PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Remap-εξατμιση-φιλτρο για peugeot rcz 1.6 thp 156hp
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lefti (leyteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot rcz 1.6 thp 156 hp

Ένταξη: 10 Ιαν 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2014, 15:16:44    Θέμα δημοσίευσης: Remap-εξατμιση-φιλτρο για peugeot rcz 1.6 thp 156hp Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια..Ειμαι καινουργιος στο σαιτ αλλα οχι στα αμαξια μας peugeot εννοω.Λοιπον απο τι βλεπω απεκτησα και εγω το κοσμημα της μαρκας μας και δεν μπορω να βρω αρθρα site κατι βρε παιδι μου για το rcz μονο στην αγγλια.Γιατι ετσι που ειναι ολοι οσοι εχουν το κοσμημα.
Στο θεμα μας τωρα λοιπον θελω να ενα remap φιλτρο της bmc carbon και εξατμιση που δεν εχω αποφασισει ακομα με καταλυτη sport τι λετε.υπαρχει κανεις εδω μεσα που να μοιραζομαστε το ιδιος παθος?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2014, 15:42:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ψαξεις λίγο καλυτερα θα βρεις τα πάντα εδω μέσα για βελτιωση του ΤΗΡ (πρόγραμμα/εξάτμιση/εξαγωγή κ.α.) στα αντιστοιχα θεματα που αφορουν 207/308, ιδιος κινητηρας είναι.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
lefti (leyteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιαν 2014, 02:31:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη το 207 φοραει ακριβως τον ιδιο κινητηρα?
με το 308 αντε και μπορει να φοραει οκ αλλα ρωταω επειδη ετσι μου ελεγαν οτι και με τα 200 αλογα το rcz ειναι το ιδιο μοτερ αλλα με αλλο προγραμμα τελικα απο τι διαβζα σε κατι ξενα σαιτ καταλαβα ειναι και αλλα κραματα η βαλβιδες και καποια αλλα ακομα που δεν τα πολυ καταλαβα.
Επιστροφή στην κορυφή
lefti (leyteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιαν 2014, 02:40:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυοτ που θελω να πω ειναι οτι μπορει να λεγονται ολα 1,6 thp αλλα το θεμα ειναι τι κραμτα για αντοχες εχει μεσα το καθενα.
στην ελλαδα μας απο τι ψαχνω παντως ειναι η e-tuners kai http://www.chiptronic.gr/τι να εμπιστευτω καλυτερα ?για αυτο εγαραψα το topic για να δω μηπως υπαρχει κανενας με rcz και εχει κανει κατι.
αν μου πειτε οτι ειναι εμπιστοι και οι 2 τοτε μαλλον θα προτιμησω την chiptronic μιας και εχει φιλτρα bmc carbon που θελω να βαλω.τωρα απο θεμα εξατμισης θελει παλι ψαξιμο.
επισης βλεπω οτι στο εξωτερικο αυτο με τα 200 αλογα το φτανουν ανετα 270 οποτε δε νομιζω να εχουν ολα τα ιδια μοτερ
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιαν 2014, 09:05:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλο μοτέρ το ένα, άλλο το άλλο.
Άλλα μέταλλα, άλλες τουρμπίνες, άλλα περιφερειακά, άλλοι εγκέφαλοι, κλπ, κλπ.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
lefti (leyteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιαν 2014, 09:20:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνω μαζι σου αυτο ελεγα στον συναδελφο απο πανω και εγω οποτε υπαρχει κανεις να μου δωσει τα φωτα για το rcz ?
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιαν 2014, 09:28:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lefti έγραψε:
συμφωνω μαζι σου αυτο ελεγα στον συναδελφο απο πανω και εγω οποτε υπαρχει κανεις να μου δωσει τα φωτα για το rcz ?

Ψάξε τί δίνεται για το αντίστοιχο 308, νομίζω είναι εντελώς ίδια σε μηχανοστάσιο και πάτωμα. Οπότε και οι βελτιώσεις ίδιες θα είναι.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιαν 2014, 10:39:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ξεκολλάτε, εχει βγει και 207 με τον 156άρι http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Edition&edition_id=7514 οπως εχει βγει και με τον 150άρι και με τον 175άρι. το ιδιο και το 308 και παει λεγοντας. Τα μοτερ ειναι ιδια με μικροαλλαγες δλδ αν βαλεις προγραμμα 1ου σταδίου στο 156άρι σου, θα βγαλει πχ 10 αλογα παραπανω απο ενα 150αρι. Οτι ισχυει για το ενα μοτερ ισχυει και για το αλλο. Δεν νομιζω οτι πρεπει να ξανανοιξουμε 100 τοπικ ειδικα για τον ΤΗΡ156. Γι αυτο και δεν εχει γινει μεχρι τωρα αλλωστε.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιαν 2014, 10:46:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είπα λίγο να το παίξω steve (30ποντος) και να Stevίσω λίγο

http://www.allflavors.net/peugeot-piano/

εκτός απο κοσμήματα, η peugeot κάνει και πιάνα!

Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιαν 2014, 11:03:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να εύχεσαι να μην είναι σαν τον ΤΗΡ! Laughing

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιαν 2014, 20:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια οπως λεει και ο Μακης το 150αρι με καποιες βελτιωσεις ειναι, Γιατι να ψαχνομαστε? Λευτέρη το μοτερ σου με προγραμμα μονο παει κατι παραπανω απο 200 άλογα, επελεξε και μια εξατμιση και απο εκει και περα ενα ελευθερο φιλτρο στο μαμα κουτι και εισαι τζετ. Τωρα αν θες αναλυτικη πληροφορηση για το καθε τι μπες για εξατμιση εδω http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10335 και οτι αφορα εισαγωγη εδω http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11249 σε καθε θεμα θα διαβασεις και θα μαθεις πολλα πραγματα για τα υπερ και τα κατα καθε επιλογης.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
lefti (leyteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2014, 06:03:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαριος σε ευχαριστω πολυ για τα topic που μου εστειλες φιλε μου..
Βεβαια για να διαβασω 100 σελιδες σε καθε topic θελει υπομονη αλλα θα προσπαθησω να τα διαβασω να ενημερωθω.
εχω βρει αυτο το σαιτ http://www.rczperformance.com/ τα οποια ερχονται και ελλαδα απο τι εχω μιλησει με τον ανθρωπο.
Το ολο το θεμα ειναι οτι να παραγγειλω κανενα φιλτρο κατι απλο κανενα κολαρο ναι να το βαλω μονος μου οκ.αλλα εξατμιση προγραμμα ειναι θεμα.για αυτο ρωτησα τι να εμπιστευτω e-tuners h chiptronic ? γιατι εμαθα απο ενα παιδι στο rcz που εβαλε προγραμμα απο γνωστο δεν μπορω να πω συγνωμη και το μοτερ το πηρε στα χερια και ειχε και πολλα θεματα με τα ηλεκτρικα.
απο τι βλεπω με φιλτρο εξατμιση προγραμμα ναι καπου 210 αλογακια βλεπω και εγω μια χαρα γιατι δεν γινεται να μας περνανε τα AUDI TT και μαμα κ ολας ,, βεβαια κουβαλαγα κατι πορτοκαλια πισω Very happy Very happy
αλλη στην στροφη εφαγε σκονη.....
οποτε ποιον ανθρωπο εμπιστευομαι στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ?
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2014, 09:25:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ποιον θα εμπιστευτεις κ που θα αποφασισεις να ρυθμισεις ειναι δικη σου επιλογη.διαβαζεις τα τοπικ με τις γνωμες ιδιοκτητων κ αποφασιζεις μονος σου.
Παντως για το φιλο που λες,μου φαινςται περιεργο,το 2013,επωνυμος κιολας προγραμματιστης,κ να μην εχει λυσει θεματα με λαμπακια κτλ.ποσο μαλλον να του σπασει το μοτερ απο προγραμμα Crying or Very sad

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2014, 13:36:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μαμά audi ΤΤ μπορεί να έχει και 225 άλογα απο 1.8 με Κ4 κιόλας....

Γενικά σαν συμβουλή σου δινω φτιάξε το αμάξι όπως το θες, τώρα αν αυτό που θες είναι να περάσει κάποια ΤΤ, καλό και αυτό αλλά μην παθιάζεσαι κιόλας.

Το σημαντικό είναι να το γουστάρεις.

Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2014, 14:38:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρώτα απο όλα να βάλεις τα σωστά περιφερειακά όπως εξάτμιση κ εισαγωγή είναι πολύ σημαντικά για την αποδώση του μοτέρ ς όταν βάλεις πρόγραμμα κ μετά πρόγραμμα ανάλογα με τα περιφερειακά που έχεις οπότε όχι κονσέρβα κατ εμέ!

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2014, 14:48:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νταξ, τώρα πήγαμε να συγκρίνουμε και τον Γάλλο με τον Γερμανό... Laughing Laughing Συμπαθή τα Γαλλάκια, αλλά την Audila, όλοι θα θέλαμε να την είχαμε. Razz

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2014, 16:26:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ένα TTRS ναι...

Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2014, 21:33:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιταξε να δεις εαν εχεις αγορασει προσφατα το αμαξι καλο ειναι για μενα να μπεις πριν απο ολα να διαβασεις τι παιζει με τη συντηρηση (π.χ. λαδια που εχει αναλυθει ξανα και ξανα στο αναλογο τοπικ) και μετα δες τι θα κανεις με βελτιωση, οσο για το θεμα του προγραμματος και της εξατμισης δεν χρειαζεται να παρεις κατι απ εξω, υπαρχουν ατομα εδω που κανουν χρυσες δουλειες, για μενα για να αποφασισεις για προγραμμα πηγαινεις απο κοντα να μαθεις και τιμες και τι σου προσφερει ο καθενας, μην περιμενεις απο γνωμες να μαθεις πολλα, ο καθενας πενευει το αμαξι του χωρις να ειναι κακο αυτο βεβαια, αλλα επειδη αλλα πραγματα ζητας εσυ και αλλα εγω ή ο καθενας καλο ειναι να μιλας ο ιδιος με προγραμματιστες. Εγω στη θεση σου εφοσον θα ημουν ετοιμος για βελτιωση θα μιλαγα με 2-3 προγραμματιστες αρχικα οι οποιοι μπορουν να σου προτεινουν και εναν καλο εξατμισα, αν και αμα δεις στο τοπικ που σου εδωσα εχουν πεσει αρκετα ονοματα κατω και εχουν γραφτει τα καλα και τα κακα τους.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2014, 22:03:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:

Laughing Laughing
Ωραία πράματα, δε το είχα δει ποτέ Laughing Laughing

5 αμάξια, 5 διαφορετικές απόψεις μάζεψε ο φίλος μας ως τώρα Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2014, 23:02:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

Laughing Laughing
Ωραία πράματα, δε το είχα δει ποτέ Laughing Laughing

5 αμάξια, 5 διαφορετικές απόψεις μάζεψε ο φίλος μας ως τώρα Laughing

άρε φίλε χαθήκαμε! Αλλα είσαι πανταχού παρών!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης