PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διαφορετικός θόρυβος...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
hathor (Βίκη)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 XR 1.4

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: Καλλιθέα-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 00:40:50    Θέμα δημοσίευσης: Διαφορετικός θόρυβος... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχάς καλησπέρα σε όλους, και καλή χρονιά! 'Εχω ένα μεταχειρισμένο 206 XR, '99, 1.4 (το έχω 4 μήνες παρά κάτι, έχω κάνει γύρω στα 3500 χιλιόμετρα, τώρα είναι στα 41800). Διάβασα τα προηγούμενα posts για θορύβους περίεργους, αλλά εγώ ακούω έναν διαφορετικό΄ όταν ΑΦΗΝΩ τα πεντάλ ακούγεται ένας μεταλλικός ήχος, (ένα δυνατό γκκκρρρ!)φαίνεται να'ναι απ'το κιβώτιο ταχυτήτων. 'Επειτα από διάβασμα άλλων posts, αποφάσισα να πάρω αύριο στην power boost μπας και καταφέρω να κλείσω κάνα ραντεβού :p
Εσείς τί γνώμη έχετε;
Επαναλαμβάνω ότι ακούγεται ο θόρυβος όταν δεν πατάω πεντάλ - όταν πατάω δεν ακούγεται τίποτα.

KoRny 24/6
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 09:16:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαφορετικός θόρυβος... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

hathor έγραψε:
Καταρχάς καλησπέρα σε όλους, και καλή χρονιά! 'Εχω ένα μεταχειρισμένο 206 XR, '99, 1.4 (το έχω 4 μήνες παρά κάτι, έχω κάνει γύρω στα 3500 χιλιόμετρα, τώρα είναι στα 41800). Διάβασα τα προηγούμενα posts για θορύβους περίεργους, αλλά εγώ ακούω έναν διαφορετικό΄ όταν ΑΦΗΝΩ τα πεντάλ ακούγεται ένας μεταλλικός ήχος, (ένα δυνατό γκκκρρρ!)φαίνεται να'ναι απ'το κιβώτιο ταχυτήτων. 'Επειτα από διάβασμα άλλων posts, αποφάσισα να πάρω αύριο στην power boost μπας και καταφέρω να κλείσω κάνα ραντεβού :p
Εσείς τί γνώμη έχετε;
Επαναλαμβάνω ότι ακούγεται ο θόρυβος όταν δεν πατάω πεντάλ - όταν πατάω δεν ακούγεται τίποτα.

καλημερα και καλος ορισες.... Silly

οταν το πηρες το ειδε μηχανικος, το εκανε απο την αρχη Question

κατα την γνωμη μου καλο θα ηταν να το πας σε καμια αντιπροσωπεια να το

δουν, μπορει να μην ειναι και τιποτα (κανενα λαμαρινακι)....

αντε και καλη τυχη... X-mas

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 10:22:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βικουλα Επιτελους In da CLUB!!!!!

Tεσπα εμεις τα ειχαμε πει και απο το τηλ...
Θα σου προτεινα να μην πας απο την αρχη στον Κρασουλη (power boost) γιατι θα σε καθυστερησει αρκετα λογω του οτι ασχολειτε με αρκετες βελτιωσεις . Πηγαινε αρχικα σε μια αντιπροσωπια να κανει την αρχικη διαγνωση, και μετα αποφασιζεις εσυ που θα πας να κανεις την επισκευη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 10:06:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βίκυ καλως ήλθες. Το αυτοκίνητο το είδα στον Θανάση και με το που ήρθες εσύ και πρόσεξα τι βλάβη είχε κουφάθηκα! (είχα πέσει 3 μέρες με τα μούτρα στο δικό μου βλέπεις).

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τί στο καλό είχε κάνει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.... 'Η άσχετος ήταν ή ήθελε στο τέλος να το διαλύσει πριν το δώσει!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 11:46:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα και καλη χρονια X-mas

τι εγινε, τελικα τι προβλημα υπηρχε,σοβαρο η οχι Question Question Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
hathor (Βίκη)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 XR 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 13:11:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:

Σοβαρό; Μπα...απλά όλα μέσα ήταν φαγωμένα! Razz Αφού τώρα είναι λες και οδηγώ άλλο, καινούργιο αμάξι. Χαλάλι και τα €, το kitty να'ναι καλά.

KoRny 24/6
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 13:23:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

hathor έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Σοβαρό; Μπα...απλά όλα μέσα ήταν φαγωμένα! Razz Αφού τώρα είναι λες και οδηγώ άλλο, καινούργιο αμάξι. Χαλάλι και τα ?, το kitty να'ναι καλά.

Μήπως θα έπρεπε να ζητήσεις καμία συνεισφορά από τον προηγούμενο; Η έριχνες εσύ σβουρίδια συνέχεια με πρώτη;;

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
hathor (Βίκη)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 XR 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 21:07:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Μήπως θα έπρεπε να ζητήσεις καμία συνεισφορά από τον προηγούμενο; Η έριχνες εσύ σβουρίδια συνέχεια με πρώτη;;

Βασικά, τέλος καλό όλα καλά...αλλά πριν από 5 μήνες το πήρα το αμάξι...θα'ταν λίγο περίεργο μου φαίνεται να του ζητήσω κάτι μετά από τόσο καιρό. Άλλωστε προτιμώ να μην ξαναεπικοινωνήσω μαζί του, στο κάτω κάτω καλά να πάθω:P Το πολύ πολύ, αν τον δω στο δρόμο, τον πατάω, και του λέω πως είχε χαλάσει και τα τακάκια!
Και να ήθελα να κάνω σβουρίδια, που θά'βρισκα να τις κάνω στην Καλλιθέα; Razz (λες και δε θα μπορούσα να τις κάνω αλλού, αλλά τέλος πάντων)
Τώρα μου μένει να βρω που θα φτιάξω το τρακαρισμένο φτερό Crying or Very sad ... εν καιρώ θα βάλω post και γι'αυτό!

KoRny 24/6
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης