PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τοποθέτηση ράβδων στρέψεως
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2002, 12:07:36    Θέμα δημοσίευσης: Τοποθέτηση ράβδων στρέψεως Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηρε προχθες ενας φιλος για Rallye ραβδος στρεψεος 22 χιλιοστα
Peugeotsport και αντιστρεπτικη απο 24 χιλιοστα στα 25.Μεχρι εδω ολα
καλα.......
Καθωμαστε να τις περασουμε,ρυθμίζουμε τους πισω βραχιονες του αξονα
με βγαλμενα τα αμορτισερ και την αντιστρεπτικη να εχουν το ιδιο υψος μεταξυ τους και μολις ολα ειναι οκ ξεκιναμε να δενουμε.

Εδω τωρα ειναι το κουφο......
Ενω εχουμε ρυθμισει το πισω μερος του αξονα στο υψος που θελουμε
και εχουμε επαληθευσει οτι η μια μερια με την αλλη ειναι στο ιδιο ακριβως
υψος,οταν βαζουμε την αντιστρεπτικη επειδη απο την μερια του οδηγου
το αυτακι που κουμπωνει με το καρε και την δεκατριαρα βιδα δεν ερχετε ακριβως στην τρυπα με αποτελεσμα οταν βιδωθει το αμαξι απο την μερια του οδηγου ειναι ποιο ψηλο λογο οτι το ζοριζει η αντιστρεπτικη.

Τι γινετε ρε παιδια με αυτην την περιπτωση????????????????????????

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2002, 13:16:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugsangggggggggggggg Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question

B.T.S Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question

Παιδες βοηθειααααα εχουμε το αμαξι λυμενο...................... Exclamation Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2002, 14:27:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα σας γνωστοποιήθηκε στους ειδικούς!

Αναμένεται απάντηση. Γραφτείτε στο 4Tforum και κοιτάξτε εδώ:

http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=29977#29977

Ήδη μου τηλεφωνήσαν να με ρωτήσουν εάν πρόκειται για μένα που σημαίνει ότι ότι η άνταπόκριση θα είναι άμεση.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2002, 15:04:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ζυγαρια το πιεζει κατα 1,5 ποντο..... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

τι γινετε εδω τωρα? Question Question Question Question Question Question

Λετε να ειναι ετσι σε ολα τα rallye?Δεν πιστευω

Περιμενω νεα γρηγορα γιατι βλεπω να μην εχει εξοδο το βραδυ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Οχι τιποτα αλλο αλλα το ασθενες φυλο δεν μπορει κυριλα δερματα
και B.M.W Smile Smile Βλεπεις πολυ συνηθεια σε rollbar kai Buckets νομιζει
οτι τα μπουζουκια ειναι στον δρομο προς ριτσωνα. Laughing Laughing Laughing

Β.Τ.S εχω κανει φιλε ενγραφη εκει που μου ειπες και περιμενω.

Thanks Φιλε.... Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2002, 15:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Νίκο μην το συζητάς. Αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ, η αλλολοβοήθεια. Μπες να δεις την πρόταση μου. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει αλλά ακούγεται λογικό.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=29983#29983

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2002, 16:07:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε B.T.S μπηκα στη σελιδα που μου ειπες....

Χιλια ευχαριστω....Εχω παθει πλακα με την ανταποκριση στο προβλημα μου.Σας ειμαι ευγνωμων... Embarassed Embarassed Ενα μεγαλο ευχαριστω εκ μερους μου δωσε στα παιδια....

Αυτο που λες εχει βασιμη λογικη,αλλα δεν γινετε γιατι κατω απο το αυτι της αντιστρεπτικης ειναι το καρε της στρεψης.Οποτε αν δεσουμε Την ζυγαρια τοτε δεν εχουμε προσβαση στην στρεψη.Καταλαβαινεις πιστευω τι εννοω Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2002, 19:10:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατάλαβα, δύσκολα τα πράγματα...Μάλλον θα χρειαστεί να πάρεις τη BMW που έλεγες απόψε.

Ρίξε μια ματιά σε αυτό,
http://www.tuning.co.uk/puglowering/lowering.htm
ελπίζω να βοηθήσει.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιαν 2003, 04:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο, το πρόβλημά σου θα στο λύσει σίγουρα κάποιος που έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και τέτοιος δεν είναι άλλος από ένας μηχανικός Peugeot. Το θέμα όμως είναι ότι τα συνεργεία ανοίγουν στις 3 Ιανουαρίου και μόνο τότε θα μπορέσω να μιλήσω με το συνεργείο μας στην Θεσσαλονίκη για να μας βοηθήσει. Εάν μέχρι τότε δεν λυθεί το πρόβλημά σου θα σε βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο. Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιαν 2003, 07:16:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια χιλα ευχαριστω Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Χρονια πολλα και καλη χρονια ευχωμαι σε ολους.Ευχη μου τα ονειρα σας.

Σας ειμαι ευγνωμων για την βοηθεια σας στο προβλημα μου. Cool

Αναμενω απαντησεις........................ Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιαν 2003, 15:16:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εεεεε Κοζανίτη, που είσαι ? Smile))

Άντε να πάμε καμιά βόλτα να δω πως πετάει κώλο Smile)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιαν 2003, 09:18:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ραβδος Στρεψεος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Ενω εχουμε ρυθμισει το πισω μερος του αξονα στο υψος που θελουμε
και εχουμε επαληθευσει οτι η μια μερια με την αλλη ειναι στο ιδιο ακριβως
υψος,οταν βαζουμε την αντιστρεπτικη επειδη απο την μερια του οδηγου
το αυτακι που κουμπωνει με το καρε και την δεκατριαρα βιδα δεν ερχετε ακριβως στην τρυπα με αποτελεσμα οταν βιδωθει το αμαξι απο την μερια του οδηγου ειναι ποιο ψηλο λογο οτι το ζοριζει η αντιστρεπτικη.

Τι γινετε ρε παιδια με αυτην την περιπτωση????????????????????????

Νομίζω οτι πρέπει να τοποθετηθεί πρώτα η αντιστρεπτική να μπουν οι ράβδοι στις θέσεις τους και μετά να βάλουμε ενα γρύλλο κατω απο τον ενα βραχίονα να τον ανυψώσουμε στο ύψος που θέλουμε και μετά να βιδώσουμε την βίδα που τον ρυθμίζει.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιαν 2003, 19:10:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον.................................... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Μετα απο πολυ δουλεια και με την βοηθεια οσων βοηθησαν..(Φιλε B.T.S ολα καλα τελικα.)...το αμαξι εχει 2.5 χιλιοστα διαφορα η μια πλευρα με την αλλη. Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Idea Idea Idea

(B.T.S στο σχεδιαγραμμα που μου εδωσες ελεγε οτι αν εχει 5 με 6 χιλιοστα
διαφορα να ειμαστε και ευχαρηστημενοι..Αρα παμε καλα).

Οι εντυπωσεις τωρα ειναι οι εξεις....

Το αυτοκινητο εχει γινει απολυτο και πρεπει να εισαι συνεχεια σε εγρυγωρση αν πας γρηγορα γιατι για ποτε σε προσπερναει το πισω μερος δεν παιρνεις χαμπαρι...ποσο μαλλον αν πας τεζα και σε στροφη μεσα χριαστει να φρεναρεις.Βεβαια τα ορια εχουν ανεβει κατα πολυ.Σε γενικες γραμμες εχεις μια αισθηση απο καρτ.

Wink Wink Φιλε Pugsang δεν ξερω αν με πιανεις ε?????Εσυ τι φοραγες πριν την εγκυμοσυνη της γυναικας σου????Οταν ειχες το καλο Setup με τα αμορτισερ απο το μινι Group A? Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2003, 03:08:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Φιλε Pugsang δεν ξερω αν με πιανεις ε?????

Σε πιάνει, σε πιάνει.... Wink

Και επί τη ευκαιρία να επισημάνω ότι όταν λέμε "απόλυτο κράτημα", εννοούμε με άλλα λόγια το "μη φιλικό κράτημα" ή "κράτημα για λίγους" ή "αγωνιστικό κράτημα". Τέτοιου είδους κράτημα είναι ακατάλληλο και ανεπιθύμητο για την πλειοψηφία των καθημερινών οδηγών.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2003, 13:14:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ακριβως ειναι φιλε Miltelas Smile Smile Smile Smile

Το θεμα ομως ειναι οτι θελουμε ενα αυτοκινητο που να μας εχει σε εγρυγωρση συνεχεια,να μην χαλαρωνουμε Wink Wink

Για χαλαρωμα υπαρχουν και τα διαφορα B.M.W η λοιπα αχρωμα στην οδηγηκη ευχαριστηση Mercedes.Ετσι και αλλοιως οταν παμε για μετατροπη
κοιταμε την βελτιωση του αυτοκινητου στον τομεα που θελουμε π.χ μηχανη
(βλεπε τον φιλο Danielo) ;ή αναρτηση ή φρενα.....αρα οταν βελτιωνουμε κατι παυει να ειναι ευχρηστο στην καθημερινη χρηση.Το ζητουμενο ομως δεν ειναι η καθημερινη χρηση αλλα οι καποιες στιγμες οδηγικης απολαυσης.Απο εκει και περα ειναι στην αντοχη του καθενος το αν θα το χρησημοποιει και καθε μερα.(Εγω π.χ παω καθε μερα στην δουλεια,ταξιδια,διακοπες ,αγωνες και δεν με πειραζει καθολου.Και να φανταστεις οτι το αμαξι ειναι Foul group a με rollbar bucket συμπλεκτης racing κτλ.

Οποτε μετρια κατασταση μονο στον καφε.......

Απο εκει και περα ή του υψους ή του βαθους.... Wink Wink Wink

(και 200 χανετε σε 4 αριστερη μουρες μεσα και 100 για 3 τεζα δεξια....) Evil Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2003, 15:29:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Οι εντυπωσεις τωρα ειναι οι εξεις....

Το αυτοκινητο εχει γινει απολυτο και πρεπει να εισαι συνεχεια σε εγρυγωρση αν πας γρηγορα γιατι για ποτε σε προσπερναει το πισω μερος δεν παιρνεις χαμπαρι...ποσο μαλλον αν πας τεζα και σε στροφη μεσα χριαστει να φρεναρεις.Βεβαια τα ορια εχουν ανεβει κατα πολυ.Σε γενικες γραμμες εχεις μια αισθηση απο καρτ.

Wink Wink Φιλε Pugsang δεν ξερω αν με πιανεις ε?????Εσυ τι φοραγες πριν την εγκυμοσυνη της γυναικας σου????Οταν ειχες το καλο Setup με τα αμορτισερ απο το μινι Group A? Evil Evil Evil

Φίλε Νίκο,

Καλή χρονια και καλά χιλιόμετρα

Χαίρομαι που ολα τελείωσαν καλα.
Εχω την αίσθηση οτι το αμάξι οπως το φτιάξατε θα είναι καταπληκτικό τώρα.Εγω πάντως δεν μπορώ να συνηθίσω το αμάξι μου μετα που έβγαλα την ''καλή'' ανάρτηση.Μου φαίνεται οτι γέρνει σαν 2CV.Πριν φορούσα φυσσίγγια Peugeot sport France S16 mini groupA tarmac πίσω αμορτισερ Peugeot sport France S16 mini groupA tarmac και στενά apex 250lbs.Δεν πρόλαβα να αλλάξω ράβδους αν και ψαχνόμουν........
Πάντως για την αντιστρεπτική ολοι μου είχαν πει οτι φοράει 25mm. Question
Με αυτό το setup μην νομίζεις οτι είχε διαφορά απο αυτό που περιγράφεις.Με το παραμικρό γύριζε , σε φουρκέτες με πατημένο σταθερά το γκάζι πλασαριζόταν με τα 4 , σε χασίματα απογειωνόταν και γενικά έκανε απίστευτα πράγματα.

Περασμένα μεγαλεία...................

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2003, 15:40:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρονια πολλα και καλη χρονια και σε σενα φιλε μου.

Η αντιστρεπτικη απο ολα τα Rallye ειναι 24 χιλιοστα αποδεδειγμενα.
25 δινει μονο για GROUP A.Τωρα θα μου πεις 1 χιλιοστο διαφορα?τριχες...Και ομως αλλαζει ολο το αμαξι.Δεν μου λες τα αμορτισερ της PEUGEOTSPORT που ειχες (ειδικα τα μπροστινα)ειναι μαλ**α σε αισθηση αν τα πατησεις με το χερι σε σχεση με τα Bilstain τα group n?Eγω τρωγομαι να παρω την Proflex. Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΕΡΕ PUGSANG ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕΕΕΕΕΕΕ............. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Μηπως τελικα μια πιθανη εγκυμοσυνη θα μας σωσει απο την αιμοδοσια Question Question Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2003, 16:02:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μπροστινά είναι ακριβώς όπως τα περιγράφεις.Πατιούνται αρκετά εύκολα και είναι σίγουρα πιο ενδοτικά απο τα πίσω.Νομίζω οτι είναι απολύτως φυσιολογικό γιατι αλλιως θα είχες πολλά ''μούτρα''

Κατα την γνώμη μου η πολυδιαφημισμένη proflex δεν αξίζει τα λεφτά της.1 μύριο για αμορτισερ-ελατήρια είναι πολλά.Τουλάχιστον για μένα.Καλύτερα Peugeot sport.Μπορείς να κάνεις δουλειά σου και με τα μισά λεφτά Wink και να σου μείνουν και χρήματα για ράβδους-αντιστρεπτικές.

Μην το γελάς καθόλου.Μερικοί άνθρωποι μόνο τότε σταματάνε Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2003, 16:15:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την 25αρα αντιστρεπτική την δίνει η Peugeot sport France μόνο για τα χωμάτινα!!!!

Εχει πάντως πολύ καλή τιμή γύρω στα 150 Ευρά.Αλήθεια ο δικος σου πόσο μας την δίνει?

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2003, 16:47:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θυμαμε καλα την ειχα πληρωσει 129 EURO Exclamation Exclamation Exclamation

Εισαι σιγουρος οτι την δινουν για χωματινα????Εντυπωση μου κανει γιατι απο οτι ξερω στα χωματα φορανε 21 χιλιοστα.Ξανα δες το για σιγουρα.25 χιλ.δινουν στο MAXI kai KITCAR το 1300cc.Μικρή η διαφορα στα χρηματα με την Γαλλια.Το θεμα ειναι οτι εδω δεν περιμενεις και δεν μπλεκεις με μεταφορικα.Δεν μου λες αν βαλω τα μπροστηνα αμορτισερ που ειχες και εσυ με στενο APEX 300 lbs θα δουλεψουν σωστα Question Question Question Εμενα τωρα φοραει BILSTAIN GROUP N.Σκεφτωμαι η να τα παω Jamsport να το κανω ολο το γονατο με 40 φυσιγγιο (ξερεις βγαζει το μπροστινο αμορτισερ και κανει ολο το γονατο που μενει με καινουργιο καλαμι,και του δινει και 1.5 με 2 μοιρες αρνητικο) η να παω για PROFLEX.

Μαλλον πρεπει να παω για πιθανη εγκυμοσυνη σημερα το βραδυ... Laughing Laughing ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΟΥ΄ΡΧΩΜΑΙΙΙΙ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2003, 08:08:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο site της Peugeot sport France την βρήκα στo 106 coupe terre rear suspension assembly.Tου maxi είναι τελείως διαφορετική αφού έχει και διαφορετικο πίσω άξονα με μεγαλύτερο μετατρόχιο με συνολικό κόστος γύρω στα 12.300 Ευρά + ΦΠΑ 19,6% Shocked Shocked Shocked

Για την ανάρτηση θα σου πρότεινα να αποφύγεις τους πειραματισμούς και να παρεις του πακέτο ανάρτησης της Peugeot sport France για το 106 S16 mini groupA μαζι με τα ελατήρια του με συνολικό κόστος γύρω στα 550 Ευρά τα μπροστινά + 540 Ευρά τα 2 πίσω.Αρα με περίπου 1100 Ευρά έχεις μια full ready to use ανάρτηση.Απο την στιγμή που έχεις και ράβδους/αντιστρεπτική θα είσαι άρχοντας.

Για την jamsport γενικά εχω ακούσει πολύ καλα λόγια αλλα θα πήγαινα σε κάτι ήδη έτοιμο

Τωρα αν θέλεις οπωσδήποτε να δώσεις 1 μύριο για proflex...........

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης