Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Daloup-man (Ανδρέας) Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο
Ένταξη: 21 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 327 Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Μάρ 2004, 09:50:11 Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ |
|
|
Μια μέρα πρίν από περίπου 2 μήνες κάθομαι στο κάθισμά μου και νιώθω η αριστερή πλευρά να πηγαίνει ελάχιστα πιο πίσω! το κατάλαβα καθότι λίγο "ψήρας"!!!
Το άφησα λίγο μήπως ήταν η ιδέα μου αλλά μετά από 2 μέρες κατά τη διάρκεια του πλυσίματος είδα μια "βίδα"!
Πάω στη Peugeot-Κανελή και μου λένε οτι έσπασε η μία από τις 4 βάσεις!
Επειδή είναι στην εγγύηση θα το αλλάξουμε μου λένε! Μετά από ένα μαραθώνιο 1,5 μηνός-καθότι ηλίθιοι,αν μάθετε τι έγινε θα πέσετε κάτω από τα γέλια-μου βάλανε καινούργιο ή τουλάχιστον έτσι λένε!!!
Μετά από δυο μέρες,δηλαδή πρίν από πέντε μέρες από σήμερα άρχισε να τρίζει πολύ σπαστικά σε κάθε φρενάρισμα ή επιτάχυνση!
Αν έχει τύχει τίποτα παρόμοιο σε κάποιον μπορεί να μου πει τι να κάνω?
Γιατί την Τρίτη θα πάω από εκεί και γίνει της ανωμαλίας!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thodoras (Θοδωρης) Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1
Ένταξη: 18 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 147 Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2004, 19:33:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε Αντρεα,εχω κι εγω αυτο το προβλημα,ενα χρονο περιπου τωρα...
Μονο που εμενα οταν ειχε βγει η βιδα,οπως και σε σενα,ξεβιδωσα ολο το καθισμα,με τη βοηθεια ενος φιλου μου και την ξαναβαλα.Το θεμα ειναι πως μετα απο μερικους μηνες,ξαναπηρα την βιδα στο χερι!!!
Ακου τωρα αυτο που ειναι πραγματικα αστειο...
Μια μερα σε ενα αποτομο φρεναρισμα ενοιωσα στα ποδια μου κατι να με χτυπαει αποτομα...!!!
Σταματαω,κοιταω,και ειχε σπασει ρε φιλε ενα κομματι απο τη βαση του καθισματος!!
Ειλικρινα ρε φιλε,εκεινη την ωρα ξενερωσα με την ποιοτητα της βασης του καθισματος...
Ως αναφορα για το αν εκανα κατι για να το φτιαξω,οχι...
Αυτα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STAMOS (STAMOS) Νέος χρήστης

1.4 XS SR
Ένταξη: 28 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 56 Τόπος: ΑΘΗΝΑ ΠΕΥΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2004, 08:03:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΤΡΙΖΕΙ Ε? ΓΙΑ ΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ Η ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|