Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kavaliotis (Μάκης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6
Ένταξη: 01 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 487 Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 18:28:59 Θέμα δημοσίευσης: Εχει μεινει ταινια πανω στο αμαξωμα, πως την βγαζω? |
|
|
Και οταν λεω ταινια, εννοω κατι σαν σιλοτειπ ρε παιδι μου, εκεινο το ανοιχτο καφε πραγμα που χρησιμοποιουν οι βαφεις για να κολλησουν κατι αλλα που βγαινει ευκολα! Πχ καλυπτουμε τα γυρω γυρω απο τα παραθυρα οταν βαφουμε για να τα προστατευσουμε κτλ.. Ελπιζω να καταλαβατε!
Τεσπα λοιπον με κατι τετοια μου επιασε ο μαστορας την αεροτομη για να πιασει καλα η κολλα και μου ειπε να την βγαλω σε λιγες ωρες..Οι λιγες ωρες γινανε 2 μερες για μενα και οταν πηγα να τα βγαλω αυτα δεν βγαινανε ευκολα με αποτελεσμα καποια να εχουν μεινει πανω στην αεροτομη και να μην βγαινουν! Τι κανω???? Με ζεστο νερο προσπαθησα αλλα παλι τιποτα, αλλωστε ειναι και λιγο ψιλοπλαστικα αυτα, δηλαδη δεν λιωνουν οπως θα περιμενα με ζεστο νερο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 18:35:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mε αλοιφη για χρωμα χοντρη 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 19:02:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Mε αλοιφη για χρωμα χοντρη  |
oxι αλοιφη και ειδικα οχι χοντρη!!!
κανε μια σαπουναδα , πλυνε το μερος καλα και μετα με καθαρη βενζινη (που ειναι για ρουχα) ελαφρα στην αρχη μετα λιγο ποιο εντονα θα βγει!
αν δεις οτι επιμενει παρατατα!
Η σαπουναδα καλυτερα να ειναι με καποιο σαμπουαν απο αυτα που βγαζουν δυσκολους λεκεδες,πισσα, κλπ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 19:30:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Mε αλοιφη για χρωμα χοντρη  |
κανε μια σαπουναδα , πλυνε το μερος καλα και μετα με καθαρη βενζινη (που ειναι για ρουχα) ελαφρα στην αρχη μετα λιγο ποιο εντονα θα βγει!
Η σαπουναδα καλυτερα να ειναι με καποιο σαμπουαν απο αυτα που βγαζουν δυσκολους λεκεδες,πισσα, κλπ... |
ΛΕς Μητσο Εμεις εδω παντως αλοιφουλα και ειναι οκ.Τελος παντων παω πασσο.Κανε οτι θες 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2003, 03:11:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω οταν ειχα βαλει την αεροτομη μου ειπε να βγαλω την ταινια μετα απο 2 μερες.επισης μου τονισε πως πριν επιχειρησω να την βγαλω να φτιαξω καφε και να παω να παρω τσιγαρα!!!!!!
μετα απο αρκετη ωρα καταφερα και την εβγαλα με....μπουγαδα αλλα μεινανε πολλα σημεια με κολλα.τι εκανα?αφου ειδα οτι δεν βγαινουν τα ψιλοαφησα στη μοιρα τους(ηταν στο πανω μερος και δεν φαινονταν πολυ).
μετα απο αρκετες μερες που ειδα ξανα τα σημαδια και δεν μου αρεσαν επιχειρησα να τα βγαλω και βγηκαν αμεσως με ενα τριψιμο!!!!!!(αφησε ενα λεκε απο κολλα αλλα με λιγο νερο εφυγε και ο λεκες).
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!
η κολλα ξεραινεται και φευγει πολυ ευκολα μετα!
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2003, 08:46:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Yπάρχει και ένας πιο απλός τρόπος για να βγαίνουν οι αυτοκόλλητες επιφάνειες από την λαμαρίνα.....
Πιστολάκι για τα μαλλιά...
Ναι, όσο περίεργο και αν ακούγεται, παίρνεις ένα πιστολάκι (σεσουάρ) και ρίχνεις τον ζεστό αέρα πάνω σε αυτό που θέλεις να ξεκολλήσεις....
Μετά από λίγο, θα δεις οτι βγαίνει πανεύκολα...
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kavaliotis (Μάκης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6
Ένταξη: 01 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 487 Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2003, 10:02:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με σκεφτεσαι τωρα μερα μεσημερι με ενα πιστολακι στο χερι και μια μπαλαντεζα 18 χιλιομετρων να ερχεται απο τον ουρανο απο το πουθενα και να φυσαω το 206???????????!!!!!!! Θα με παρουν για ξανθια ρε οτι στεγνωνω το αμαξι!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2003, 16:43:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | DimiP έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Mε αλοιφη για χρωμα χοντρη  |
ΛΕς Μητσο Εμεις εδω παντως αλοιφουλα και ειναι οκ.Τελος παντων παω πασσο.Κανε οτι θες  |
ρε ατομο μη με παρεξηγησεις.
απλα απαντησα λιγο ...αποτομα...για να προλαβω καταστασεις...
η αλοιφη βγαζει μεν την κολλα αλλα ... "τρωει" την επιφανεια στην οποία εφαρμοζεται (ελαφρα εως πολυ) κι ετσι κανει ζημια στο χρωμα. γιαυτο και χρησιμοποιειται για "χοντρές " δουλειες.
νομιζω γινεται η δουλεια και πιο ανωδυνα...
φιλικα ετσι ; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206.1.4 (Γιαννης) Νέος χρήστης

206 1.4 (8v) XR (1999)
Ένταξη: 05 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 74 Τόπος: ΣΥΡΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 06:37:33 Θέμα δημοσίευσης: Re: Εχει μεινει ταινια πανω στο αμαξωμα, πως την βγαζω? |
|
|
kavaliotis έγραψε: | Και οταν λεω ταινια, εννοω κατι σαν σιλοτειπ ρε παιδι μου, εκεινο το ανοιχτο καφε πραγμα που χρησιμοποιουν οι βαφεις για να κολλησουν κατι αλλα που βγαινει ευκολα! Πχ καλυπτουμε τα γυρω γυρω απο τα παραθυρα οταν βαφουμε για να τα προστατευσουμε κτλ.. Ελπιζω να καταλαβατε!
Τεσπα λοιπον με κατι τετοια μου επιασε ο μαστορας την αεροτομη για να πιασει καλα η κολλα και μου ειπε να την βγαλω σε λιγες ωρες..Οι λιγες ωρες γινανε 2 μερες για μενα και οταν πηγα να τα βγαλω αυτα δεν βγαινανε ευκολα με αποτελεσμα καποια να εχουν μεινει πανω στην αεροτομη και να μην βγαινουν! Τι κανω???? Με ζεστο νερο προσπαθησα αλλα παλι τιποτα, αλλωστε ειναι και λιγο ψιλοπλαστικα αυτα, δηλαδη δεν λιωνουν οπως θα περιμενα με ζεστο νερο... |
καθαριστικο φρενων και ενα πανακι. οχι υγρο φρενων!!! σπρει καθαριστικο.
Στροφες,στροφες.....στροφες..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 07:13:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Mε αλοιφη για χρωμα χοντρη  |
θα συμφωνήσω εν μέρη με τον dimip, δηλ. ναι στην καθαρή βενζίνη αλλά σε στέγνη επιφάνεια, καλό είναι να το αφήσεις να ξεραθεί πρώτα και θα βγει πιο εύκολα... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TiMoRiS (Argiris) Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56
Ένταξη: 06 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 420 Τόπος: Πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 09:29:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αλλη μια λυση ειναι το πιεστικο που εχουν στα βενζιναδικα! Βγαζει τα παντα και δεν χαλαει το χρωμα! 
www.asfaleia365.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
darampa (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Νέος χρήστης

206 1.6 XS
Ένταξη: 18 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 71 Τόπος: ΞΑΝΘΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 10:51:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα συμφωνήσω με τον Βαγγέλη
Αυτοκόλητα βγαίνουν εύκολα αν πιο μπροστά ζεσταθούν με ένα σεσουάρ μαλιών.
Αφού ζεστάνεις την επιφάνεια στη συνέχεια τα τραβάς για να ξεκολήσουν.
Όσο μεγαλύτερη επιφάνεια τόσο δυσκολότερα βγαίνουν.
Θέλει υπομονή και επιμονή.
Σίγουρα όμως το σεσουάρ είναι πιο ανώδυνο από τις αλοιφές, τη βενζίνη για τα ρούχα και ο,τι άλλο αναφέρθηκε πιο μπροστά.
Αν δε γίνει η δουλειά μας με το σεσουάρ τότε καταφεύγουμε στις προηγούμενες λύσεις.
Πάντως έχω δεί να ξεκολούν τεράστια διαφημιστικά με τη χρήση σεσουάρ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|