PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Μάρ 2004, 09:50:11    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια μέρα πρίν από περίπου 2 μήνες κάθομαι στο κάθισμά μου και νιώθω η αριστερή πλευρά να πηγαίνει ελάχιστα πιο πίσω! το κατάλαβα καθότι λίγο "ψήρας"!!!

Το άφησα λίγο μήπως ήταν η ιδέα μου αλλά μετά από 2 μέρες κατά τη διάρκεια του πλυσίματος είδα μια "βίδα"!

Πάω στη Peugeot-Κανελή και μου λένε οτι έσπασε η μία από τις 4 βάσεις!

Επειδή είναι στην εγγύηση θα το αλλάξουμε μου λένε! Μετά από ένα μαραθώνιο 1,5 μηνός-καθότι ηλίθιοι,αν μάθετε τι έγινε θα πέσετε κάτω από τα γέλια-μου βάλανε καινούργιο ή τουλάχιστον έτσι λένε!!!

Μετά από δυο μέρες,δηλαδή πρίν από πέντε μέρες από σήμερα άρχισε να τρίζει πολύ σπαστικά σε κάθε φρενάρισμα ή επιτάχυνση!

Αν έχει τύχει τίποτα παρόμοιο σε κάποιον μπορεί να μου πει τι να κάνω?

Γιατί την Τρίτη θα πάω από εκεί και γίνει της ανωμαλίας!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

Ένταξη: 18 Αύγ 2003
Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2004, 19:33:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Αντρεα,εχω κι εγω αυτο το προβλημα,ενα χρονο περιπου τωρα...
Μονο που εμενα οταν ειχε βγει η βιδα,οπως και σε σενα,ξεβιδωσα ολο το καθισμα,με τη βοηθεια ενος φιλου μου και την ξαναβαλα.Το θεμα ειναι πως μετα απο μερικους μηνες,ξαναπηρα την βιδα στο χερι!!!
Ακου τωρα αυτο που ειναι πραγματικα αστειο...
Μια μερα σε ενα αποτομο φρεναρισμα ενοιωσα στα ποδια μου κατι να με χτυπαει αποτομα...!!!
Σταματαω,κοιταω,και ειχε σπασει ρε φιλε ενα κομματι απο τη βαση του καθισματος!!
Ειλικρινα ρε φιλε,εκεινη την ωρα ξενερωσα με την ποιοτητα της βασης του καθισματος...
Ως αναφορα για το αν εκανα κατι για να το φτιαξω,οχι...
Αυτα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
STAMOS (STAMOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

1.4 XS SR

Ένταξη: 28 Αύγ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ ΠΕΥΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2004, 08:03:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΡΙΖΕΙ Ε? ΓΙΑ ΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ Η ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης