PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

308 1.6 BlueHDi

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Me01kk 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Απρ 2017, 20:05:10    Θέμα δημοσίευσης: 308 1.6 BlueHDi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σας,
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την άποψη σας. Το αυτοκίνητο έχει 30.000χλμ και γυρνώντας την Κυριακή στην Αθήνα και ενώ είμαι στην δεξιά λωρίδα της εθνικής με 60χλμ το αυτοκίνητο σβήνει. Με τα χίλια ζόρια κάνω στην άκρη και το σταματάω με το χειρόφρενο. Όλα τα όργανα μαύρα ακόμα και ένδειξη των χιλιομέτρων που έχει διανύσει το αυτοκίνητο. Προσπάθησα να πάρει τπτ. Μετά από 5 λεπτά πήρε αλλά τόσο η ένδειξη της ημέρας και της ώρας απόρυθμίστηκαν. Πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία και το πήγα εχθές. Αυτό που είπαν είναι το βρήκαν χαλαρό τον ένα πόλο της μπαταρίας και χαμηλή την στάθμη της ουρίας και ότι δεν μπορούν εγγυηθούν ότι βρήκαν λύση στο πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα μου είπαν ότι αν το ξαναπάθει να το πάω. Ισχύει ότι αυτά τα σφάλματα που έβγαλε ο εγκέφαλος μπορούν να προκαλέσουν απότομο σβήσιμο του κινητήρα;
Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Απρ 2017, 07:23:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: 308 1.6 BlueHDi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Me01kk έγραψε:
Καλησπερα σας,
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την άποψη σας. Το αυτοκίνητο έχει 30.000χλμ και γυρνώντας την Κυριακή στην Αθήνα και ενώ είμαι στην δεξιά λωρίδα της εθνικής με 60χλμ το αυτοκίνητο σβήνει. Με τα χίλια ζόρια κάνω στην άκρη και το σταματάω με το χειρόφρενο. Όλα τα όργανα μαύρα ακόμα και ένδειξη των χιλιομέτρων που έχει διανύσει το αυτοκίνητο. Προσπάθησα να πάρει τπτ. Μετά από 5 λεπτά πήρε αλλά τόσο η ένδειξη της ημέρας και της ώρας απόρυθμίστηκαν. Πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία και το πήγα εχθές. Αυτό που είπαν είναι το βρήκαν χαλαρό τον ένα πόλο της μπαταρίας και χαμηλή την στάθμη της ουρίας και ότι δεν μπορούν εγγυηθούν ότι βρήκαν λύση στο πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα μου είπαν ότι αν το ξαναπάθει να το πάω. Ισχύει ότι αυτά τα σφάλματα που έβγαλε ο εγκέφαλος μπορούν να προκαλέσουν απότομο σβήσιμο του κινητήρα;
Ευχαριστώ

Καλημερα και καλωσόρισες!

Αν ήταν ο ένας πόλος της μπαταρίας χαλαρός, λογικό είναι να είχες ηλεκτρολογικά προβλήματα. Δεν είναι συνηθισμένο να πέφτει συσκότιση σε όλο το αυτοκίνητο έτσι ξαφνικά.
Ο εγκέφαλος καταγράφει μεν τα σφάλματα αλλά δεν έχει δυνατότητα να σου κλείσει το ρεύμα σε όλο το αυτοκίνητο.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Me01kk 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Απρ 2017, 18:40:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς σας βρήκα.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Πάντως η αντιπροσωπεία επιμένει ότι το αυτοκίνητο σβήνει ενώ είναι σε κίνηση αν ο πόλος της μπαταρίας είναι χαλαρός. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Νιώθω τρελή ανασφάλεια με το αυτοκίνητο.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Απρ 2017, 15:36:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικά και θα πάθει τραμπάκουλο αν χάσει την επαφή της η μπαταρία, έως και ζημιά (load dump από τον εναλλάκτη).

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης