PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημα σε αισθητηρες ζωνης!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
extreembak ((Γρηγόρης))
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

Ένταξη: 26 Απρ 2014
Τόπος: ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2014, 17:16:09    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα σε αισθητηρες ζωνης! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια,εχω ένα θεμα με τους αισθητήρες των καθησματων για τις ζωνες,η μονη που δουλευει κανονικα είναι του συνοδηγου,στου οδηγου ενώ καθομαι δειχνει στην οθονη ότι δεν καθεται κανενας και στα πισω καθησματα δειχνει στην οθονη ότι κάθονται ατομα χωρις ζωνη ενώ δεν καθεται κανενας παρολα αυτά δεν βαραει ο ηχος για να φορεσουν ζωνη...Είναι λιγο τρελο,τι μπορει να παιζει? Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2014, 22:13:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως το αμαξι το πηρες πρόσφατα??

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
extreembak ((Γρηγόρης))
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2014, 14:10:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι το εχω εδώ και λιγες μερες....γιατι?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάϊ 2014, 00:13:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι μαλλον δεν εχεις καταλαβει τη λειτουργία του συστήματος.

Λοιπόν, αισθητηρα βαρους έχει μόνο το κάθισμα του συνοδηγού, οποτε μολις ανιχνεύσει συνοδηγό ο οποιος δεν εχει κουμπώσει ζώνη, αναβει την ενδειξη στο ταμπλό. Μόλις κουμπώσει τη ζώνη, η ένδειξη σβήνει.
Το καθισμα του οδηγού δεν εχει αισθητηρα βάρους γιατι απλά δεν χρειάζεται, επειδη δεν γίνεται να πηγαινει το αμαξι χωρίς οδηγό (εξαιρείται ο κιτ Laughing ), οποτε η ενδειξη μενει παντα αναμμένη οσο δεν φοραει ζώνη ο οδηγός, μολις την κουμπώσει σβηνει.
Στα πίσω καθίσματα τωρα, δεν υπάρχουν αισθητήρες βάρους προφανώς λογω κόστους, αλλα μονο οι αισθητηρες στα κουμπώματα των ζωνων. Η λειτουργία είναι η εξής: Μόλις βαλεις μπρος το αμαξι, αναβουν οι ενδειξεις και για τα 3 πισω καθισματα όσο δεν εχει κουμπωθεί καμια ζωνη. Αν κουμπωθει καποια ζωνη σβηνει η αναλογη ενδειξη, ενω μετα απο καποια δευτερολεπτα, σβήνουν ετσι και αλλιώς όλες οι ενδειξεις, και θα ξαναναψει καποια μονο αν ξεκουμπωθει καποια απο τις ζωνες που κουμπώθηκαν αρχικα (το κωλοπαιδο την εβγαλε Laughing )

Τωρα αν οπως λες στου οδηγού δεν αναβει ποτέ καμια ενδειξη, που σημαινει οτι ο οδηγός φοραει ζώνη (και οχι οτι δεν καθεται κανενας), τοτε ο προηγούμενος ιδιοκτητης είτε εχει χωσει την πλαστική μαλ***α στο κουμπωμα της ζωνης γιατι (ηταν ηλίθιος) βαριοταν να βαλει ζώνη, ειτε εχει απενεργοποιησει την ενδειξη μεσω διαγνωστικου Peugeot, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
extreembak ((Γρηγόρης))
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάϊ 2014, 05:59:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαρηστω για την τοσο μεγαλη απαντηση,τωρα καταλαβα την λειτουργια του.Οσο για το καθησμα του οδηγου αν ειχε το μαρκουτσι κουμπομενο θα το εβλεπα (θα ημουν κουτος εγω τοτε αν εψαχνα τον λογο)Η ενδειξη του οδηγου λοιπον ειναι παντα σβηστη και μαλλον θα το εχει απενεργοποιησει από την Peugeot εφόσον ειναι εφικτο όπως λες!Για τα πισω καθησματα απλα αναβουν οι ενδείξεις και μετα σβηνουν....δεν τα εχω ψαξει παραπανω γιατι ακομα δεν εχω βαλει να κασει κανενας πισω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης