευκά με τισ κόκκινες και μπλέ σαν φλόγες στα πλάκια καπώ και προφυλακτίρα αν δεν καταλάβατε πιο λεω ακολουθεί link. http://www.kitcarsweb.com/cars/2000/306maxi/306-15.jpg
Λοιπόν δεν λέω για τα αυτοκόλητα τα διαφιμηστικά που έχει πάνω ούτε body kit κτλ απλά θέλω να το βάψω έτσι!
Το 306 που έχω είναι ολόλευκο υπάρχουν μήπως αυτοκόλλητα για αυτή τη δουλειά?Που μπορώ να τα βρώ?αξίζει ή καλύτερα βάψημο?Έχετε κατα νου καμια τιμή πόσο θα πάει το ένα και πόσο το άλο?
Θα σας άρεσε να κυκλοφορούσε έτσι ένα 306?Θα γύριζε κεφάλια ή θα ήταν ψιλογυφτιά μες την Αθήνα πως το βλέπετε?
Είναι το αγαπημένο μου αγωνιστικό βάψημο και πιστεύω ένα απο τα ομορφότερα!Ευχαριστώ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 10:24:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είναι τα μόνα αυτοκόλλητα που θα έβαζα πάνω σε peugeot.
Έχω δει μερικά 106 στο δρόμο έτσι και μου αρέσουν.
Τα αυτοκόλλητα είναι ποιο ευκολα να γίνουν αλλά καλό είναι να μην έχουν πολλές λεπτομέρειες και μυτες γιατί θα υπάρχει κίνδυνος αυτά να ξεκολλήσουν/κοπούν με τον καιρό και τα πλύσίματα.
Κόστος για να το κάνεις με αυτοκόλλητα έτσι λογικά 200~250ευρώ θα σου κοστίσει. Έχω στο μυαλό μου και 1~2 αυτοκολλητάδες που θα μπορούσαν να ασχοληθούν.
Επίσης είναι λύση "αναστρέψιμη" για όταν και αν τα βαρεθείς χωρίς να χρειάζεσαι όλικο βάψιμο μετά (όπως πχ με το να τα κάνεις με χρώμα) αν και υπάρχει μια μικρή περιπτωση ιδίως αν μείνουν πολύ καιρό να αφήσουν στάμπα πάνω στο χρώμα του αυτοκινήτου (= να "ξεθωριάσει" το υπόλοιπο χρώμα από τον ήλιο και κάτω από τα αυτοκόλλητα να μείνει ανέπαφο και να φαίνεται, αν και επειδή είναι λευκό το 306 σου είναι μικρή αυτή η πιθανότητα)
Η λύση του βαψίματος με τα χρώματα αυτά μπορεί να δώσει πολύ περισσότερη λεπτομέρεια και ρεαλιστικότητα αλλά θα στοιχίσει σίγουρα περισσότερα. Ιδανικό αποτέλεσμα θα έχεις αν πας σε κάποιον που κάνει αερογραφίες και θα μπορεί να πετύχει σωστά τις λεπτομέρειες. Κόστος δεν έχω ιδέα.
Όπως και να 'χει εμένα σαν χρώματισμός μου αρέσει πάρα πολύ αλλά είμαι τις άποψης ότι πρώτα το αμάξι πρέπει να είναι (έστω σχετικά) γρήγορο και μετά να φαίνεται γρήγορο (εκτός και αν κάποιος μου πει ότι δεν το ενδιαφέρει το γκάζι καθόλου και απλά γουστάρει να το βλέπει έτσι οπότε σεβαστό και δεκτό και 'γώ πάω πάσο)
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 12:36:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μάλον με αυτοκόλητα θα την κάνω την δουλειά όταν είναι γιατί κάποια στιγμή θέλει και βάψημο οπότε ας μείνει με τα αυτοκόλητα ένα διάστημα και βλέπουμε!
Θα πάω να ρωτήσω σε έναν αυτοκολητά εδω κοντά να μου πεί αν φτιάχνει τέτοια!
Ε τώρα απο θέμα γκαζιού!Θα είναι s16 4πετάλουδο με 280άλογα ατμόσφαιρα!
Πλάκα κάνω απο ραλάκι θα βάλω μοτερ 
Εκεί που άλλοι ανοίγουν τα 200άλογα σε ευθεία και στις στροφές πέφτουν στα φρένα εμείς έχουμε το καλό πως και με 90 άλογα τα ανοίγουμε όπου θέλουμε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 12:41:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπάρχει μια περίπτωση να μπορεί και το PSClub να σου φτιάξει τέτοια αυτοκόλλητα σε λίγο καιρό (όχι τσάμπα αλλά σε πολύ καλή τιμή) αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο.
Μάθε τιμή και πριν τα φτιάξεις πες το μπας και βρούμε καμιά άλλη άκρη. 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 12:53:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βασικά όταν είναι να τα βάλω θα ξανακάνω post ή θα ξαναγράψω σε αυτό άμα είναι γιατί θέλω να αλάξω μοτέρ πρώτα να αλάξω φρένα μπρός και να βάλω την αεροτομούλα.
Πάντος θα δείχνει πολύ τουμπανιάρικο και όμορφο πιστεύω με πίσω δισκόφρενα και την oz supertourismo την λευκή που του φοράω!
Εκεί που άλλοι ανοίγουν τα 200άλογα σε ευθεία και στις στροφές πέφτουν στα φρένα εμείς έχουμε το καλό πως και με 90 άλογα τα ανοίγουμε όπου θέλουμε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 12:56:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 21:47:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επειδη ετσι σκεφτομαι να κανω το δικο μου,εχουμε κανεναν στο νου μας που μπορει να φτιαξει το συγκεκριμενο σχεδιο?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fotis-84 (fotis) Δραστήριο μέλος

peugeot 106 EN/2
Ένταξη: 01 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 260
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 21:54:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θα βαλουμε FMC χρωματα εμεις.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 22:02:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fotis-84 έγραψε: | θα βαλουμε FMC χρωματα εμεις.... |
Θα βαλουμε? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 106 EN/2
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 22:04:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θα βαλουμε...θα βαλουμε...μην εισαι γκρινιαρης,ολα θα γινουν..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Φεβ 2007, 04:01:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lef205 έγραψε: | Επειδη ετσι σκεφτομαι να κανω το δικο μου,εχουμε κανεναν στο νου μας που μπορει να φτιαξει το συγκεκριμενο σχεδιο? |
φανοποιό/αερογράφο εννοείς ή "αυτοκολλητά" 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 106 EN/2
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Φεβ 2007, 09:01:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αυτοκολλητα εννοει μαλλον.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Φεβ 2007, 10:04:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αυτοκολλητάδες έχουμε
φανοποιό/αερογράφο για τέτοια λεπτομέρεια θέλει λίγο ψάξιμο... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Φεβ 2007, 15:06:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάνως η αεροτομούλα έχει 190κάπου άβαυτη!Αλλά άμα την βάλεις θα θέλεις και αυτοκολήτακι και εκεί
Μούφα έ!Ενώ σήμερα το πρωί είχα αφαιθεί στην αγγαλιά του μορφέα κάποια στιγμή ακούω των συναγερμό δεν έδωσα σημασία γιατι έτσι χτυπάει που και που, κάποια στιγμή βγαίνει η κοπέλα μου έξω και ακούω την χαρακτιριστική φράση... μωρόοοοο μου????κάποιος σου έσπασε το φανάρι, ωραία λέω εγώ και ψάχνωντας να βρω τον ένοχο βρήκα οτι ήταν ο παπούς μου, πως τα κατάφερε έσπασε το δεξιο φανάρι του φλάς και κάτι λωριδάκια απο κάτω κ*****ος έγινε το πεζώ :(αλλά χαλάλι τουλάχιστον ο παππούς μου το έκανε όχι κάποοιος άγνωστος!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|