PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλαγη Φαναρι

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Δεκ 2003, 18:25:47    Θέμα δημοσίευσης: Αλαγη Φαναρι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα αλλαξα φαναρι (μπροστινο) στο 206 μου αλλα εχω το εξης προβλημα.

Οταν αλλαζεις φαναρι πρεπει να βγαλεις το μοτερακι (που ρηθμιζει σε υψος τα φωτα) απ'το παλιο και να το βαλεις στο καινουριο. Υπαρχει καποια σηγκεκριμενη διαδικασια που πρεπει να γινει ωστε να ειναι στο ιδιο ηψος τα φωτα μετα??? Μου φαινεται πως μετα την αλλαγη δεν ειναι ιδια (στο ηψος). Μηπως πρεπει να φερω τη δεσμη σε καποια θεση (0 - 1 2 3) και μετα να βαλω το μοτερ??? Αν το εχει κανει κανεις αλλος αυτο μονος του ας με ....φωτησει λιγο. Thanx
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Δεκ 2003, 16:03:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΚ, το προβλημα λυθηκε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Δεκ 2003, 17:05:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά πως το έλυσες το πρόβλημα? Από περιέργεια ρωτάω!
Έβαλες τη δέσμη στο 0?

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Δεκ 2003, 22:48:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Έβαλες τη δέσμη στο 0?

Τα δυο μοτερ ηταν στην ακριβως ιδια θεση (αφου ειναι τα παλια) οποτε δεν παιζει να ειχαν διαφορετικη ρηθμιση μεταξι τους. Το προβλημα ηταν οτι οταν εβαλα το παλιο μοτερ στο καινουριο φαναρι δεν ειχε κουμπωσει σωστα (εχει μια μπιλια που πρεπει να κουμπωσει στη σωστη θεση μεσα στο φαναρι), με αποτελεσμα να σπρωχνει το φως προς τα κατω αλλα να μην το τραβαει προς τα επανω μετα. Απλα θελει λιγο προσοχη γιατι ειναι ευκολο να γινει ζημια, ειδικα οταν το βγαζεις.
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2003, 02:37:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
kovac έγραψε:
Έβαλες τη δέσμη στο 0?

Τα δυο μοτερ ηταν στην ακριβως ιδια θεση (αφου ειναι τα παλια) οποτε δεν παιζει να ειχαν διαφορετικη ρηθμιση μεταξι τους. Το προβλημα ηταν οτι οταν εβαλα το παλιο μοτερ στο καινουριο φαναρι δεν ειχε κουμπωσει σωστα (εχει μια μπιλια που πρεπει να κουμπωσει στη σωστη θεση μεσα στο φαναρι), με αποτελεσμα να σπρωχνει το φως προς τα κατω αλλα να μην το τραβαει προς τα επανω μετα. Απλα θελει λιγο προσοχη γιατι ειναι ευκολο να γινει ζημια, ειδικα οταν το βγαζεις.

οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια εεε.... Question χιχιχι Silly
πιο φαναρι ηταν...ποσο κοστισε... Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2003, 15:15:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
kovac έγραψε:
Έβαλες τη δέσμη στο 0?

Ωραίος Στέλιο Thumb right , μπράβο σου! Καλοφόρετα!

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2003, 18:44:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:

Μπροστα δεξι αλαξα γιατι το παλιο ειχε γρανζουνιες και το διαφανες πλαστικο ειχα γινει θαμπο. Τιμη, 145 ευρω απ΄τη ΛΙΟΝ.
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2003, 13:27:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Μπροστα δεξι αλαξα γιατι το παλιο ειχε γρανζουνιες και το διαφανες πλαστικο ειχα γινει θαμπο. Τιμη, 145 ευρω απ΄τη ΛΙΟΝ.

ειναι λιγο ακριβο...δεν αλλαζε μονο το τζαμι... Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2003, 16:55:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:

ειναι λιγο ακριβο...δεν αλλαζε μονο το τζαμι... Question

Που τετοια τυχη !!!!
Το φαναρι πωλειται μονο ολοκληρο για πρακτικους λογους και ευκολια, αν αλλαζε το διαφανες φανταζωμαι θα υπηρχε προβλημα στεγανοποιησης μετα. Ετσι και αλλιως τα ανταλακτικα ειναι φτιαγμενα να αντικαθηστουν κομματια που καταστρεφονται. πχ. Σε μια σηκγρουση θα σπασει πιθανοτατα ολο το φαναρι και τα πλαστικα του. Τωρα ποσοι θα τυχει να το γρανζουνισουν σε συρματοπλεγμα οπως εγω ???
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 20:22:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για οποιον ενδιαφερεται να αλλαξει μονος του καπιο εμπρος φαναρι, εχω να προτεινω πως οταν ειναι να μπει το μοτερ που ανεβοκατεβαζει τα φαναρια, πρεπει να βαλει την ριθμιση (υψους) στο 3 (δηλαδη προς τα κατω) γιατι σ'αυτη τη θεση ο αξονας του μοτερ με την μπιλια (που κουμπωνει στο φαναρι) ειναι στην φουλ εξω θεση, εχωντας μεγαλητερο μηκος και ετσι ειναι πιο ευκολη η αφαιρεση απ'το παλιο και η τοποθετηση στο καινουριο φαναρι.
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 18:42:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν ξεκινησα αυτο το post, ειχα αλλαξει το δεξι (μπροστα φαναρι) λογο ζημιας. Σημερα, στο δρομο για τη σχολη μου, περναω απο μια Peugeot και ετσι απο περιεργεια ειπα να ρωτησω ποσο χρεωνουν το ιδιο φαναρι (διαφανες πλαστικο). Τι μου λενε? 130 ευρω. 15 φθηνοτερα απ'τη LION ΗELLAS. Μα πως εχουν διαφορετικες τιμες στα ιδια ανταλακτικα ??? Μηπως στη LION την εχουν δει καπως??? Αυτα δεν τα γουσταρω καθολου!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 18:57:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Οταν ξεκινησα αυτο το post, ειχα αλλαξει το δεξι (μπροστα φαναρι) λογο ζημιας. Σημερα, στο δρομο για τη σχολη μου, περναω απο μια Peugeot και ετσι απο περιεργεια ειπα να ρωτησω ποσο χρεωνουν το ιδιο φαναρι (διαφανες πλαστικο). Τι μου λενε? 130 ευρω. 15 φθηνοτερα απ'τη LION ΗELLAS. Μα πως εχουν διαφορετικες τιμες στα ιδια ανταλακτικα ??? Μηπως στη LION την εχουν δει καπως??? Αυτα δεν τα γουσταρω καθολου!!!

διαφορές υπάρχουν σε όλες τις αντιπροσωπείες και είναι λογικό και θεμιτό. όπως εχει διαφορα και η βενζινη ας πουμε απο βενζιναδικο σε βενζιναδικο. γι΄αυτο είμαστε εμεις εδω, όταν αλλάζουμε κατι γραφουμε πόσο το πήραμε ώστε να μην την παταμε όσο το δυνατον. τωρα δηλαδη που εσυ πηγες στη lion και σε κλεψανε και το εγραψες, δε νομίζω να παει άλλος απο το club ειδικα για φαναρι (γιατι κατι άλλο ισως να το εχει πιο φτηνο απο άλλους). αλλα γενικά η lion είναι ακριβότερη απο τα άλλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 00:23:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrskar έγραψε:
STELIOS έγραψε:

διαφορές υπάρχουν σε όλες τις αντιπροσωπείες και είναι λογικό και θεμιτό. όπως εχει διαφορα και η βενζινη ας πουμε απο βενζιναδικο σε βενζιναδικο. γι΄αυτο είμαστε εμεις εδω, όταν αλλάζουμε κατι γραφουμε πόσο το πήραμε ώστε να μην την παταμε όσο το δυνατον. τωρα δηλαδη που εσυ πηγες στη lion και σε κλεψανε και το εγραψες, δε νομίζω να παει άλλος απο το club ειδικα για φαναρι (γιατι κατι άλλο ισως να το εχει πιο φτηνο απο άλλους). αλλα γενικά η lion είναι ακριβότερη απο τα άλλα.

νομιζω οτι αυτο γινεται παντου δηλ. σε ολες τις μητρικες εταιρειες να εχουν καποια προιοντα τους πιο ακριβα απο του εμπορους τους... Arrow Idea (οχι παντα και παντου φυσικα Silly)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης