PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μου εκαναν γραμμη στο αυτοκινητο

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 14:11:18    Θέμα δημοσίευσης: Μου εκαναν γραμμη στο αυτοκινητο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου εκαναν μια μεγαλη γραμμη στο αυτοκινητο (μαλλον με κλειδι) και θελω να ρωτησω πως μπορω να την εξαφανισω. Ενας φιλος μου ειπε οτι υπαρχουν καποιες αλοιφες που μπορω να βαλω και δεν φαινεται καθολου. Ποια ειναι η γνωμη σας και ποια λυση ειναι η καλυτερη;
Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 11:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου αν είναι βαθιά η γρατζουνιά δεν νομίζω να το σώσεις με αλοιφή!
Πήγαινε καλύτερα σε κανένα μαγαζί που βάφουν το αυτοκίνητο τοπικά, δηλαδή μόνο εκεί που έχει γρατζουνιά και εγγυούνται οτι δεν θα υπάρχει διαφορα χρώματος.

Υ.Γ : Δεν θα πιάσω ποτέ κανένα πο%σt! που κάνει γρατζουνιές στα αμάξια?Την έχω πατήσει και εγώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 14:52:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως ειπε και ο πανος αν εχει φανει η λαμαρινα δεν φτιαχνεται με αλοιφη :/ και με τοπικη βαφη μετα θα χρειαστει και γυαλισμα το αμαξι τουλαχιστον απο την πλευρα της γρατζουνιας γιατι θα εχεις διαφορα σε γυαλαδα στο σημειο της βαφης.. πραγματικα ετσι και πετυχω κι εγω καποιον να το κανει στο αμαξι μου θα του σπασω το χερι.. δυστυχως κυκλοφορουν πολλοι τετοιοι κ@ρι0ληδες εκει εξω...

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 21:06:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα δοκιμασω πρωτα με αλοιφη και αν δεν κανει δουλεια ελπιζω τουλαχιστον με τοπικο βαψιμο να γινει χωρις να υπαρχει διαφορα χρωματος. Το τοπικο βαψιμο ελπιζω να μη κοστιζει πολυ γιατι εχω ακουσει οτι για καθε ολοκληρο κομματι ειναι 100€ περιπου. Η γρατσουνια ειναι απο την ταπα βανζινης μεχρι την μπροστινη πορτα, δηλαδη 3 κομμματια και δεν λεει να δωσω 300€ για να τα βαψω ολοκληρα. Αν εχετε ιδεα ποσο μπορει να κοστιζει το τοπικο βαψιμο πειτε μου. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Επιστροφή στην κορυφή
kaulogazos (Kokos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 23:42:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

40 ευρω το κομματι πες γιωργος σορωτος ψαξε στο facebook..φαναρτζης κ φοβερος στην δουλεια του!!!

Kaulogazos speaking... 0-400 tune 2 race RULES!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
piratee (vasilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 07 Φεβ 2011
Τόπος: Τρίκαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2012, 20:43:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ είχα πάθει το ίδιο, γρατσουνιά από κλειδί σε όλη τη δεξιά πλευρά. Αν όταν περνάς το νύχι σου πάνω από τη γρατσουνιά σκαλώνει τότε δεν κάνει τίποτα η αλοιφή. Το είχα πάει και το έφτιαξα στην chipsaway. 100€ το κομμάτι μου ζητήσαν. Το μόνο παράπονο που έχω είναι οτι τώρα, μετά από 3 χρόνια στον ήλιο και στη βροχή, μιας και δεν έχω την πολυτέλεια εκεί που μένω να το έχω σε γκαράζ ή κάπου προστατευμένο, η πλευρά που είχα τη γρατσουνιά έχει γίνει κάπως μουντή, δεν γυαλίζει όπως η άλλη πλευρά.
Επιστροφή στην κορυφή
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)

Ένταξη: 07 Αύγ 2008
Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 19:51:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα γραψω εδω,ειναι ψιλοπαλιο το ποστ. μου ειχαν χτυπησει το αμαξι ενω ηταν παρκαρισμενο το δεκεμβριο στη θεσσαλονικη,το παλικαρι ειχε φυγει λογω δουλειας αλλα μου αφησε στοιχεια στο παρμπριζ κ μου εκανε δηλωση, ευτυχως επεσα σε σωστο ανθρωπο. λογω υποχρεωσεων με τη δουλεια δεν το εχω φτιαξει ακομα, το μπερδεμα ειναι οτι πρεπει να βγει η δεξαμενη του υγραεριου λογω οτι θα μπει στον φουρνο για το βαψιμο. ας παω στο θεμα Smile , μπορω να το παω σε οποιον θελω να το βαψω κ να τα παρω απο την ασφαλεια τα χρηματα? η μονο σε αυτον που συνεργαζεται η ασφαλεια μου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 02:08:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε οποιον θελεις μπορεις να το πας απλα να ξερεις οτι στις ασφαλιστικες ξερουν τις στανταρ τιμες για οποιαδηποτε εργασια (σε περιπτωση που εχεις καποιο φιλο και θες να παρει αυτος τα λεφτα Wink )

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης