PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αποριες

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Marellios (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00

Ένταξη: 23 Δεκ 2002
Τόπος: Aθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 09:29:36    Θέμα δημοσίευσης: Αποριες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον εχω 2 αποριες που θα ηθελα αν μπορουσατε να μου λυσετε.

1.Πως θα μπορεσω να ανοιξω τα τζαμια που εχουν κολλησει;
Τα εβρεξα αλλα τιποτα.Καμια ιδεα(εκτος απο το να περιμενω);

2.Η απορια με περισσοτερη ουσια.Καθως ερχομουν απο το κεντρο στο σπιτι και ειχα φτασει κοντα στο σπιτι
μου,πηγαινα με 30χλμ και πλησιαζα μια απο τις πολλες διασταυρωσεις.Φρεναρω λιγο(δε θυμαμαι ρε γα**το αν
ειχα μεσα 2α ή 3η) και...ΕΣΒΗΣΕ.Οι στροφες δεν ειχαν πεσει πολυ ωστε να δικαιολογηθει κατι τετοιο(αυτο το θμαμαι).
Το αμαξι σχεδον ακυβερνητο κατευθυνοταν προς ενα αμαξι και το πεζοδρομιο αλλα η
χαμηλη ταχυτητα,πιστευω και τα λαστιχα γιατι τα αλλαξα προσφατα,αποσοβησαν το μοιραιο.Που οφειλοταν αυτο;

Υ.Γ.:Ευτυχως που αλλαξα τα GT2 γιατι αλλιως...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 09:36:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλεγξες πριν ξεκινήσεις, μήπως είχε μπει χιόνι στον κινητήρα σε κανένα φίλτρο;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 11:48:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Έλεγξες πριν ξεκινήσεις, μήπως είχε μπει χιόνι στον κινητήρα σε κανένα φίλτρο;;;

Ρε είστε τρελοί πως να μπήκε χιόνι; Με ανοικτό καπό το είχατε όλο το βράδι;

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 17:21:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποριες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas έγραψε:
Λοιπον εχω 2 αποριες που θα ηθελα αν μπορουσατε να μου λυσετε.

1.Πως θα μπορεσω να ανοιξω τα τζαμια που εχουν κολλησει;
Τα εβρεξα αλλα τιποτα.Καμια ιδεα(εκτος απο το να περιμενω);

2.Η απορια με περισσοτερη ουσια.Καθως ερχομουν απο το κεντρο στο σπιτι και ειχα φτασει κοντα στο σπιτι
μου,πηγαινα με 30χλμ και πλησιαζα μια απο τις πολλες διασταυρωσεις.Φρεναρω λιγο(δε θυμαμαι ρε γα**το αν
ειχα μεσα 2α ή 3η) και...ΕΣΒΗΣΕ.Οι στροφες δεν ειχαν πεσει πολυ ωστε να δικαιολογηθει κατι τετοιο(αυτο το θμαμαι).
χαμηλη ταχυτητα,πιστευω και τα λαστιχα γιατι τα αλλαξα προσφατα,αποσοβησαν το μοιραιο.Που οφειλοταν αυτο;

1. Δοκίμασε μπλε οινόπνευμα επάνω τους.

2. Σου μπλόκαραν οι τροχοί και συνεπώς το αμάξι έσβησε, καθώς φαντάζομαι ότι δεν πατούσες συμπλέκτη. Ξαφνιάστηκες; Είναι απίστευτο, δεν είναι; Κι όμως το έχω πάθει κι εγώ και ξέρω. Wink

Υ.Γ. Kαλά έκανες και πέταξες τα GT2. Cool

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Marellios (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 22:50:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

Το γεγονος αυτο συνεβη αρκετη ωρα μετα απο την εκκινηση.
Αν ηταν κατι τετοιο θα μου ειχε συμβει πιο νωρις.
Ευτυχως τη γλιτωσα.
Επιστροφή στην κορυφή
Marellios (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 22:52:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποριες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:

2. Σου μπλόκαραν οι τροχοί και συνεπώς το αμάξι έσβησε, καθώς φαντάζομαι ότι δεν πατούσες συμπλέκτη. Ξαφνιάστηκες; Είναι απίστευτο, δεν είναι; Κι όμως το έχω πάθει κι εγώ και ξέρω. Wink

Ετσι ετσι...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 23:01:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μουχει σβησει κεμενα μια φορα στο ξεκαρφωτο!!! Κατεβαινα μαι κατηφοριτσα που κατεληγε σε διασταυρωση και προς το τελος της εβαλα νεκρα!!! Μολις πηγα να ξεκινησω παταω γκαζι, αλλα τιποτα!!! Βλεπω τα λαμπακια στο ταμπλω αναμενα, γυρναω το κλειδι και φυγαμε!!! Δεν εκανε ουτε τρανταγμους στο σβησιμο ουτε τιποτα!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
marianthi 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 QS

Ένταξη: 14 Αύγ 2003
Τόπος: Μυτιληνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 10:15:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα λέω εγω! Μή πείνετε Beer δε μ'ακούτε... Weird look

Ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο..
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 14:06:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marianthi έγραψε:

Δάσκαλε που δίδασκες......... Wink Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 16:14:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έπαθα και εγώ αυτό. Ένα βράδυ που έβρεχε πολύ και με δευτέρα τυχύτητα, το αυτοκίνητο ενω πατούσα γκαζ δεν ανταποκρινόταν Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 17:39:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marianthi έγραψε:

Τι φταιω εγω αν τα πινει ο πεζουλας??? Confused

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 20:29:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποριες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas έγραψε:

Το ιδο πραγμα μου εχει τυχη και σε μενα!Ημουν με 3η σε κατηφορικο δρομο και δεν πατουσα τιποτα το αφηνα να φρεναρει μονο του!Ειχα και δυνατα μουσικη και δεν ακουγα....και παταω φρενο και συμπλεκτη για να σταματησω!Πηγα να ξεκινησω και ειδα οτι ειχε σβησει... Shocked
Μπορει να εσβησε επειδη ειχα 3η αλλα το εχω κανει πολλες φορες... Confused

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 21:03:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to svisimo tou kinitira enw doulevei kanonika me symplekti einai ALL TIME CLASSIC twn peugeot.oi antiproswpeies akoma den mporoun na vroun tin pragmatiki aitia tou fenomenou Laughing
sto 106 pantws pou itan poli sini8ismeno se kapoio periodiko pou eixe kanei ena test makras diarkeias eixe kataliksei stin trompa venzinis...
sto 206 pantws ta pragmata einai safws kalitera afou kai emena mia fora to exei kanei (se omalo katevasma prin apo fourketa kai emeina xwris frena kai ydrauliko strimenos stin mesi-alla logo 106 eixa sini8isei stis kiniseis-vazw mpros kai feugw astrapi)
to 106 aptin alli tin teleutaia fora pou mou esvise xwris logo itan anevenontas apo loukerni pros saint gottard stis alpeis otan gyrnaga apo Agglia ta xristougenna-kai epa8a 20 kaerdiaka-alla apodeixtike oti eftaige mia 'kalis' poiotitas velgiki panakrivi venzini pou evala...otan mpike mesa i ftini elvetiki super amolivdi ola eftiaksan..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 12:37:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποριες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas έγραψε:
Svstouk έγραψε:

Ετσι ετσι...

Στην αρχη μας εγραψες πως πηγαινες με 30 χλμ και πατησες λιγο το φρενο.Πως ειναι δυνατον λοιπον να μπλοκαραν οι τροχοι με λιγο φρενο και με τοση χαμηλη ταχυτητα?και απο κει και περα λες οτι εμεινε ακυβερνητο το αμαξι.Για ποιο λογο?Δεν σημαινει οτι επειδη εσβησε το αμαξι οτι δεν λειτουργουν τα φρενα,ουτε οτι δεν στριβει το τιμονι,στριβει αλλα με περισσοτερη δυναμη γιατι το υδραυλικο εχει βγει off.Εμενα μου φαινεται οτι μαλλον τα εχασες εκεινη την στιγμη και δεν εκανες τιποτα για να σωσεις την κατασταση
Επιστροφή στην κορυφή
Marellios (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2004, 02:19:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεχασα να αναφερω το πιο σημαντικο,το οποιο το θεωρησα αυτονοητο λογω της ημερας που εκανα ποστ το μηνυμα.
Η παρουσια μικρης αλλα σημαντικης ποσοτητας χιονιου στο δρομο ειχε βασικη
συμμετοχη στο ολο συμβαν.Αυτο νομιζω φιλε max λυνει τις αποριες σου.
Επιστροφή στην κορυφή
skrikman (Θεόδωρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.1

Ένταξη: 22 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 01:00:34    Θέμα δημοσίευσης: Τρομπα βενζινης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως παδια η αληθεια ειναι οτι επι 3 μηνες το αμαξι μου εσβηνε ειτε εν κινησει (με χαμηλες στροφες γυρω στισ 2500) και οσο και να παταγα γκαζι τοσο πιο γρηγορα εσβηνε.Επισης στα φαναρια πολλες φορες, ειτε εσβηνε ειτε τρεμοπαιζαν οι στροφες στο ρελαντι απο 800 σ.α.λ. εωσ 1200 σ.α.λ.
Το φαινομενο αυτο παρουσιαζοταν συνηθως για μεχρι μιση ωρα απο την ωρα που ξεκινουσα.Το θεμα ομως ηταν οτι καποιες φορες το παρουσιαζε και μετα απο 2, 3, η και 5 ωρες συνεχους λειτουργιας (ταξιδι η και σε πολη)ανεξαρτητως καιρου.Επειδη δεν ειχα τον χρονο να το φτιαξω, (και μαλλον βλακωδως) το αφησα, ειδικα οταν μετα απο 3 μηνες σταματησε να το κανει.Για 6 μηνες ηταν μια χαρα ωσπου ξανα αρχισε να το κανει.πλεον το πηγα για φτιαξιμο
και μετα απο ψαξιμο ο μηχανικος μου ειπε οτι πιθανοτατα ηταν η τρομπα βενζινης.Ειτε ηταν η τρομπα βενζινης η οχι, απο τοτε που την αλλαξα δεν ξαναπαρουσιαστηκε αυτο το προβλημα και εχουν περασει απο τοτε γυρω στον εναμιση χρονο.....
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 03:13:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί να πώ και εγώ με Peugeot Sport εγκέφαλο... Ρελαντί πάνω απο 1200 στροφές και να σου σβήνει συχνά πυκνά μεσα στην κίνηση... Συνήθηζεις 2 πράγματα...
1ον τα σβησίματα..
2ον.. την οδήγηση με παράλληλο πάτημα γκαζί-φρένου όπως κάνανε κάποτε

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 12:44:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το σβήσιμο της μηχανής στον πολλαπλασιαστή οφείλεται ρε guys. Εδώ και 25.000χλμ που τον έχω αλλάξει δεν μου έχει ξανασβήσει. Τέλος, σε μία μικρή έρευνα αγοράς με άλλα 206, παρατήρησα ότι όσοι έβαζαν "φτηνή" βενζίνη αντιμετώπιζαν το συγκεκριμένο πρόβλημα!

Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2004, 13:44:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Το σβήσιμο της μηχανής στον πολλαπλασιαστή οφείλεται ρε guys. Εδώ και 25.000χλμ που τον έχω αλλάξει δεν μου έχει ξανασβήσει. Τέλος, σε μία μικρή έρευνα αγοράς με άλλα 206, παρατήρησα ότι όσοι έβαζαν "φτηνή" βενζίνη αντιμετώπιζαν το συγκεκριμένο πρόβλημα!

Kαι ενίοτε στο μοτεράκι του ρελαντί.....
Και εγώ το έχω αλλάξει εδώ και 25.000 km και δεν μου έχει ξανασβήσει...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης