PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εχει μεινει ταινια πανω στο αμαξωμα, πως την βγαζω?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 18:28:59    Θέμα δημοσίευσης: Εχει μεινει ταινια πανω στο αμαξωμα, πως την βγαζω? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και οταν λεω ταινια, εννοω κατι σαν σιλοτειπ ρε παιδι μου, εκεινο το ανοιχτο καφε πραγμα που χρησιμοποιουν οι βαφεις για να κολλησουν κατι αλλα που βγαινει ευκολα! Πχ καλυπτουμε τα γυρω γυρω απο τα παραθυρα οταν βαφουμε για να τα προστατευσουμε κτλ.. Ελπιζω να καταλαβατε!

Τεσπα λοιπον με κατι τετοια μου επιασε ο μαστορας την αεροτομη για να πιασει καλα η κολλα και μου ειπε να την βγαλω σε λιγες ωρες..Οι λιγες ωρες γινανε 2 μερες για μενα και οταν πηγα να τα βγαλω αυτα δεν βγαινανε ευκολα με αποτελεσμα καποια να εχουν μεινει πανω στην αεροτομη και να μην βγαινουν! Τι κανω???? Με ζεστο νερο προσπαθησα αλλα παλι τιποτα, αλλωστε ειναι και λιγο ψιλοπλαστικα αυτα, δηλαδη δεν λιωνουν οπως θα περιμενα με ζεστο νερο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 18:35:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mε αλοιφη για χρωμα χοντρη Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 19:02:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

oxι αλοιφη και ειδικα οχι χοντρη!!!
κανε μια σαπουναδα , πλυνε το μερος καλα και μετα με καθαρη βενζινη (που ειναι για ρουχα) ελαφρα στην αρχη μετα λιγο ποιο εντονα θα βγει!
αν δεις οτι επιμενει παρατατα!

Η σαπουναδα καλυτερα να ειναι με καποιο σαμπουαν απο αυτα που βγαζουν δυσκολους λεκεδες,πισσα, κλπ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 19:30:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

κανε μια σαπουναδα , πλυνε το μερος καλα και μετα με καθαρη βενζινη (που ειναι για ρουχα) ελαφρα στην αρχη μετα λιγο ποιο εντονα θα βγει!

Η σαπουναδα καλυτερα να ειναι με καποιο σαμπουαν απο αυτα που βγαζουν δυσκολους λεκεδες,πισσα, κλπ...

Shocked Shocked Shocked

ΛΕς Μητσο Question Question Εμεις εδω παντως αλοιφουλα και ειναι οκ.Τελος παντων παω πασσο.Κανε οτι θες Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2003, 03:11:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω οταν ειχα βαλει την αεροτομη μου ειπε να βγαλω την ταινια μετα απο 2 μερες.επισης μου τονισε πως πριν επιχειρησω να την βγαλω να φτιαξω καφε και να παω να παρω τσιγαρα!!!!!!
μετα απο αρκετη ωρα καταφερα και την εβγαλα με....μπουγαδα αλλα μεινανε πολλα σημεια με κολλα.τι εκανα?αφου ειδα οτι δεν βγαινουν τα ψιλοαφησα στη μοιρα τους(ηταν στο πανω μερος και δεν φαινονταν πολυ).

μετα απο αρκετες μερες που ειδα ξανα τα σημαδια και δεν μου αρεσαν επιχειρησα να τα βγαλω και βγηκαν αμεσως με ενα τριψιμο!!!!!!(αφησε ενα λεκε απο κολλα αλλα με λιγο νερο εφυγε και ο λεκες).

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!
η κολλα ξεραινεται και φευγει πολυ ευκολα μετα!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2003, 08:46:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Yπάρχει και ένας πιο απλός τρόπος για να βγαίνουν οι αυτοκόλλητες επιφάνειες από την λαμαρίνα.....
Πιστολάκι για τα μαλλιά...
Ναι, όσο περίεργο και αν ακούγεται, παίρνεις ένα πιστολάκι (σεσουάρ) και ρίχνεις τον ζεστό αέρα πάνω σε αυτό που θέλεις να ξεκολλήσεις....
Μετά από λίγο, θα δεις οτι βγαίνει πανεύκολα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2003, 10:02:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με σκεφτεσαι τωρα μερα μεσημερι με ενα πιστολακι στο χερι και μια μπαλαντεζα 18 χιλιομετρων να ερχεται απο τον ουρανο απο το πουθενα και να φυσαω το 206???????????!!!!!!! Θα με παρουν για ξανθια ρε οτι στεγνωνω το αμαξι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2003, 16:43:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
DimiP έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Shocked Shocked Shocked

ΛΕς Μητσο Question Question Εμεις εδω παντως αλοιφουλα και ειναι οκ.Τελος παντων παω πασσο.Κανε οτι θες Wink

ρε ατομο μη με παρεξηγησεις.
απλα απαντησα λιγο ...αποτομα...για να προλαβω καταστασεις...
η αλοιφη βγαζει μεν την κολλα αλλα ... "τρωει" την επιφανεια στην οποία εφαρμοζεται (ελαφρα εως πολυ) κι ετσι κανει ζημια στο χρωμα. γιαυτο και χρησιμοποιειται για "χοντρές " δουλειες.
νομιζω γινεται η δουλεια και πιο ανωδυνα...
φιλικα ετσι ;
Επιστροφή στην κορυφή
206.1.4 (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4 (8v) XR (1999)

Ένταξη: 05 Δεκ 2004
Τόπος: ΣΥΡΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 06:37:33    Θέμα δημοσίευσης: Re: Εχει μεινει ταινια πανω στο αμαξωμα, πως την βγαζω? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
Και οταν λεω ταινια, εννοω κατι σαν σιλοτειπ ρε παιδι μου, εκεινο το ανοιχτο καφε πραγμα που χρησιμοποιουν οι βαφεις για να κολλησουν κατι αλλα που βγαινει ευκολα! Πχ καλυπτουμε τα γυρω γυρω απο τα παραθυρα οταν βαφουμε για να τα προστατευσουμε κτλ.. Ελπιζω να καταλαβατε!

Τεσπα λοιπον με κατι τετοια μου επιασε ο μαστορας την αεροτομη για να πιασει καλα η κολλα και μου ειπε να την βγαλω σε λιγες ωρες..Οι λιγες ωρες γινανε 2 μερες για μενα και οταν πηγα να τα βγαλω αυτα δεν βγαινανε ευκολα με αποτελεσμα καποια να εχουν μεινει πανω στην αεροτομη και να μην βγαινουν! Τι κανω???? Με ζεστο νερο προσπαθησα αλλα παλι τιποτα, αλλωστε ειναι και λιγο ψιλοπλαστικα αυτα, δηλαδη δεν λιωνουν οπως θα περιμενα με ζεστο νερο...

καθαριστικο φρενων και ενα πανακι. οχι υγρο φρενων!!! σπρει καθαριστικο.

Στροφες,στροφες.....στροφες.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 07:13:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

θα συμφωνήσω εν μέρη με τον dimip, δηλ. ναι στην καθαρή βενζίνη αλλά σε στέγνη επιφάνεια, καλό είναι να το αφήσεις να ξεραθεί πρώτα και θα βγει πιο εύκολα... Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 09:29:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλη μια λυση ειναι το πιεστικο που εχουν στα βενζιναδικα! Βγαζει τα παντα και δεν χαλαει το χρωμα! Wink

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
darampa (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS

Ένταξη: 18 Δεκ 2004
Τόπος: ΞΑΝΘΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 10:51:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνήσω με τον Βαγγέλη
Αυτοκόλητα βγαίνουν εύκολα αν πιο μπροστά ζεσταθούν με ένα σεσουάρ μαλιών.
Αφού ζεστάνεις την επιφάνεια στη συνέχεια τα τραβάς για να ξεκολήσουν.
Όσο μεγαλύτερη επιφάνεια τόσο δυσκολότερα βγαίνουν.
Θέλει υπομονή και επιμονή.
Σίγουρα όμως το σεσουάρ είναι πιο ανώδυνο από τις αλοιφές, τη βενζίνη για τα ρούχα και ο,τι άλλο αναφέρθηκε πιο μπροστά.
Αν δε γίνει η δουλειά μας με το σεσουάρ τότε καταφεύγουμε στις προηγούμενες λύσεις.
Πάντως έχω δεί να ξεκολούν τεράστια διαφημιστικά με τη χρήση σεσουάρ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης