Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
geo1st487 (Γιώργος) Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp
Ένταξη: 04 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 151
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 14:11:18 Θέμα δημοσίευσης: Μου εκαναν γραμμη στο αυτοκινητο |
|
|
Μου εκαναν μια μεγαλη γραμμη στο αυτοκινητο (μαλλον με κλειδι) και θελω να ρωτησω πως μπορω να την εξαφανισω. Ενας φιλος μου ειπε οτι υπαρχουν καποιες αλοιφες που μπορω να βαλω και δεν φαινεται καθολου. Ποια ειναι η γνωμη σας και ποια λυση ειναι η καλυτερη;
Ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
panos 206 (Πάνος) Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)
Ένταξη: 29 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 154 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 11:27:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε μου αν είναι βαθιά η γρατζουνιά δεν νομίζω να το σώσεις με αλοιφή!
Πήγαινε καλύτερα σε κανένα μαγαζί που βάφουν το αυτοκίνητο τοπικά, δηλαδή μόνο εκεί που έχει γρατζουνιά και εγγυούνται οτι δεν θα υπάρχει διαφορα χρώματος.
Υ.Γ : Δεν θα πιάσω ποτέ κανένα πο%σt! που κάνει γρατζουνιές στα αμάξια?Την έχω πατήσει και εγώ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 14:52:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οπως ειπε και ο πανος αν εχει φανει η λαμαρινα δεν φτιαχνεται με αλοιφη :/ και με τοπικη βαφη μετα θα χρειαστει και γυαλισμα το αμαξι τουλαχιστον απο την πλευρα της γρατζουνιας γιατι θα εχεις διαφορα σε γυαλαδα στο σημειο της βαφης.. πραγματικα ετσι και πετυχω κι εγω καποιον να το κανει στο αμαξι μου θα του σπασω το χερι.. δυστυχως κυκλοφορουν πολλοι τετοιοι κ@ρι0ληδες εκει εξω...
http://www.facebook.com/sarakinikorooms |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
geo1st487 (Γιώργος) Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp
Ένταξη: 04 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 151
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 21:06:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα δοκιμασω πρωτα με αλοιφη και αν δεν κανει δουλεια ελπιζω τουλαχιστον με τοπικο βαψιμο να γινει χωρις να υπαρχει διαφορα χρωματος. Το τοπικο βαψιμο ελπιζω να μη κοστιζει πολυ γιατι εχω ακουσει οτι για καθε ολοκληρο κομματι ειναι 100€ περιπου. Η γρατσουνια ειναι απο την ταπα βανζινης μεχρι την μπροστινη πορτα, δηλαδη 3 κομμματια και δεν λεει να δωσω 300€ για να τα βαψω ολοκληρα. Αν εχετε ιδεα ποσο μπορει να κοστιζει το τοπικο βαψιμο πειτε μου. Ευχαριστω για τις απαντησεις. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kaulogazos (Kokos) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (16v)
Ένταξη: 25 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 20 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 23:42:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
40 ευρω το κομματι πες γιωργος σορωτος ψαξε στο facebook..φαναρτζης κ φοβερος στην δουλεια του!!!
Kaulogazos speaking... 0-400 tune 2 race RULES!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
piratee (vasilis) Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)
Ένταξη: 07 Φεβ 2011 Δημοσιεύσεις: 112 Τόπος: Τρίκαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2012, 20:43:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εγώ είχα πάθει το ίδιο, γρατσουνιά από κλειδί σε όλη τη δεξιά πλευρά. Αν όταν περνάς το νύχι σου πάνω από τη γρατσουνιά σκαλώνει τότε δεν κάνει τίποτα η αλοιφή. Το είχα πάει και το έφτιαξα στην chipsaway. 100€ το κομμάτι μου ζητήσαν. Το μόνο παράπονο που έχω είναι οτι τώρα, μετά από 3 χρόνια στον ήλιο και στη βροχή, μιας και δεν έχω την πολυτέλεια εκεί που μένω να το έχω σε γκαράζ ή κάπου προστατευμένο, η πλευρά που είχα τη γρατσουνιά έχει γίνει κάπως μουντή, δεν γυαλίζει όπως η άλλη πλευρά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
106PYRGOS (VASILIS) Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)
Ένταξη: 07 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 198 Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 19:51:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα γραψω εδω,ειναι ψιλοπαλιο το ποστ. μου ειχαν χτυπησει το αμαξι ενω ηταν παρκαρισμενο το δεκεμβριο στη θεσσαλονικη,το παλικαρι ειχε φυγει λογω δουλειας αλλα μου αφησε στοιχεια στο παρμπριζ κ μου εκανε δηλωση, ευτυχως επεσα σε σωστο ανθρωπο. λογω υποχρεωσεων με τη δουλεια δεν το εχω φτιαξει ακομα, το μπερδεμα ειναι οτι πρεπει να βγει η δεξαμενη του υγραεριου λογω οτι θα μπει στον φουρνο για το βαψιμο. ας παω στο θεμα , μπορω να το παω σε οποιον θελω να το βαψω κ να τα παρω απο την ασφαλεια τα χρηματα? η μονο σε αυτον που συνεργαζεται η ασφαλεια μου.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 02:08:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε οποιον θελεις μπορεις να το πας απλα να ξερεις οτι στις ασφαλιστικες ξερουν τις στανταρ τιμες για οποιαδηποτε εργασια (σε περιπτωση που εχεις καποιο φιλο και θες να παρει αυτος τα λεφτα )
http://www.facebook.com/sarakinikorooms |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|