Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Marellios (Κώστας) Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00
Ένταξη: 23 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 107 Τόπος: Aθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 09:29:36 Θέμα δημοσίευσης: Αποριες |
|
|
Λοιπον εχω 2 αποριες που θα ηθελα αν μπορουσατε να μου λυσετε.
1.Πως θα μπορεσω να ανοιξω τα τζαμια που εχουν κολλησει;
Τα εβρεξα αλλα τιποτα.Καμια ιδεα(εκτος απο το να περιμενω);
2.Η απορια με περισσοτερη ουσια.Καθως ερχομουν απο το κεντρο στο σπιτι και ειχα φτασει κοντα στο σπιτι
μου,πηγαινα με 30χλμ και πλησιαζα μια απο τις πολλες διασταυρωσεις.Φρεναρω λιγο(δε θυμαμαι ρε γα**το αν
ειχα μεσα 2α ή 3η) και...ΕΣΒΗΣΕ.Οι στροφες δεν ειχαν πεσει πολυ ωστε να δικαιολογηθει κατι τετοιο(αυτο το θμαμαι).
Το αμαξι σχεδον ακυβερνητο κατευθυνοταν προς ενα αμαξι και το πεζοδρομιο αλλα η
χαμηλη ταχυτητα,πιστευω και τα λαστιχα γιατι τα αλλαξα προσφατα,αποσοβησαν το μοιραιο.Που οφειλοταν αυτο;
Υ.Γ.:Ευτυχως που αλλαξα τα GT2 γιατι αλλιως... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 09:36:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έλεγξες πριν ξεκινήσεις, μήπως είχε μπει χιόνι στον κινητήρα σε κανένα φίλτρο;;;
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)
Ένταξη: 31 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 290 Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 11:48:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | Έλεγξες πριν ξεκινήσεις, μήπως είχε μπει χιόνι στον κινητήρα σε κανένα φίλτρο;;; |
Ρε είστε τρελοί πως να μπήκε χιόνι; Με ανοικτό καπό το είχατε όλο το βράδι;
Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"
ANOTHER MEMBER OF K.R.T |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 17:21:57 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποριες |
|
|
kostas έγραψε: | Λοιπον εχω 2 αποριες που θα ηθελα αν μπορουσατε να μου λυσετε.
1.Πως θα μπορεσω να ανοιξω τα τζαμια που εχουν κολλησει;
Τα εβρεξα αλλα τιποτα.Καμια ιδεα(εκτος απο το να περιμενω);
2.Η απορια με περισσοτερη ουσια.Καθως ερχομουν απο το κεντρο στο σπιτι και ειχα φτασει κοντα στο σπιτι
μου,πηγαινα με 30χλμ και πλησιαζα μια απο τις πολλες διασταυρωσεις.Φρεναρω λιγο(δε θυμαμαι ρε γα**το αν
ειχα μεσα 2α ή 3η) και...ΕΣΒΗΣΕ.Οι στροφες δεν ειχαν πεσει πολυ ωστε να δικαιολογηθει κατι τετοιο(αυτο το θμαμαι).
χαμηλη ταχυτητα,πιστευω και τα λαστιχα γιατι τα αλλαξα προσφατα,αποσοβησαν το μοιραιο.Που οφειλοταν αυτο;
1. Δοκίμασε μπλε οινόπνευμα επάνω τους.
2. Σου μπλόκαραν οι τροχοί και συνεπώς το αμάξι έσβησε, καθώς φαντάζομαι ότι δεν πατούσες συμπλέκτη. Ξαφνιάστηκες; Είναι απίστευτο, δεν είναι; Κι όμως το έχω πάθει κι εγώ και ξέρω.
Υ.Γ. Kαλά έκανες και πέταξες τα GT2. 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Marellios (Κώστας) Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 22:50:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | Έλεγξες πριν ξεκινήσεις, μήπως είχε μπει χιόνι στον κινητήρα σε κανένα φίλτρο;;; |
Το γεγονος αυτο συνεβη αρκετη ωρα μετα απο την εκκινηση.
Αν ηταν κατι τετοιο θα μου ειχε συμβει πιο νωρις.
Ευτυχως τη γλιτωσα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Marellios (Κώστας) Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 22:52:53 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποριες |
|
|
Svstouk έγραψε: |
2. Σου μπλόκαραν οι τροχοί και συνεπώς το αμάξι έσβησε, καθώς φαντάζομαι ότι δεν πατούσες συμπλέκτη. Ξαφνιάστηκες; Είναι απίστευτο, δεν είναι; Κι όμως το έχω πάθει κι εγώ και ξέρω.
Υ.Γ. Kαλά έκανες και πέταξες τα GT2.  |
Ετσι ετσι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 23:01:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μουχει σβησει κεμενα μια φορα στο ξεκαρφωτο!!! Κατεβαινα μαι κατηφοριτσα που κατεληγε σε διασταυρωση και προς το τελος της εβαλα νεκρα!!! Μολις πηγα να ξεκινησω παταω γκαζι, αλλα τιποτα!!! Βλεπω τα λαμπακια στο ταμπλω αναμενα, γυρναω το κλειδι και φυγαμε!!! Δεν εκανε ουτε τρανταγμους στο σβησιμο ουτε τιποτα!!!
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marianthi Νέος χρήστης

206 QS
Ένταξη: 14 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 81 Τόπος: Μυτιληνη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 10:15:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα λέω εγω! Μή πείνετε δε μ'ακούτε... 
Ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 14:06:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
marianthi έγραψε: | Τα λέω εγω! Μή πείνετε δε μ'ακούτε...  |
Δάσκαλε που δίδασκες......... 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mimis (Δημήτρης) Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp
Ένταξη: 07 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 217 Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 16:14:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το έπαθα και εγώ αυτό. Ένα βράδυ που έβρεχε πολύ και με δευτέρα τυχύτητα, το αυτοκίνητο ενω πατούσα γκαζ δεν ανταποκρινόταν 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 17:39:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
marianthi έγραψε: | Τα λέω εγω! Μή πείνετε δε μ'ακούτε...  |
Τι φταιω εγω αν τα πινει ο πεζουλας??? 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Skull (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 655 Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 20:29:15 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποριες |
|
|
kostas έγραψε: | 2.Η απορια με περισσοτερη ουσια.Καθως ερχομουν απο το κεντρο στο σπιτι και ειχα φτασει κοντα στο σπιτι
Το ιδο πραγμα μου εχει τυχη και σε μενα!Ημουν με 3η σε κατηφορικο δρομο και δεν πατουσα τιποτα το αφηνα να φρεναρει μονο του!Ειχα και δυνατα μουσικη και δεν ακουγα....και παταω φρενο και συμπλεκτη για να σταματησω!Πηγα να ξεκινησω και ειδα οτι ειχε σβησει...
Μπορει να εσβησε επειδη ειχα 3η αλλα το εχω κανει πολλες φορες... 
----------------------------
Skull - personal blog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER
Ένταξη: 14 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 417
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 21:03:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
to svisimo tou kinitira enw doulevei kanonika me symplekti einai ALL TIME CLASSIC twn peugeot.oi antiproswpeies akoma den mporoun na vroun tin pragmatiki aitia tou fenomenou
sto 106 pantws pou itan poli sini8ismeno se kapoio periodiko pou eixe kanei ena test makras diarkeias eixe kataliksei stin trompa venzinis...
sto 206 pantws ta pragmata einai safws kalitera afou kai emena mia fora to exei kanei (se omalo katevasma prin apo fourketa kai emeina xwris frena kai ydrauliko strimenos stin mesi-alla logo 106 eixa sini8isei stis kiniseis-vazw mpros kai feugw astrapi)
to 106 aptin alli tin teleutaia fora pou mou esvise xwris logo itan anevenontas apo loukerni pros saint gottard stis alpeis otan gyrnaga apo Agglia ta xristougenna-kai epa8a 20 kaerdiaka-alla apodeixtike oti eftaige mia 'kalis' poiotitas velgiki panakrivi venzini pou evala...otan mpike mesa i ftini elvetiki super amolivdi ola eftiaksan..
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
max Νέος χρήστης

206 1.1 XT
Ένταξη: 16 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 94
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 12:37:11 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποριες |
|
|
kostas έγραψε: | Svstouk έγραψε: |
Υ.Γ. Kαλά έκανες και πέταξες τα GT2.  |
Ετσι ετσι... |
Στην αρχη μας εγραψες πως πηγαινες με 30 χλμ και πατησες λιγο το φρενο.Πως ειναι δυνατον λοιπον να μπλοκαραν οι τροχοι με λιγο φρενο και με τοση χαμηλη ταχυτητα?και απο κει και περα λες οτι εμεινε ακυβερνητο το αμαξι.Για ποιο λογο?Δεν σημαινει οτι επειδη εσβησε το αμαξι οτι δεν λειτουργουν τα φρενα,ουτε οτι δεν στριβει το τιμονι,στριβει αλλα με περισσοτερη δυναμη γιατι το υδραυλικο εχει βγει off.Εμενα μου φαινεται οτι μαλλον τα εχασες εκεινη την στιγμη και δεν εκανες τιποτα για να σωσεις την κατασταση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Marellios (Κώστας) Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2004, 02:19:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξεχασα να αναφερω το πιο σημαντικο,το οποιο το θεωρησα αυτονοητο λογω της ημερας που εκανα ποστ το μηνυμα.
Η παρουσια μικρης αλλα σημαντικης ποσοτητας χιονιου στο δρομο ειχε βασικη
συμμετοχη στο ολο συμβαν.Αυτο νομιζω φιλε max λυνει τις αποριες σου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
skrikman (Θεόδωρος) Μόλις έγραψα

206 1.1
Ένταξη: 22 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 01:00:34 Θέμα δημοσίευσης: Τρομπα βενζινης |
|
|
Παντως παδια η αληθεια ειναι οτι επι 3 μηνες το αμαξι μου εσβηνε ειτε εν κινησει (με χαμηλες στροφες γυρω στισ 2500) και οσο και να παταγα γκαζι τοσο πιο γρηγορα εσβηνε.Επισης στα φαναρια πολλες φορες, ειτε εσβηνε ειτε τρεμοπαιζαν οι στροφες στο ρελαντι απο 800 σ.α.λ. εωσ 1200 σ.α.λ.
Το φαινομενο αυτο παρουσιαζοταν συνηθως για μεχρι μιση ωρα απο την ωρα που ξεκινουσα.Το θεμα ομως ηταν οτι καποιες φορες το παρουσιαζε και μετα απο 2, 3, η και 5 ωρες συνεχους λειτουργιας (ταξιδι η και σε πολη)ανεξαρτητως καιρου.Επειδη δεν ειχα τον χρονο να το φτιαξω, (και μαλλον βλακωδως) το αφησα, ειδικα οταν μετα απο 3 μηνες σταματησε να το κανει.Για 6 μηνες ηταν μια χαρα ωσπου ξανα αρχισε να το κανει.πλεον το πηγα για φτιαξιμο
και μετα απο ψαξιμο ο μηχανικος μου ειπε οτι πιθανοτατα ηταν η τρομπα βενζινης.Ειτε ηταν η τρομπα βενζινης η οχι, απο τοτε που την αλλαξα δεν ξαναπαρουσιαστηκε αυτο το προβλημα και εχουν περασει απο τοτε γυρω στον εναμιση χρονο..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 03:13:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τί να πώ και εγώ με Peugeot Sport εγκέφαλο... Ρελαντί πάνω απο 1200 στροφές και να σου σβήνει συχνά πυκνά μεσα στην κίνηση... Συνήθηζεις 2 πράγματα...
1ον τα σβησίματα..
2ον.. την οδήγηση με παράλληλο πάτημα γκαζί-φρένου όπως κάνανε κάποτε
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 12:44:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το σβήσιμο της μηχανής στον πολλαπλασιαστή οφείλεται ρε guys. Εδώ και 25.000χλμ που τον έχω αλλάξει δεν μου έχει ξανασβήσει. Τέλος, σε μία μικρή έρευνα αγοράς με άλλα 206, παρατήρησα ότι όσοι έβαζαν "φτηνή" βενζίνη αντιμετώπιζαν το συγκεκριμένο πρόβλημα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 13:44:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Το σβήσιμο της μηχανής στον πολλαπλασιαστή οφείλεται ρε guys. Εδώ και 25.000χλμ που τον έχω αλλάξει δεν μου έχει ξανασβήσει. Τέλος, σε μία μικρή έρευνα αγοράς με άλλα 206, παρατήρησα ότι όσοι έβαζαν "φτηνή" βενζίνη αντιμετώπιζαν το συγκεκριμένο πρόβλημα! |
Kαι ενίοτε στο μοτεράκι του ρελαντί.....
Και εγώ το έχω αλλάξει εδώ και 25.000 km και δεν μου έχει ξανασβήσει...
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|