Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Δεκ 2003, 18:25:47 Θέμα δημοσίευσης: Αλαγη Φαναρι |
|
|
Σημερα αλλαξα φαναρι (μπροστινο) στο 206 μου αλλα εχω το εξης προβλημα.
Οταν αλλαζεις φαναρι πρεπει να βγαλεις το μοτερακι (που ρηθμιζει σε υψος τα φωτα) απ'το παλιο και να το βαλεις στο καινουριο. Υπαρχει καποια σηγκεκριμενη διαδικασια που πρεπει να γινει ωστε να ειναι στο ιδιο ηψος τα φωτα μετα??? Μου φαινεται πως μετα την αλλαγη δεν ειναι ιδια (στο ηψος). Μηπως πρεπει να φερω τη δεσμη σε καποια θεση (0 - 1 2 3) και μετα να βαλω το μοτερ??? Αν το εχει κανει κανεις αλλος αυτο μονος του ας με ....φωτησει λιγο. Thanx |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Δεκ 2003, 16:03:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΟΚ, το προβλημα λυθηκε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Δεκ 2003, 17:05:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικά πως το έλυσες το πρόβλημα? Από περιέργεια ρωτάω!
Έβαλες τη δέσμη στο 0?
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Δεκ 2003, 22:48:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kovac έγραψε: | Τελικά πως το έλυσες το πρόβλημα? Από περιέργεια ρωτάω!
Έβαλες τη δέσμη στο 0? |
Τα δυο μοτερ ηταν στην ακριβως ιδια θεση (αφου ειναι τα παλια) οποτε δεν παιζει να ειχαν διαφορετικη ρηθμιση μεταξι τους. Το προβλημα ηταν οτι οταν εβαλα το παλιο μοτερ στο καινουριο φαναρι δεν ειχε κουμπωσει σωστα (εχει μια μπιλια που πρεπει να κουμπωσει στη σωστη θεση μεσα στο φαναρι), με αποτελεσμα να σπρωχνει το φως προς τα κατω αλλα να μην το τραβαει προς τα επανω μετα. Απλα θελει λιγο προσοχη γιατι ειναι ευκολο να γινει ζημια, ειδικα οταν το βγαζεις. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2003, 02:37:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | kovac έγραψε: | Τελικά πως το έλυσες το πρόβλημα? Από περιέργεια ρωτάω!
Έβαλες τη δέσμη στο 0? |
Τα δυο μοτερ ηταν στην ακριβως ιδια θεση (αφου ειναι τα παλια) οποτε δεν παιζει να ειχαν διαφορετικη ρηθμιση μεταξι τους. Το προβλημα ηταν οτι οταν εβαλα το παλιο μοτερ στο καινουριο φαναρι δεν ειχε κουμπωσει σωστα (εχει μια μπιλια που πρεπει να κουμπωσει στη σωστη θεση μεσα στο φαναρι), με αποτελεσμα να σπρωχνει το φως προς τα κατω αλλα να μην το τραβαει προς τα επανω μετα. Απλα θελει λιγο προσοχη γιατι ειναι ευκολο να γινει ζημια, ειδικα οταν το βγαζεις. |
οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια εεε.... χιχιχι
πιο φαναρι ηταν...ποσο κοστισε... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2003, 15:15:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | kovac έγραψε: | Τελικά πως το έλυσες το πρόβλημα? Από περιέργεια ρωτάω!
Έβαλες τη δέσμη στο 0? |
Ωραίος Στέλιο , μπράβο σου! Καλοφόρετα!
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2003, 18:44:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: | οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια εεε.... χιχιχι
πιο φαναρι ηταν...ποσο κοστισε...  |
Μπροστα δεξι αλαξα γιατι το παλιο ειχε γρανζουνιες και το διαφανες πλαστικο ειχα γινει θαμπο. Τιμη, 145 ευρω απ΄τη ΛΙΟΝ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2003, 13:27:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | shark_zak έγραψε: | οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια εεε.... χιχιχι
πιο φαναρι ηταν...ποσο κοστισε...  |
Μπροστα δεξι αλαξα γιατι το παλιο ειχε γρανζουνιες και το διαφανες πλαστικο ειχα γινει θαμπο. Τιμη, 145 ευρω απ΄τη ΛΙΟΝ. |
ειναι λιγο ακριβο...δεν αλλαζε μονο το τζαμι... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2003, 16:55:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: |
ειναι λιγο ακριβο...δεν αλλαζε μονο το τζαμι...  |
Που τετοια τυχη !!!!
Το φαναρι πωλειται μονο ολοκληρο για πρακτικους λογους και ευκολια, αν αλλαζε το διαφανες φανταζωμαι θα υπηρχε προβλημα στεγανοποιησης μετα. Ετσι και αλλιως τα ανταλακτικα ειναι φτιαγμενα να αντικαθηστουν κομματια που καταστρεφονται. πχ. Σε μια σηκγρουση θα σπασει πιθανοτατα ολο το φαναρι και τα πλαστικα του. Τωρα ποσοι θα τυχει να το γρανζουνισουν σε συρματοπλεγμα οπως εγω ??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 20:22:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για οποιον ενδιαφερεται να αλλαξει μονος του καπιο εμπρος φαναρι, εχω να προτεινω πως οταν ειναι να μπει το μοτερ που ανεβοκατεβαζει τα φαναρια, πρεπει να βαλει την ριθμιση (υψους) στο 3 (δηλαδη προς τα κατω) γιατι σ'αυτη τη θεση ο αξονας του μοτερ με την μπιλια (που κουμπωνει στο φαναρι) ειναι στην φουλ εξω θεση, εχωντας μεγαλητερο μηκος και ετσι ειναι πιο ευκολη η αφαιρεση απ'το παλιο και η τοποθετηση στο καινουριο φαναρι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 18:42:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οταν ξεκινησα αυτο το post, ειχα αλλαξει το δεξι (μπροστα φαναρι) λογο ζημιας. Σημερα, στο δρομο για τη σχολη μου, περναω απο μια Peugeot και ετσι απο περιεργεια ειπα να ρωτησω ποσο χρεωνουν το ιδιο φαναρι (διαφανες πλαστικο). Τι μου λενε? 130 ευρω. 15 φθηνοτερα απ'τη LION ΗELLAS. Μα πως εχουν διαφορετικες τιμες στα ιδια ανταλακτικα ??? Μηπως στη LION την εχουν δει καπως??? Αυτα δεν τα γουσταρω καθολου!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 18:57:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | Οταν ξεκινησα αυτο το post, ειχα αλλαξει το δεξι (μπροστα φαναρι) λογο ζημιας. Σημερα, στο δρομο για τη σχολη μου, περναω απο μια Peugeot και ετσι απο περιεργεια ειπα να ρωτησω ποσο χρεωνουν το ιδιο φαναρι (διαφανες πλαστικο). Τι μου λενε? 130 ευρω. 15 φθηνοτερα απ'τη LION ΗELLAS. Μα πως εχουν διαφορετικες τιμες στα ιδια ανταλακτικα ??? Μηπως στη LION την εχουν δει καπως??? Αυτα δεν τα γουσταρω καθολου!!! |
διαφορές υπάρχουν σε όλες τις αντιπροσωπείες και είναι λογικό και θεμιτό. όπως εχει διαφορα και η βενζινη ας πουμε απο βενζιναδικο σε βενζιναδικο. γι΄αυτο είμαστε εμεις εδω, όταν αλλάζουμε κατι γραφουμε πόσο το πήραμε ώστε να μην την παταμε όσο το δυνατον. τωρα δηλαδη που εσυ πηγες στη lion και σε κλεψανε και το εγραψες, δε νομίζω να παει άλλος απο το club ειδικα για φαναρι (γιατι κατι άλλο ισως να το εχει πιο φτηνο απο άλλους). αλλα γενικά η lion είναι ακριβότερη απο τα άλλα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 00:23:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
petrskar έγραψε: | STELIOS έγραψε: | Οταν ξεκινησα αυτο το post, ειχα αλλαξει το δεξι (μπροστα φαναρι) λογο ζημιας. Σημερα, στο δρομο για τη σχολη μου, περναω απο μια Peugeot και ετσι απο περιεργεια ειπα να ρωτησω ποσο χρεωνουν το ιδιο φαναρι (διαφανες πλαστικο). Τι μου λενε? 130 ευρω. 15 φθηνοτερα απ'τη LION ΗELLAS. Μα πως εχουν διαφορετικες τιμες στα ιδια ανταλακτικα ??? Μηπως στη LION την εχουν δει καπως??? Αυτα δεν τα γουσταρω καθολου!!! |
διαφορές υπάρχουν σε όλες τις αντιπροσωπείες και είναι λογικό και θεμιτό. όπως εχει διαφορα και η βενζινη ας πουμε απο βενζιναδικο σε βενζιναδικο. γι΄αυτο είμαστε εμεις εδω, όταν αλλάζουμε κατι γραφουμε πόσο το πήραμε ώστε να μην την παταμε όσο το δυνατον. τωρα δηλαδη που εσυ πηγες στη lion και σε κλεψανε και το εγραψες, δε νομίζω να παει άλλος απο το club ειδικα για φαναρι (γιατι κατι άλλο ισως να το εχει πιο φτηνο απο άλλους). αλλα γενικά η lion είναι ακριβότερη απο τα άλλα. |
νομιζω οτι αυτο γινεται παντου δηλ. σε ολες τις μητρικες εταιρειες να εχουν καποια προιοντα τους πιο ακριβα απο του εμπορους τους... (οχι παντα και παντου φυσικα )
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|