Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kos_argyris (kostas) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)
Ένταξη: 08 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 256
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Σεπ 2009, 12:12:59 Θέμα δημοσίευσης: 'braking system faulty' σε 207 |
|
|
Τι ειν τούτο πάλι? Ενώ του έπινα το αίμα, μου έβγαλε αυτό το μήνυμα. Δε το έχει κρατήσει βέβαια στη μνήμη ούτε παρατήρησα κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά των φρένων. Θα τη γλιτώσω την βόλτα στο συνεργείο? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rc (2008)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 08:35:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κανείς δεν έχει δει κάτι παρόμοιο? Μου ξαναέτυχε. Και τις δυο φορές συνέβη στα λιμανάκια, σε στροφή. Ακουγόταν ένα μπιπ δυο τρεις φορές. Ηχος παρόμοιος με τον ήχο που ακούγεται όταν σηκώνεις χειρόφρενο και πατάς γκάζι ταυτόχρονα. Στο μάνουαλ λέει ότι μπορεί να έχει πρόβλημα ο κατανεμητής πίεσης των φρένων. Δεν θα έμενε το σφάλμα στη μνήμη αν ήταν κάτι τέτοιο? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
psilos133 (Giannis) Μέλος

Peugeot 207GT (2007)
Ένταξη: 05 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 164
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 09:42:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φίλε μου κ εμένα μου το έβγαζε αυτό σε κάθε απότομη στροφή.. Πήρα κ συμπλήρωσα υγρα φρένων κ τερμα η ιστορία.. πιστεύω πως κ σε σένα το ίδιο θα είναι.. δεν πρέπει να είναι τπτ μην ανησυχείς.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 09:49:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
psilos133 έγραψε: | Πήρα κ συμπλήρωσα υγρα φρένων κ τερμα η ιστορία.. πιστεύω πως κ σε σένα το ίδιο θα είναι.. |
Τι εκανες?? και ποιος σου ειπε οτι αυτο ειναι το σωστο?
Κατ αρχην αν οντως ειχες χασει υγρο-που δεν νομιζω-θα σημαινε οτι εχεις διαρροη,που με τη σειρα του αυτο θα σημαινει οτι πρεπει να πας γρηγορα σε εναν τεχνικο..δεν παιζουμε με τα φρενα!
Δευτερον,ηξερες τι υγρα φρενων ειχε μεσα ωστε να βαλεις τα ιδια?δεν βαζουμε οτι μας κατεβει η οτι βρουμε προχειρο.. 
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207GT (2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 10:02:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να σου πω την αλήθεια ούτε θυμάμαι τι έβαλα dot3 ή dot4 η κάτι τέτοιο τέλος παντων.. Πάντως θυμάμαι ότι ρώτησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και χθές έκανα service και check up όλο το αμάξι και μου είπαν ότι όλα είναι οκ.. Αυτό το μήνυμα πάντως δεν το ξανάβγαλε.. Τώρα γιατί έπεσε η στάθμη δεν ξέρω.. Μια χαρά φρενάρει πάντως[/list] |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207GT (2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 10:03:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φαντάζομαι πως αν είχε διαρροή κάπου θα μου το λέγανε.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207GT (2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 10:19:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ωραία μλκια έκανα... τώρα πως θα καταλάβω αν έχω πρόβλημα?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 10:32:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειναι απλο...κανε βελτιωση..με ενα ζζζζζζμπαρο 2 τριγωνια..
Πανε παρε σωληνακια υψηλης και καινουργια υγρα φρενων!Θα γουσταρεις πολυ με την αισθηση πο θα σου δωσουν..
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 12:04:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το να χουν πεσει τα υγρα φρενων δεν εχει να λεει πως εχει διαροη...το πιο απλο ειναι να χουν φαγωθει τα τακακια....σε περιπτωση τωρα που συμπληρωσεις κ μετα βαλεις τακακια καινουρια....θα γεμισεις ολο τον τοπο υγρα φρενων επειδη δε θα χωρανε στο παγουρακι οποτε τραβα μερικα υγρα πριν το κανεις...ετοιμασε πανια...γτ οπου πεσει αυτο το υγρο δεν εχει καλα αποτελεσματα...θελει αμεσως ξεβγαλμα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zaf (Antonis) Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) sport pack
Ένταξη: 18 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 121 Τόπος: Περιστερι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 12:28:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εμενα μου ειχε βγαλει το ιδιο και δεν ειχα και ABS μολις αναβα τα xenon στα προβολακια Τα εβγαλα και υσηχασα 
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207GT (2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 12:31:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ελάχιστο έβαλα δεν νομίζω να υπερχειλίσει, 'ετσι ελπίζω τουλάχιστον.. Τακάκια άλλαξα πριν 3-4 μήνες πίσω... Όσο για την βελτίωση προς το παρόν δεν με παίρνει μόλις πρόσφατα έδωσα 600 € για το αμάξι.. (σωληνάκια a/c, service, κάτι μπαλάκια στα ψαλίδια κ 1 βάση).. α επίσης χρειάζομαι ένα καλό συνεργείο θεσ/νίκη που να μην βαράει στο κεφάλι(άσχετο)...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 04:08:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ελα χριστε μου ελα...εκει που γυρνουσα απο την δουλεια στο ευτακαθαρο στο πολυ ρελαντι μιλαμε παιδια...ξαφνικα beep beep beep το μηνυμα ""braking system faulty""....εσβησε κατευθειαν ομως δεν μπορω να πω...τι ειναι τωρα παλι αυτο?μιλαμε οτι κουφαθηκα ετσι?παταω φρενο ολα καλα...μιας και ημουνα εθνικο το πατησα μια 100αρα να δω για το abs και ολα καλα...του εκανα καναμισαωρο βολτες αλλα τιποτα...μιλαμε τωρα εχω μεινει λιγακι μαλ**ας μιας και πριν απο 1 μηνα εληξε και η κωλοεγγυηση του...θα κοιταξω τη σταθμη των υγρων εαν και ειναι πολυ δυσκολο να τρεχει κατι απο εκει...και
απο δευτερα ο θεος να βαλει το χερι του!!!!!!!!!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 04:09:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zaf έγραψε: | Και εμενα μου ειχε βγαλει το ιδιο και δεν ειχα και ABS μολις αναβα τα xenon στα προβολακια Τα εβγαλα και υσηχασα  |
μα που κολλαει το ενα με το αλλο...για πες μας εαν μπορεις!!!!!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim207GT (Δημήτρης) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 23 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 1174 Τόπος: Βύρωνας Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 10:44:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ελα χριστε μου ελα...εκει που γυρνουσα απο την δουλεια στο ευτακαθαρο στο πολυ ρελαντι μιλαμε παιδια...ξαφνικα beep beep beep το μηνυμα ""braking system faulty""....εσβησε κατευθειαν ομως δεν μπορω να πω...τι ειναι τωρα παλι αυτο?μιλαμε οτι κουφαθηκα ετσι?παταω φρενο ολα καλα...μιας και ημουνα εθνικο το πατησα μια 100αρα να δω για το abs και ολα καλα...του εκανα καναμισαωρο βολτες αλλα τιποτα...μιλαμε τωρα εχω μεινει λιγακι μαλ**ας μιας και πριν απο 1 μηνα εληξε και η κωλοεγγυηση του...θα κοιταξω τη σταθμη των υγρων εαν και ειναι πολυ δυσκολο να τρεχει κατι απο εκει...και
απο δευτερα ο θεος να βαλει το χερι του!!!!!!!!!
 |
Να περάσεις από μία Peugeot να σου αλλάξουν βαλβίδα και πλεξουδάκι στο πετάλ του φρένου υπάρχει και σχετική οδηγία από τη μαμά εταιρία και νομίζω οτι στο καλύπτει και αφού έχεις περάσει από εγγύηση
Για φαντάσου εμένα που το έκανε όταν πήγαινα τάπα σε στροφοδιαδρομή.....έψαχνα το eject  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rc (2008)
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 13:42:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όταν μου το χε κάνει εμένα, βρήκαν πεσμένη τη στάθμη των υγρών φρένων επειδή ήταν στα τελευταία τους τα τακάκια. Τα άλλαξα και δεν το έχω ξαναδεί το σφάλμα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 14:04:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jim207GT έγραψε: |
Να περάσεις από μία Peugeot να σου αλλάξουν βαλβίδα και πλεξουδάκι στο πετάλ του φρένου υπάρχει και σχετική οδηγία από τη μαμά εταιρία και νομίζω οτι στο καλύπτει και αφού έχεις περάσει από εγγύηση
Για φαντάσου εμένα που το έκανε όταν πήγαινα τάπα σε στροφοδιαδρομή.....έψαχνα το eject  |
μαμα peugeot λες ε?οπως και να χει το ξανακανα βολτα πριν λιγο δεν εκανε τιποτα..του εβγαλα και το esp..του του τα χωσα κατι καλες..ολα ok...απο αυριο βλεπουμε...
thnks jim 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 15:10:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | zaf έγραψε: | Και εμενα μου ειχε βγαλει το ιδιο και δεν ειχα και ABS μολις αναβα τα xenon στα προβολακια Τα εβγαλα και υσηχασα  |
μα που κολλαει το ενα με το αλλο...για πες μας εαν μπορεις!!!!!!! |
μερικές φορές αν το ballast είναι πολύ κοντά στην μονάδα του ABS δημιουργεί θεματάκια!
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 17:03:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
giannis27 έγραψε: |
μερικές φορές αν το ballast είναι πολύ κοντά στην μονάδα του ABS δημιουργεί θεματάκια! |
μαλιστα...ευχαριστω φιλε μου...βασικα ξερω που ειναι το ballast...η αλλη η μοναδα του abs δεν ξερω...οταν το ελυσα ουτε που την προσεξα να δω που ειναι!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 18:03:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κατω απο την μπαταρι....
Παντως το να συμπηρωσεις υγρα για να μην εχεις ειδοποιηση μεχρι μα αδειασεις να πας για τακαι(που ειναι και η πιο πιθανη αιτια) δεν γινετε και τπτ...Ασε που αν εχεις διαροιη σε 3 φρεναρισματα θα το καταλαβεις οταν θα κολησεις σε οτι βρεθει στο δρομο συ και πατησεις και το πεταλι παει κατω χωρις κανα αντισταση.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|