PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Έντονο τσιριγμα σε 106 GTI

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kostas-106- (Konstantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye

Ένταξη: 08 Νοέ 2018
Τόπος: Aλιβέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Δεκ 2019, 22:24:54    Θέμα δημοσίευσης: Έντονο τσιριγμα σε 106 GTI Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα και καλές γιορτές.
Έχω ένα 106 gti και όταν το βάζω μπρος κάνει ένα τσιριγμα και στο ρελαντί και εν κινήση. Το κάνει για λίγο και μετά σταματαει. Μετά από λίγο ξαναρχίζει. Αυτό γίνεται είτε κρυο είτε ζεστό. Έχουν αλλαχτει τα εξής: Δυναμο, και οι 2 ιμαντες, τροχαλία στροφαλου. Τι μπορεί να προκαλεί αυτόν τον θόρυβο? Εμένα το μυαλό μου πήγε στο ρουλεμάν του συμπλέκτη και στον κομπρεσορα του Α/C. Σας έχει παρουσιαστεί εσάς ίδιο πρόβλημα?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ZX 16v-ΑΧ GTi-XANTIA TURBO ACTIVA-PONY

Ένταξη: 09 Οκτ 2009
Τόπος: Άνω Μοχανάσιανα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2019, 09:08:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά που άλλαξες είχαν πρόβλημα και τα άλλαξες και κάνει το ίδιο πράγμα;
Μήπως το πρόβλημα ξεκινησε μετά από κάποια αντικατάσταση εξαρτήματος..;

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2019, 19:57:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν αλλαξες ιμαντες, αλλαξες και τεντωτηρες και ραουλα; Ενα ρουλεμαν να εχει αρπαξει και οριστε ο ηχος....

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2019, 20:52:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρέπει να την έχει ακούσει κάποιο ρουλεμάν ή κάποιο ράουλο. Παρατήρησα λίγο τον ιμάντα δυναμου. Από εκεί έρχεται ο ήχος. Είδα ότι το ράουλο του AC δεν γυρίζει. Μήπως την έχει ακούσει ο κομπρεσορας του αιρκοντίσιον. Θα το κοιτάξω κ αύριο με το φως του ήλιου.
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2019, 22:02:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nik_psa έγραψε:
Αυτά που άλλαξες είχαν πρόβλημα και τα άλλαξες και κάνει το ίδιο πράγμα;
Μήπως το πρόβλημα ξεκινησε μετά από κάποια αντικατάσταση εξαρτήματος..;

Ναι ότι άλλαξα είχε πρόβλημα. Αυτό ξεκίνησε ένα πρωινό που έβαλα μπροστά. Στην αρχή νόμιζα θα είναι δίσκο πλατο αλλά μετά εντόπισα ότι ο ήχος έρχεται από τον ιμάντα του δυναμου.
Επιστροφή στην κορυφή
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2019, 22:19:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρώτα εντοπίζεις το πρόβλημα και μετά προχωράς στην αντικατάσταση του εξαρτήματος ή και οτι άλλο έχει φθορά ή πλησιάζει η ώρα του. Το να λύνεις 2-3 φορές για κάτι απλό είναι χάσιμο χρόνου και κόστος αν δεν προσπάθησες μόνος σου να κάνεις τον μάστορα. Επίσης το να τσιρίζει το ρουλεμάν του συμπλέκτη είναι κάτι άλλο που λογικά θα το καταλάβαινες αν το έχεις και δεν θα άλλαζες ότι να 'ναι..

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2019, 21:19:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nik_psa έγραψε:
Πρώτα εντοπίζεις το πρόβλημα και μετά προχωράς στην αντικατάσταση του εξαρτήματος ή και οτι άλλο έχει φθορά ή πλησιάζει η ώρα του. Το να λύνεις 2-3 φορές για κάτι απλό είναι χάσιμο χρόνου και κόστος αν δεν προσπάθησες μόνος σου να κάνεις τον μάστορα. Επίσης το να τσιρίζει το ρουλεμάν του συμπλέκτη είναι κάτι άλλο που λογικά θα το καταλάβαινες αν το έχεις και δεν θα άλλαζες ότι να 'ναι..

Καταρχάς ότι έχω αλλάξει έχει παρουσιάσει προβλημα. Δεν έχω αλλάξει ποτέ εξάρτημα που υπέθεσα ότι είναι ελλατωματικο. Επίσης δεν είπα ότι θα κάτσω να λύσω και να ξαναδεσω το οτιδήποτε. Δεν το έχω πάει καν σε μάστορα να μου το δει. Πώς θα κάτσω να αλλάξω κάτι. Και δεύτερον είπα τι νομίζω ότι μπορεί να είναι. Όχι τι είναι.
Επιστροφή στην κορυφή
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2019, 08:55:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά κάνεις και το φτιάχνεις μόνος σου μια που τα καταφέρνεις απλά δεν είναι εύκολο να σου δώσει λύση κάποιος, που δεν το έχει δει-ακούσει, πίσω από ένα πληκτρολόγιo, υποθέσεις κάνουμε..

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2019, 14:04:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nik_psa έγραψε:
Καλά κάνεις και το φτιάχνεις μόνος σου μια που τα καταφέρνεις απλά δεν είναι εύκολο να σου δώσει λύση κάποιος, που δεν το έχει δει-ακούσει, πίσω από ένα πληκτρολόγιo, υποθέσεις κάνουμε..

Eννοειτε πως κανουμε υποθεσεις. Εγω απλα ρωτησα αν καποιος το εχει παθει και αν το εχει παθει τι αλλαξε και εστρωσε ο ηχος. Επειδη δεν εχω βγαλει ακρη ακομα, με τον νεο ετος θα το παω να το κοιταξουν για να το σιγουρεψω.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον και ευτυχισμενο το νεο ετος!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης