Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
grey_fox (Giwrgos) Νέος χρήστης

206cc 1.6
Ένταξη: 27 Αύγ 2009 Δημοσιεύσεις: 52 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Δεκ 2009, 01:14:46 Θέμα δημοσίευσης: Ρύθμιση γάντζων οροφής 206 cc |
|
|
Καλησπέρα, επειδή τώρα το χειμώνα οι τριγμοί δεν παλεύονται στο 206 cc μου και παρατηρώ ότι η οροφή έχει λίγο απορυθμιστεί, μπορεί κάποιος να μου πει τον τρόπο για να τη ρυθμίσω; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιαν 2010, 07:16:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aς βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά γιατί οι τριγμοί ακούγονται όλο και περισσότερο.Η ρύθμιση των γάντζων με ενδιαφέρει πώς γίνεται... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
action_peugeot (Τηλεμαχος) Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi
Ένταξη: 06 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 696 Τόπος: Νικαια
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιαν 2010, 10:22:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα πρέπει να βγάλεις τα αλεξήλια τα πλαστικά από της δυο κολόνες και εκεί μέσα είναι δυο βίδες που ρυθμίζουν τα δυο κλείστρα οροφής
ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Dimitris_thess (Δημήτρης) Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 80
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 00:23:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ που έκανα τη μ@#$%ια και χάλασα τη βίδα άλεν που κρατάει τους γάντζους και τώρα δεν μπορώ να τι βγάλω τι θα κάνω;
Τι μπορώ να κάνω για να τη βγάλω;; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
action_peugeot (Τηλεμαχος) Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi
Ένταξη: 06 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 696 Τόπος: Νικαια
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 13:07:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τρύπημα με τρυπανάκι προσεκτικά και με ανάποδο κολαούζο θα βγάλεις τη βίδα
ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2011, 17:42:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eδω και περιπου 1 μηνα εχω προβλημα με τον δεξι γαντζο της οροφης και σε καθε μικροανωμαλια του δρομου ακουγεται ενας πολυ δυνατος ηχος σαν να χτυπαει σιδερο με σιδερο...
Που μπορω να κανω ευθυγραμμιση οροφης καταρχας και βασικα να φτιαξω το γαντζο??
Υ.Γ:Αν τον εχω ανοιχτο το γαντζο δεν ακουγεται κιχ ή επισης αν βαλω κατι μεταξυ των δυο σιδερων(χαρτι πχ)
SOS παιδια  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 18:01:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Oποιος γνωριζει που μπορει να γινει ευθυγραμμιση οροφης ας βοηθησει λιγο παιδια,δεν παλευεται η φαση  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 00:47:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε πολλά συνεργεία γίνεται. Το θέμα είναι να το πας κάπου να ξέρουν και να μη σου στοιχήσει ο κούκος αηδόνι...
Αντιπροσωπεία πχ θα σε βάλουνε να αλλάξεις όλο το γάντζο με κόστος τρελά πράγματα. Αν το αντέχει η τσέπη σου πήγαινε εκεί.
Αλλιώς αφιέρωσε κάποιες ώρες και ψάξτε για εξειδικευμένο συνεργείο που να γνωρίζει ρωτώντας...
Εγώ αυτό έκανα για το δικό μου στην Αθήνα βρήκα καμποσα που ήξεραν, αρκετά μακριά απο την περιοχή μου. Όμως τελικά άξιζε ο κόπος για ένα θέμα που με είχε ταλαιπωρήσει αρκετό καιρό. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 04:35:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
grey_fox έγραψε: | Σε πολλά συνεργεία γίνεται. Το θέμα είναι να το πας κάπου να ξέρουν και να μη σου στοιχήσει ο κούκος αηδόνι...
Αντιπροσωπεία πχ θα σε βάλουνε να αλλάξεις όλο το γάντζο με κόστος τρελά πράγματα. Αν το αντέχει η τσέπη σου πήγαινε εκεί.
Αλλιώς αφιέρωσε κάποιες ώρες και ψάξτε για εξειδικευμένο συνεργείο που να γνωρίζει ρωτώντας...
Εγώ αυτό έκανα για το δικό μου στην Αθήνα βρήκα καμποσα που ήξεραν, αρκετά μακριά απο την περιοχή μου. Όμως τελικά άξιζε ο κόπος για ένα θέμα που με είχε ταλαιπωρήσει αρκετό καιρό. |
Και ποιο ηταν το κοστος τελικα?
Διαφορα στους τριγμους ειδες? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 16:37:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Spray σιλικονης ναι...αλλα θελει 1 φορα το μηνα να βαζεις γιατι δεν κραταει και πολυ..
Μετα απο 3-4 φορες που θα βαλεις θα δεις πολυ καλα αποτελεσματα αλλα δεν θα εξαφανιστουν και εντελως...
Με την ευθυγραμμιση ειδες διαφορα σε τριγμους εσυ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2011, 07:05:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikos 206cc έγραψε: | grey_fox έγραψε: | Σε πολλά συνεργεία γίνεται. Το θέμα είναι να το πας κάπου να ξέρουν και να μη σου στοιχήσει ο κούκος αηδόνι...
Και ποιο ηταν το κοστος τελικα?
Διαφορα στους τριγμους ειδες? |
Kαταρχάς συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση μου σχεδόν 3 μήνες μετά...
Κόστος: πάνω κάτω 90 ευρώ δεν θυμάμαι ακριβώς.
Μείωση στους τριγμούς της τάξης 70-80% μπορώ να πω σε σχέση με πριν, πολύ σημαντική διαφορά... Ειδικά τους πρώτους 2-3 μήνες ήταν αθόρυβο και με 200 km/h να έπεφτες σε λακούβες ελάχιστα άκουγες, έγινε καλή δουλειά... Και φαίνεται αυτό γιατί τώρα που έχει σφίξει η οροφή με σπρέυ σιλικόνης στα λάστιχα οι θόρυβοι γίνονται απειροελάχιστοι και διαρκεί 1-2 μήνες το σπρέυ σιλικόνης.
Για να σου δώσω μια αίσθηση με σπρέυ σιλικόνης πριν τη ρύθμιση οι τριγμοί μειώνονταν μόλις ένα 20% και για λίγες μέρες μόνο...
Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβα να το χαρώ γιατί εδώ εδώ και αρκετούς μήνες άρχισε να κουδουνίζει το ταμπλό κάπου από τους αεραγωγούς ένα σχρατς σχρουτς
Επομένως έχω πάψει να ασχολούμαι με κάθε είδους θόρυβο στο αμάξι αρκεί να μην είναι πολύ ενοχλητικός και να μην είναι τπτ σοβαρό φυσικά. Το ίδιο θα συμβούλευα να κάνετε και εσείς παιδιά. Εξάλλου και η ρύθμιση που έγινε μου ξεκαθάρισαν ότι με νορμάλ χρήση θα διαρκέσει 1,5-2 χρόνια, μετά σταδιακά είναι έτσι αυτά τα αυτοκίνητα που θα αρχίσουν πάλι οι τριγμοί. Επομένως μια φορά τα δύο χρόνια καλό είναι να γίνεται η ρυθμιση και για ενδιάμεσα συντήρηση με σπρέυ σιλικόνης ή κάνα γαλάκτωμα. Αυτό πιστεύω εγώ, ελπίζω να βοήθησα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Δεκ 2011, 14:03:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αφου ειδες διαφορα σκεφτομαι και γω να το παω..
Πρεπει να την κανω γιατι εχει γινει κουδουνιστρα ξανα..
Ξερουμε καποιον Θεσσαλονικη?
Δεν θελω να παω αντιπροσωπεια προφανως ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|