PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγή μοτέρ σε 206

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
billo206 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) (2004)

Ένταξη: 18 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2013, 01:54:10    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή μοτέρ σε 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας παιδιά έχω ένα 206 1.4 8ν και θέλω να του βάλω το μοτέρ του 206 1.6 16ν. Μπορεί κάποιος να μου αναφέρει οτιδήποτε χρειάζεται εκτός απο το μοτέρ πχ εγκεφαλος,πλεξούδα,σασμάν,εξάτμιση κτλ. για να γινει αυτή η μετατροπή και πόσο περίπου στοιχίζουν όλα μαζί??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2013, 06:52:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα ΠΟΛΥ λιγότερα χρήματα από το να πουλήσεις το δικό σου κ να πάρεις ένα μεταχειρισμένο 1.6 που τα δίνουν σχεδόν τζάμπα Razz

Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2013, 09:11:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Σίγουρα ΠΟΛΥ λιγότερα χρήματα από το να πουλήσεις το δικό σου κ να πάρεις ένα μεταχειρισμένο 1.6 που τα δίνουν σχεδόν τζάμπα Razz

+1587 Cool

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2013, 09:56:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΒΑΣικα μαλλον θα βαλεις στη τσεπη σου λεφτα

οταν π.χ πουλιεται το 1.6 xs του αλεξη 2300€
και τα 1.4 πουλιονται 2.5-3.000

μαλλον θα βγαλεις και λεφτα. και τα εξοδα τελη-ασφαλεια ειναι 100ευρω το χρονο αν θες να το εχεις αδηλωτο που θα τα πληρωσεις στο πρωτο κτεο για να κανουν στραβα ματια αν ειναι αδηλωτο. επισης αν τρακαρεις με αδηλωτο αμαξι απλα τη γαμησες πλεον.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2013, 10:07:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβως....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
billo206 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2013, 18:52:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά έχω ρίξει πολύ χρήμα δουλειά και κούραση στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο τόσο για την εξωτερική του εμφάνιση όσο και σε μικροβελτιώσεις πατέντες και ελάφρωμα. Δεν θέλω να το πουλήσω θέλω στη συγκεκριμένη καρότσα να βάλω ένα 16άρι μοτέρ γιατί το μόνο που του λείπει πλεον ειναι λιγο γκαζι. Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου απαντήσει στην αρχική μου ερώτηση τι χρειάζομαι για τη μετατροπή και το κόστος της στο περίπου??
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2013, 20:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μοτέρ/εγκέφαλο/πλεξούδα/όργανα/ίσως σασμάν εκτός αν κρατήσεις του 8v με τα σάπια πλανητικά και τις θεόμακρες σχέσεις

με τα υπόλοιπα τι θα κάνεις? Θα το κάνεις μηχανόγκαζο? αλλιώς θές και πεταλιέρα

και πάλι θα έχεις ένα 14αράκι σε όλα τα υπόλοιπα (φρένα/αντιστρεπτικές/ράβδος στρέψης/σαλόνι κτλπ)

Εγώ ψηφίζω να πάρεις ένα έτοιμο

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2013, 20:15:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν οντως θες αυτη την καροτσα θα βρεις μοτερ σαζμαν πλεξουδα εγκεφαλο απο σαξοραλλο και

1)Αν εισαι μη multiplex μπαινει με λιγη πατεντα στην πλεξουδα
2)Αν εισαι multiplex αφηνεις τον μαμα και συνδεεται παραλληλα ο μονοφυσος του σαξοραλλου και αν εξαιρεσεις οτι ΔΕΝ θα μπορεις να συνδεσεις διγνωστικ για το μοτερ (λογικο μιας και ο ενας εγκεφαλλος υπαρχει για τη διαχειρηση του μοτερ και ο αλλος για να δουλεψει με την bsi και να τα βλεπει ολα ροδινα)

Η 2η επιλογη εχει γινει ηδη σε c2 απο 1100 σε 1.6 16ν και σε 206 και των δυο τυπων....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2013, 20:25:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω κι εγω μια γνωμη,επειδη εκανα μετατροπη κι εφαγα το λουκι,σου λεω το εξης,
Αν θες το αυτοκινητο σου,να γινει ΣΩΣΤΟ,θα παιδευτεις πολυ και θα ξοδευτεις,ακομη περισσοτερο! Στο λεω εκ πειρας!
Θα συναντησεις τοσες διαφορες μεταξυ των μοντελων που θα σε κανουν να ξενερωσεις απιστευτα! Αν βεβαια το ζητουμενο σου,ειναι απλα να βαλεις μοτερ και καμια αλλη μετατροπη οπως,φρενα,αντλια φρενου μαζι με σερβο αξονας,αντιστρεπτικες κλπ καν'το,τα μοτερ αφθονουν και ειναι σε καλες τιμες αυτη την εποχη...συμβουλευεσαι τα παιδια που εχουν 206,βρισκεις καλο μαστορα(εκτος αν εισαι του DIY) και προχωρας! Wink
Α! Επισης για να το δηλωσεις,εχει ααααλλα λουκια,εγω παλευα ολο το καλοκαιρι,να συνενοηθω με τη lion για μια βεβαιωση οτι το μοτερ ταιριαζει σε αυτη την καροτσα,ακομα περιμενω.......

Υ.Γ Σε καταλαβαινω πιστευω απολυτα,οταν λες οτι θες το συγκεκριμενο,ειναι το ατιμο το "δεσιμο"...

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
billo206 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2013, 20:59:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντάξει παιδιά νομίζω πως με πείσατε ότι θα παιδευτώ πολύ και οτι τελικά δεν αξίζει να μπω σε αυτό το λούκι αλλά τι να κάνω ψάχνομαι γιατί τα 75 άλογα ώρες ώρες δεν παλεύονται... Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης