Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Me01kk Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Απρ 2017 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Απρ 2017, 20:05:10 Θέμα δημοσίευσης: 308 1.6 BlueHDi |
|
|
Καλησπερα σας,
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την άποψη σας. Το αυτοκίνητο έχει 30.000χλμ και γυρνώντας την Κυριακή στην Αθήνα και ενώ είμαι στην δεξιά λωρίδα της εθνικής με 60χλμ το αυτοκίνητο σβήνει. Με τα χίλια ζόρια κάνω στην άκρη και το σταματάω με το χειρόφρενο. Όλα τα όργανα μαύρα ακόμα και ένδειξη των χιλιομέτρων που έχει διανύσει το αυτοκίνητο. Προσπάθησα να πάρει τπτ. Μετά από 5 λεπτά πήρε αλλά τόσο η ένδειξη της ημέρας και της ώρας απόρυθμίστηκαν. Πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία και το πήγα εχθές. Αυτό που είπαν είναι το βρήκαν χαλαρό τον ένα πόλο της μπαταρίας και χαμηλή την στάθμη της ουρίας και ότι δεν μπορούν εγγυηθούν ότι βρήκαν λύση στο πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα μου είπαν ότι αν το ξαναπάθει να το πάω. Ισχύει ότι αυτά τα σφάλματα που έβγαλε ο εγκέφαλος μπορούν να προκαλέσουν απότομο σβήσιμο του κινητήρα;
Ευχαριστώ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Απρ 2017, 07:23:56 Θέμα δημοσίευσης: Re: 308 1.6 BlueHDi |
|
|
Me01kk έγραψε: | Καλησπερα σας,
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την άποψη σας. Το αυτοκίνητο έχει 30.000χλμ και γυρνώντας την Κυριακή στην Αθήνα και ενώ είμαι στην δεξιά λωρίδα της εθνικής με 60χλμ το αυτοκίνητο σβήνει. Με τα χίλια ζόρια κάνω στην άκρη και το σταματάω με το χειρόφρενο. Όλα τα όργανα μαύρα ακόμα και ένδειξη των χιλιομέτρων που έχει διανύσει το αυτοκίνητο. Προσπάθησα να πάρει τπτ. Μετά από 5 λεπτά πήρε αλλά τόσο η ένδειξη της ημέρας και της ώρας απόρυθμίστηκαν. Πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία και το πήγα εχθές. Αυτό που είπαν είναι το βρήκαν χαλαρό τον ένα πόλο της μπαταρίας και χαμηλή την στάθμη της ουρίας και ότι δεν μπορούν εγγυηθούν ότι βρήκαν λύση στο πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα μου είπαν ότι αν το ξαναπάθει να το πάω. Ισχύει ότι αυτά τα σφάλματα που έβγαλε ο εγκέφαλος μπορούν να προκαλέσουν απότομο σβήσιμο του κινητήρα;
Ευχαριστώ |
Καλημερα και καλωσόρισες!
Αν ήταν ο ένας πόλος της μπαταρίας χαλαρός, λογικό είναι να είχες ηλεκτρολογικά προβλήματα. Δεν είναι συνηθισμένο να πέφτει συσκότιση σε όλο το αυτοκίνητο έτσι ξαφνικά.
Ο εγκέφαλος καταγράφει μεν τα σφάλματα αλλά δεν έχει δυνατότητα να σου κλείσει το ρεύμα σε όλο το αυτοκίνητο.
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Me01kk Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Απρ 2017 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Απρ 2017, 18:40:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλώς σας βρήκα.
Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Πάντως η αντιπροσωπεία επιμένει ότι το αυτοκίνητο σβήνει ενώ είναι σε κίνηση αν ο πόλος της μπαταρίας είναι χαλαρός. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Νιώθω τρελή ανασφάλεια με το αυτοκίνητο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Απρ 2017, 15:36:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φυσικά και θα πάθει τραμπάκουλο αν χάσει την επαφή της η μπαταρία, έως και ζημιά (load dump από τον εναλλάκτη).
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|