Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Kostas-106- (Konstantinos) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye
Ένταξη: 08 Νοέ 2018 Δημοσιεύσεις: 26 Τόπος: Aλιβέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Δεκ 2019, 22:24:54 Θέμα δημοσίευσης: Έντονο τσιριγμα σε 106 GTI |
|
|
Καλησπέρα και καλές γιορτές.
Έχω ένα 106 gti και όταν το βάζω μπρος κάνει ένα τσιριγμα και στο ρελαντί και εν κινήση. Το κάνει για λίγο και μετά σταματαει. Μετά από λίγο ξαναρχίζει. Αυτό γίνεται είτε κρυο είτε ζεστό. Έχουν αλλαχτει τα εξής: Δυναμο, και οι 2 ιμαντες, τροχαλία στροφαλου. Τι μπορεί να προκαλεί αυτόν τον θόρυβο? Εμένα το μυαλό μου πήγε στο ρουλεμάν του συμπλέκτη και στον κομπρεσορα του Α/C. Σας έχει παρουσιαστεί εσάς ίδιο πρόβλημα?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nik_psa (Νικόλας) Φανατικό μέλος

ZX 16v-ΑΧ GTi-XANTIA TURBO ACTIVA-PONY
Ένταξη: 09 Οκτ 2009 Δημοσιεύσεις: 344 Τόπος: Άνω Μοχανάσιανα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2019, 09:08:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτά που άλλαξες είχαν πρόβλημα και τα άλλαξες και κάνει το ίδιο πράγμα;
Μήπως το πρόβλημα ξεκινησε μετά από κάποια αντικατάσταση εξαρτήματος..;
www.drakonakis.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2019, 19:57:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οταν αλλαξες ιμαντες, αλλαξες και τεντωτηρες και ραουλα; Ενα ρουλεμαν να εχει αρπαξει και οριστε ο ηχος....
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2019, 20:52:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πρέπει να την έχει ακούσει κάποιο ρουλεμάν ή κάποιο ράουλο. Παρατήρησα λίγο τον ιμάντα δυναμου. Από εκεί έρχεται ο ήχος. Είδα ότι το ράουλο του AC δεν γυρίζει. Μήπως την έχει ακούσει ο κομπρεσορας του αιρκοντίσιον. Θα το κοιτάξω κ αύριο με το φως του ήλιου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2019, 22:02:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nik_psa έγραψε: | Αυτά που άλλαξες είχαν πρόβλημα και τα άλλαξες και κάνει το ίδιο πράγμα;
Μήπως το πρόβλημα ξεκινησε μετά από κάποια αντικατάσταση εξαρτήματος..; |
Ναι ότι άλλαξα είχε πρόβλημα. Αυτό ξεκίνησε ένα πρωινό που έβαλα μπροστά. Στην αρχή νόμιζα θα είναι δίσκο πλατο αλλά μετά εντόπισα ότι ο ήχος έρχεται από τον ιμάντα του δυναμου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2019, 22:19:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πρώτα εντοπίζεις το πρόβλημα και μετά προχωράς στην αντικατάσταση του εξαρτήματος ή και οτι άλλο έχει φθορά ή πλησιάζει η ώρα του. Το να λύνεις 2-3 φορές για κάτι απλό είναι χάσιμο χρόνου και κόστος αν δεν προσπάθησες μόνος σου να κάνεις τον μάστορα. Επίσης το να τσιρίζει το ρουλεμάν του συμπλέκτη είναι κάτι άλλο που λογικά θα το καταλάβαινες αν το έχεις και δεν θα άλλαζες ότι να 'ναι..
www.drakonakis.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2019, 21:19:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nik_psa έγραψε: | Πρώτα εντοπίζεις το πρόβλημα και μετά προχωράς στην αντικατάσταση του εξαρτήματος ή και οτι άλλο έχει φθορά ή πλησιάζει η ώρα του. Το να λύνεις 2-3 φορές για κάτι απλό είναι χάσιμο χρόνου και κόστος αν δεν προσπάθησες μόνος σου να κάνεις τον μάστορα. Επίσης το να τσιρίζει το ρουλεμάν του συμπλέκτη είναι κάτι άλλο που λογικά θα το καταλάβαινες αν το έχεις και δεν θα άλλαζες ότι να 'ναι.. |
Καταρχάς ότι έχω αλλάξει έχει παρουσιάσει προβλημα. Δεν έχω αλλάξει ποτέ εξάρτημα που υπέθεσα ότι είναι ελλατωματικο. Επίσης δεν είπα ότι θα κάτσω να λύσω και να ξαναδεσω το οτιδήποτε. Δεν το έχω πάει καν σε μάστορα να μου το δει. Πώς θα κάτσω να αλλάξω κάτι. Και δεύτερον είπα τι νομίζω ότι μπορεί να είναι. Όχι τι είναι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2019, 08:55:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά κάνεις και το φτιάχνεις μόνος σου μια που τα καταφέρνεις απλά δεν είναι εύκολο να σου δώσει λύση κάποιος, που δεν το έχει δει-ακούσει, πίσω από ένα πληκτρολόγιo, υποθέσεις κάνουμε..
www.drakonakis.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2019, 14:04:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nik_psa έγραψε: | Καλά κάνεις και το φτιάχνεις μόνος σου μια που τα καταφέρνεις απλά δεν είναι εύκολο να σου δώσει λύση κάποιος, που δεν το έχει δει-ακούσει, πίσω από ένα πληκτρολόγιo, υποθέσεις κάνουμε.. |
Eννοειτε πως κανουμε υποθεσεις. Εγω απλα ρωτησα αν καποιος το εχει παθει και αν το εχει παθει τι αλλαξε και εστρωσε ο ηχος. Επειδη δεν εχω βγαλει ακρη ακομα, με τον νεο ετος θα το παω να το κοιταξουν για να το σιγουρεψω.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον και ευτυχισμενο το νεο ετος!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|