PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

'braking system faulty' σε 207
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Σεπ 2009, 12:12:59    Θέμα δημοσίευσης: 'braking system faulty' σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι ειν τούτο πάλι? Ενώ του έπινα το αίμα, μου έβγαλε αυτό το μήνυμα. Δε το έχει κρατήσει βέβαια στη μνήμη ούτε παρατήρησα κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά των φρένων. Θα τη γλιτώσω την βόλτα στο συνεργείο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 08:35:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανείς δεν έχει δει κάτι παρόμοιο? Μου ξαναέτυχε. Και τις δυο φορές συνέβη στα λιμανάκια, σε στροφή. Ακουγόταν ένα μπιπ δυο τρεις φορές. Ηχος παρόμοιος με τον ήχο που ακούγεται όταν σηκώνεις χειρόφρενο και πατάς γκάζι ταυτόχρονα. Στο μάνουαλ λέει ότι μπορεί να έχει πρόβλημα ο κατανεμητής πίεσης των φρένων. Δεν θα έμενε το σφάλμα στη μνήμη αν ήταν κάτι τέτοιο?
Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

Ένταξη: 05 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 09:42:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φίλε μου κ εμένα μου το έβγαζε αυτό σε κάθε απότομη στροφή.. Πήρα κ συμπλήρωσα υγρα φρένων κ τερμα η ιστορία.. πιστεύω πως κ σε σένα το ίδιο θα είναι.. δεν πρέπει να είναι τπτ μην ανησυχείς..
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 09:49:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

psilos133 έγραψε:
Πήρα κ συμπλήρωσα υγρα φρένων κ τερμα η ιστορία.. πιστεύω πως κ σε σένα το ίδιο θα είναι..

Τι εκανες?? Confused και ποιος σου ειπε οτι αυτο ειναι το σωστο?
Κατ αρχην αν οντως ειχες χασει υγρο-που δεν νομιζω-θα σημαινε οτι εχεις διαρροη,που με τη σειρα του αυτο θα σημαινει οτι πρεπει να πας γρηγορα σε εναν τεχνικο..δεν παιζουμε με τα φρενα!
Δευτερον,ηξερες τι υγρα φρενων ειχε μεσα ωστε να βαλεις τα ιδια?δεν βαζουμε οτι μας κατεβει η οτι βρουμε προχειρο.. Sad

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 10:02:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σου πω την αλήθεια ούτε θυμάμαι τι έβαλα dot3 ή dot4 η κάτι τέτοιο τέλος παντων.. Πάντως θυμάμαι ότι ρώτησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και χθές έκανα service και check up όλο το αμάξι και μου είπαν ότι όλα είναι οκ.. Αυτό το μήνυμα πάντως δεν το ξανάβγαλε.. Τώρα γιατί έπεσε η στάθμη δεν ξέρω.. Μια χαρά φρενάρει πάντως[/list]
Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 10:03:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φαντάζομαι πως αν είχε διαρροή κάπου θα μου το λέγανε..
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 10:10:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=489

Ξεκινα....φανταζομαι εχεις χρονο..θα μαθεις πολλα Idea

Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 10:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραία μλκια έκανα... τώρα πως θα καταλάβω αν έχω πρόβλημα??
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 10:32:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι απλο...κανε βελτιωση..με ενα ζζζζζζμπαρο 2 τριγωνια.. Wink
Πανε παρε σωληνακια υψηλης και καινουργια υγρα φρενων!Θα γουσταρεις πολυ με την αισθηση πο θα σου δωσουν..

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 12:04:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το να χουν πεσει τα υγρα φρενων δεν εχει να λεει πως εχει διαροη...το πιο απλο ειναι να χουν φαγωθει τα τακακια....σε περιπτωση τωρα που συμπληρωσεις κ μετα βαλεις τακακια καινουρια....θα γεμισεις ολο τον τοπο υγρα φρενων επειδη δε θα χωρανε στο παγουρακι Shocked οποτε τραβα μερικα υγρα πριν το κανεις...ετοιμασε πανια...γτ οπου πεσει αυτο το υγρο δεν εχει καλα αποτελεσματα...θελει αμεσως ξεβγαλμα
Επιστροφή στην κορυφή
zaf (Antonis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) sport pack

Ένταξη: 18 Ιούν 2007
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 12:28:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμενα μου ειχε βγαλει το ιδιο και δεν ειχα και ABS μολις αναβα τα xenon στα προβολακια Laughing Laughing Τα εβγαλα και υσηχασα Cool

Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 12:31:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελάχιστο έβαλα δεν νομίζω να υπερχειλίσει, 'ετσι ελπίζω τουλάχιστον.. Τακάκια άλλαξα πριν 3-4 μήνες πίσω... Όσο για την βελτίωση προς το παρόν δεν με παίρνει μόλις πρόσφατα έδωσα 600 € για το αμάξι.. (σωληνάκια a/c, service, κάτι μπαλάκια στα ψαλίδια κ 1 βάση).. α επίσης χρειάζομαι ένα καλό συνεργείο θεσ/νίκη που να μην βαράει στο κεφάλι(άσχετο)... Off Topic
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 04:08:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελα χριστε μου ελα...εκει που γυρνουσα απο την δουλεια στο ευτακαθαρο στο πολυ ρελαντι μιλαμε παιδια...ξαφνικα beep beep beep το μηνυμα ""braking system faulty""....εσβησε κατευθειαν ομως δεν μπορω να πω...τι ειναι τωρα παλι αυτο?μιλαμε οτι κουφαθηκα ετσι?παταω φρενο ολα καλα...μιας και ημουνα εθνικο το πατησα μια 100αρα να δω για το abs και ολα καλα...του εκανα καναμισαωρο βολτες αλλα τιποτα...μιλαμε τωρα εχω μεινει λιγακι μαλ**ας μιας και πριν απο 1 μηνα εληξε και η κωλοεγγυηση του...θα κοιταξω τη σταθμη των υγρων εαν και ειναι πολυ δυσκολο να τρεχει κατι απο εκει...και
απο δευτερα ο θεος να βαλει το χερι του!!!!!!!!!
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 04:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zaf έγραψε:
Και εμενα μου ειχε βγαλει το ιδιο και δεν ειχα και ABS μολις αναβα τα xenon στα προβολακια Laughing Laughing Τα εβγαλα και υσηχασα Cool

μα που κολλαει το ενα με το αλλο...για πες μας εαν μπορεις!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 10:44:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
ελα χριστε μου ελα...εκει που γυρνουσα απο την δουλεια στο ευτακαθαρο στο πολυ ρελαντι μιλαμε παιδια...ξαφνικα beep beep beep το μηνυμα ""braking system faulty""....εσβησε κατευθειαν ομως δεν μπορω να πω...τι ειναι τωρα παλι αυτο?μιλαμε οτι κουφαθηκα ετσι?παταω φρενο ολα καλα...μιας και ημουνα εθνικο το πατησα μια 100αρα να δω για το abs και ολα καλα...του εκανα καναμισαωρο βολτες αλλα τιποτα...μιλαμε τωρα εχω μεινει λιγακι μαλ**ας μιας και πριν απο 1 μηνα εληξε και η κωλοεγγυηση του...θα κοιταξω τη σταθμη των υγρων εαν και ειναι πολυ δυσκολο να τρεχει κατι απο εκει...και
απο δευτερα ο θεος να βαλει το χερι του!!!!!!!!!
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Να περάσεις από μία Peugeot να σου αλλάξουν βαλβίδα και πλεξουδάκι στο πετάλ του φρένου υπάρχει και σχετική οδηγία από τη μαμά εταιρία και νομίζω οτι στο καλύπτει και αφού έχεις περάσει από εγγύηση Wink

Για φαντάσου εμένα που το έκανε όταν πήγαινα τάπα σε στροφοδιαδρομή.....έψαχνα το eject Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 13:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν μου το χε κάνει εμένα, βρήκαν πεσμένη τη στάθμη των υγρών φρένων επειδή ήταν στα τελευταία τους τα τακάκια. Τα άλλαξα και δεν το έχω ξαναδεί το σφάλμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 14:04:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:

Να περάσεις από μία Peugeot να σου αλλάξουν βαλβίδα και πλεξουδάκι στο πετάλ του φρένου υπάρχει και σχετική οδηγία από τη μαμά εταιρία και νομίζω οτι στο καλύπτει και αφού έχεις περάσει από εγγύηση Wink

Για φαντάσου εμένα που το έκανε όταν πήγαινα τάπα σε στροφοδιαδρομή.....έψαχνα το eject Laughing

μαμα peugeot λες ε?οπως και να χει το ξανακανα βολτα πριν λιγο δεν εκανε τιποτα..του εβγαλα και το esp..του του τα χωσα κατι καλες..ολα ok...απο αυριο βλεπουμε...
thnks jim Wink Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 15:10:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
zaf έγραψε:

μα που κολλαει το ενα με το αλλο...για πες μας εαν μπορεις!!!!!!!

μερικές φορές αν το ballast είναι πολύ κοντά στην μονάδα του ABS δημιουργεί θεματάκια!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 17:03:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:

μερικές φορές αν το ballast είναι πολύ κοντά στην μονάδα του ABS δημιουργεί θεματάκια!

μαλιστα...ευχαριστω φιλε μου...βασικα ξερω που ειναι το ballast...η αλλη η μοναδα του abs δεν ξερω...οταν το ελυσα ουτε που την προσεξα να δω που ειναι!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 18:03:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατω απο την μπαταρι....
Παντως το να συμπηρωσεις υγρα για να μην εχεις ειδοποιηση μεχρι μα αδειασεις να πας για τακαι(που ειναι και η πιο πιθανη αιτια) δεν γινετε και τπτ...Ασε που αν εχεις διαροιη σε 3 φρεναρισματα θα το καταλαβεις οταν θα κολησεις σε οτι βρεθει στο δρομο συ και πατησεις και το πεταλι παει κατω χωρις κανα αντισταση....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης