PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ρύθμιση γάντζων οροφής 206 cc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

Ένταξη: 27 Αύγ 2009
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Δεκ 2009, 01:14:46    Θέμα δημοσίευσης: Ρύθμιση γάντζων οροφής 206 cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα, επειδή τώρα το χειμώνα οι τριγμοί δεν παλεύονται στο 206 cc μου και παρατηρώ ότι η οροφή έχει λίγο απορυθμιστεί, μπορεί κάποιος να μου πει τον τρόπο για να τη ρυθμίσω;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιαν 2010, 07:16:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aς βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά γιατί οι τριγμοί ακούγονται όλο και περισσότερο.Η ρύθμιση των γάντζων με ενδιαφέρει πώς γίνεται...
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιαν 2010, 10:22:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα πρέπει να βγάλεις τα αλεξήλια τα πλαστικά από της δυο κολόνες και εκεί μέσα είναι δυο βίδες που ρυθμίζουν τα δυο κλείστρα οροφής

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 00:23:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ που έκανα τη μ@#$%ια και χάλασα τη βίδα άλεν που κρατάει τους γάντζους και τώρα δεν μπορώ να τι βγάλω τι θα κάνω;
Τι μπορώ να κάνω για να τη βγάλω;;
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 13:07:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τρύπημα με τρυπανάκι προσεκτικά και με ανάποδο κολαούζο θα βγάλεις τη βίδα

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2011, 17:42:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eδω και περιπου 1 μηνα εχω προβλημα με τον δεξι γαντζο της οροφης και σε καθε μικροανωμαλια του δρομου ακουγεται ενας πολυ δυνατος ηχος σαν να χτυπαει σιδερο με σιδερο...
Που μπορω να κανω ευθυγραμμιση οροφης καταρχας και βασικα να φτιαξω το γαντζο??

Υ.Γ:Αν τον εχω ανοιχτο το γαντζο δεν ακουγεται κιχ ή επισης αν βαλω κατι μεταξυ των δυο σιδερων(χαρτι πχ)

SOS παιδια Mad
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 18:01:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oποιος γνωριζει που μπορει να γινει ευθυγραμμιση οροφης ας βοηθησει λιγο παιδια,δεν παλευεται η φαση Sad
Επιστροφή στην κορυφή
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 00:47:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε πολλά συνεργεία γίνεται. Το θέμα είναι να το πας κάπου να ξέρουν και να μη σου στοιχήσει ο κούκος αηδόνι...

Αντιπροσωπεία πχ θα σε βάλουνε να αλλάξεις όλο το γάντζο με κόστος τρελά πράγματα. Αν το αντέχει η τσέπη σου πήγαινε εκεί.
Αλλιώς αφιέρωσε κάποιες ώρες και ψάξτε για εξειδικευμένο συνεργείο που να γνωρίζει ρωτώντας...

Εγώ αυτό έκανα για το δικό μου στην Αθήνα βρήκα καμποσα που ήξεραν, αρκετά μακριά απο την περιοχή μου. Όμως τελικά άξιζε ο κόπος για ένα θέμα που με είχε ταλαιπωρήσει αρκετό καιρό.
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 04:35:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

grey_fox έγραψε:
Σε πολλά συνεργεία γίνεται. Το θέμα είναι να το πας κάπου να ξέρουν και να μη σου στοιχήσει ο κούκος αηδόνι...

Αντιπροσωπεία πχ θα σε βάλουνε να αλλάξεις όλο το γάντζο με κόστος τρελά πράγματα. Αν το αντέχει η τσέπη σου πήγαινε εκεί.
Αλλιώς αφιέρωσε κάποιες ώρες και ψάξτε για εξειδικευμένο συνεργείο που να γνωρίζει ρωτώντας...

Εγώ αυτό έκανα για το δικό μου στην Αθήνα βρήκα καμποσα που ήξεραν, αρκετά μακριά απο την περιοχή μου. Όμως τελικά άξιζε ο κόπος για ένα θέμα που με είχε ταλαιπωρήσει αρκετό καιρό.

Και ποιο ηταν το κοστος τελικα?
Διαφορα στους τριγμους ειδες?
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 07:06:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

90 ευρω μου ειπαν εμενα για ευθυγραμμιση οροφης. Σπρει συλικονης δοκιμασατε για τους τριγμους;;

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 16:37:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Spray σιλικονης ναι...αλλα θελει 1 φορα το μηνα να βαζεις γιατι δεν κραταει και πολυ..
Μετα απο 3-4 φορες που θα βαλεις θα δεις πολυ καλα αποτελεσματα αλλα δεν θα εξαφανιστουν και εντελως...
Με την ευθυγραμμιση ειδες διαφορα σε τριγμους εσυ?
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 17:05:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω τη δευτερα θα παρω το cc μου!

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2011, 07:05:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
grey_fox έγραψε:

Και ποιο ηταν το κοστος τελικα?
Διαφορα στους τριγμους ειδες?

Kαταρχάς συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση μου σχεδόν 3 μήνες μετά...

Κόστος: πάνω κάτω 90 ευρώ δεν θυμάμαι ακριβώς.
Μείωση στους τριγμούς της τάξης 70-80% μπορώ να πω σε σχέση με πριν, πολύ σημαντική διαφορά... Ειδικά τους πρώτους 2-3 μήνες ήταν αθόρυβο και με 200 km/h να έπεφτες σε λακούβες ελάχιστα άκουγες, έγινε καλή δουλειά... Και φαίνεται αυτό γιατί τώρα που έχει σφίξει η οροφή με σπρέυ σιλικόνης στα λάστιχα οι θόρυβοι γίνονται απειροελάχιστοι και διαρκεί 1-2 μήνες το σπρέυ σιλικόνης.
Για να σου δώσω μια αίσθηση με σπρέυ σιλικόνης πριν τη ρύθμιση οι τριγμοί μειώνονταν μόλις ένα 20% και για λίγες μέρες μόνο...

Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβα να το χαρώ γιατί εδώ εδώ και αρκετούς μήνες άρχισε να κουδουνίζει το ταμπλό κάπου από τους αεραγωγούς ένα σχρατς σχρουτς Lol

Επομένως έχω πάψει να ασχολούμαι με κάθε είδους θόρυβο στο αμάξι αρκεί να μην είναι πολύ ενοχλητικός και να μην είναι τπτ σοβαρό φυσικά. Το ίδιο θα συμβούλευα να κάνετε και εσείς παιδιά. Εξάλλου και η ρύθμιση που έγινε μου ξεκαθάρισαν ότι με νορμάλ χρήση θα διαρκέσει 1,5-2 χρόνια, μετά σταδιακά είναι έτσι αυτά τα αυτοκίνητα που θα αρχίσουν πάλι οι τριγμοί. Επομένως μια φορά τα δύο χρόνια καλό είναι να γίνεται η ρυθμιση και για ενδιάμεσα συντήρηση με σπρέυ σιλικόνης ή κάνα γαλάκτωμα. Αυτό πιστεύω εγώ, ελπίζω να βοήθησα.
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Δεκ 2011, 14:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου ειδες διαφορα σκεφτομαι και γω να το παω..
Πρεπει να την κανω γιατι εχει γινει κουδουνιστρα ξανα..
Ξερουμε καποιον Θεσσαλονικη?
Δεν θελω να παω αντιπροσωπεια προφανως ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης