Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
extreembak ((Γρηγόρης)) Μόλις έγραψα

207 RC
Ένταξη: 26 Απρ 2014 Δημοσιεύσεις: 43 Τόπος: ΣΑΛΑΜΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2014, 17:16:09 Θέμα δημοσίευσης: προβλημα σε αισθητηρες ζωνης! |
|
|
Γεια σας παιδια,εχω ένα θεμα με τους αισθητήρες των καθησματων για τις ζωνες,η μονη που δουλευει κανονικα είναι του συνοδηγου,στου οδηγου ενώ καθομαι δειχνει στην οθονη ότι δεν καθεται κανενας και στα πισω καθησματα δειχνει στην οθονη ότι κάθονται ατομα χωρις ζωνη ενώ δεν καθεται κανενας παρολα αυτά δεν βαραει ο ηχος για να φορεσουν ζωνη...Είναι λιγο τρελο,τι μπορει να παιζει?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2014, 22:13:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μηπως το αμαξι το πηρες πρόσφατα??
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2014, 14:10:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι το εχω εδώ και λιγες μερες....γιατι? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάϊ 2014, 00:13:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιατι μαλλον δεν εχεις καταλαβει τη λειτουργία του συστήματος.
Λοιπόν, αισθητηρα βαρους έχει μόνο το κάθισμα του συνοδηγού, οποτε μολις ανιχνεύσει συνοδηγό ο οποιος δεν εχει κουμπώσει ζώνη, αναβει την ενδειξη στο ταμπλό. Μόλις κουμπώσει τη ζώνη, η ένδειξη σβήνει.
Το καθισμα του οδηγού δεν εχει αισθητηρα βάρους γιατι απλά δεν χρειάζεται, επειδη δεν γίνεται να πηγαινει το αμαξι χωρίς οδηγό (εξαιρείται ο κιτ ), οποτε η ενδειξη μενει παντα αναμμένη οσο δεν φοραει ζώνη ο οδηγός, μολις την κουμπώσει σβηνει.
Στα πίσω καθίσματα τωρα, δεν υπάρχουν αισθητήρες βάρους προφανώς λογω κόστους, αλλα μονο οι αισθητηρες στα κουμπώματα των ζωνων. Η λειτουργία είναι η εξής: Μόλις βαλεις μπρος το αμαξι, αναβουν οι ενδειξεις και για τα 3 πισω καθισματα όσο δεν εχει κουμπωθεί καμια ζωνη. Αν κουμπωθει καποια ζωνη σβηνει η αναλογη ενδειξη, ενω μετα απο καποια δευτερολεπτα, σβήνουν ετσι και αλλιώς όλες οι ενδειξεις, και θα ξαναναψει καποια μονο αν ξεκουμπωθει καποια απο τις ζωνες που κουμπώθηκαν αρχικα (το κωλοπαιδο την εβγαλε )
Τωρα αν οπως λες στου οδηγού δεν αναβει ποτέ καμια ενδειξη, που σημαινει οτι ο οδηγός φοραει ζώνη (και οχι οτι δεν καθεται κανενας), τοτε ο προηγούμενος ιδιοκτητης είτε εχει χωσει την πλαστική μαλ***α στο κουμπωμα της ζωνης γιατι (ηταν ηλίθιος) βαριοταν να βαλει ζώνη, ειτε εχει απενεργοποιησει την ενδειξη μεσω διαγνωστικου Peugeot, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάϊ 2014, 05:59:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε ευχαρηστω για την τοσο μεγαλη απαντηση,τωρα καταλαβα την λειτουργια του.Οσο για το καθησμα του οδηγου αν ειχε το μαρκουτσι κουμπομενο θα το εβλεπα (θα ημουν κουτος εγω τοτε αν εψαχνα τον λογο)Η ενδειξη του οδηγου λοιπον ειναι παντα σβηστη και μαλλον θα το εχει απενεργοποιησει από την Peugeot εφόσον ειναι εφικτο όπως λες!Για τα πισω καθησματα απλα αναβουν οι ενδείξεις και μετα σβηνουν....δεν τα εχω ψαξει παραπανω γιατι ακομα δεν εχω βαλει να κασει κανενας πισω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|