Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
hathor (Βίκη) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 XR 1.4
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 4 Τόπος: Καλλιθέα-Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 00:40:50 Θέμα δημοσίευσης: Διαφορετικός θόρυβος... |
|
|
Καταρχάς καλησπέρα σε όλους, και καλή χρονιά! 'Εχω ένα μεταχειρισμένο 206 XR, '99, 1.4 (το έχω 4 μήνες παρά κάτι, έχω κάνει γύρω στα 3500 χιλιόμετρα, τώρα είναι στα 41800). Διάβασα τα προηγούμενα posts για θορύβους περίεργους, αλλά εγώ ακούω έναν διαφορετικό΄ όταν ΑΦΗΝΩ τα πεντάλ ακούγεται ένας μεταλλικός ήχος, (ένα δυνατό γκκκρρρ!)φαίνεται να'ναι απ'το κιβώτιο ταχυτήτων. 'Επειτα από διάβασμα άλλων posts, αποφάσισα να πάρω αύριο στην power boost μπας και καταφέρω να κλείσω κάνα ραντεβού :p
Εσείς τί γνώμη έχετε;
Επαναλαμβάνω ότι ακούγεται ο θόρυβος όταν δεν πατάω πεντάλ - όταν πατάω δεν ακούγεται τίποτα.
KoRny 24/6 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 09:16:45 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαφορετικός θόρυβος... |
|
|
hathor έγραψε: | Καταρχάς καλησπέρα σε όλους, και καλή χρονιά! 'Εχω ένα μεταχειρισμένο 206 XR, '99, 1.4 (το έχω 4 μήνες παρά κάτι, έχω κάνει γύρω στα 3500 χιλιόμετρα, τώρα είναι στα 41800). Διάβασα τα προηγούμενα posts για θορύβους περίεργους, αλλά εγώ ακούω έναν διαφορετικό΄ όταν ΑΦΗΝΩ τα πεντάλ ακούγεται ένας μεταλλικός ήχος, (ένα δυνατό γκκκρρρ!)φαίνεται να'ναι απ'το κιβώτιο ταχυτήτων. 'Επειτα από διάβασμα άλλων posts, αποφάσισα να πάρω αύριο στην power boost μπας και καταφέρω να κλείσω κάνα ραντεβού :p
Εσείς τί γνώμη έχετε;
Επαναλαμβάνω ότι ακούγεται ο θόρυβος όταν δεν πατάω πεντάλ - όταν πατάω δεν ακούγεται τίποτα. |
καλημερα και καλος ορισες....
οταν το πηρες το ειδε μηχανικος, το εκανε απο την αρχη
κατα την γνωμη μου καλο θα ηταν να το πας σε καμια αντιπροσωπεια να το
δουν, μπορει να μην ειναι και τιποτα (κανενα λαμαρινακι)....
αντε και καλη τυχη... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 10:22:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βικουλα Επιτελους In da CLUB!!!!!
Tεσπα εμεις τα ειχαμε πει και απο το τηλ...
Θα σου προτεινα να μην πας απο την αρχη στον Κρασουλη (power boost) γιατι θα σε καθυστερησει αρκετα λογω του οτι ασχολειτε με αρκετες βελτιωσεις . Πηγαινε αρχικα σε μια αντιπροσωπια να κανει την αρχικη διαγνωση, και μετα αποφασιζεις εσυ που θα πας να κανεις την επισκευη. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 10:06:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βίκυ καλως ήλθες. Το αυτοκίνητο το είδα στον Θανάση και με το που ήρθες εσύ και πρόσεξα τι βλάβη είχε κουφάθηκα! (είχα πέσει 3 μέρες με τα μούτρα στο δικό μου βλέπεις).
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τί στο καλό είχε κάνει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.... 'Η άσχετος ήταν ή ήθελε στο τέλος να το διαλύσει πριν το δώσει!
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 11:46:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλημερα και καλη χρονια
τι εγινε, τελικα τι προβλημα υπηρχε,σοβαρο η οχι 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 XR 1.4
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 13:11:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: | καλημερα και καλη χρονια
τι εγινε, τελικα τι προβλημα υπηρχε,σοβαρο η οχι  |
Σοβαρό; Μπα...απλά όλα μέσα ήταν φαγωμένα! Αφού τώρα είναι λες και οδηγώ άλλο, καινούργιο αμάξι. Χαλάλι και τα €, το kitty να'ναι καλά.
KoRny 24/6 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 13:23:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
hathor έγραψε: | shark_zak έγραψε: | καλημερα και καλη χρονια
τι εγινε, τελικα τι προβλημα υπηρχε,σοβαρο η οχι  |
Σοβαρό; Μπα...απλά όλα μέσα ήταν φαγωμένα! Αφού τώρα είναι λες και οδηγώ άλλο, καινούργιο αμάξι. Χαλάλι και τα ?, το kitty να'ναι καλά. |
Μήπως θα έπρεπε να ζητήσεις καμία συνεισφορά από τον προηγούμενο; Η έριχνες εσύ σβουρίδια συνέχεια με πρώτη;;
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 XR 1.4
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 21:07:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: |
Μήπως θα έπρεπε να ζητήσεις καμία συνεισφορά από τον προηγούμενο; Η έριχνες εσύ σβουρίδια συνέχεια με πρώτη;; |
Βασικά, τέλος καλό όλα καλά...αλλά πριν από 5 μήνες το πήρα το αμάξι...θα'ταν λίγο περίεργο μου φαίνεται να του ζητήσω κάτι μετά από τόσο καιρό. Άλλωστε προτιμώ να μην ξαναεπικοινωνήσω μαζί του, στο κάτω κάτω καλά να πάθω:P Το πολύ πολύ, αν τον δω στο δρόμο, τον πατάω, και του λέω πως είχε χαλάσει και τα τακάκια!
Και να ήθελα να κάνω σβουρίδια, που θά'βρισκα να τις κάνω στην Καλλιθέα; (λες και δε θα μπορούσα να τις κάνω αλλού, αλλά τέλος πάντων)
Τώρα μου μένει να βρω που θα φτιάξω το τρακαρισμένο φτερό ... εν καιρώ θα βάλω post και γι'αυτό!
KoRny 24/6 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|