PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - XENON στα προβολακια ομιχλης???

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Costas Vlgs (ΚΩΣΤΑΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye 2008

Ένταξη: 23 Οκτ 2010
Τόπος: ΛΑΜΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2011, 20:33:09    Θέμα δημοσίευσης: 207 - XENON στα προβολακια ομιχλης??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια θελω να βαλω xenon στα προβολακια...αλλα αναρωτιεμαι¨αξιζει? ή θα στραβωνουμε τον κοσμο?φοραω ηδη μικρη-μεγαλη σκαλα...υπαρχει λυση με αλλες λαμπες?φοραω κατι ασπρες αλλα εχουν διαφορα....ευχαριστω...

whatever it takes....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2011, 21:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το θέμα είναι για ποιο λόγο να το κάνεις;
σε περίπτωση που πέσεις σε ομίχλη, τι θα κάνεις;
θα ανάβεις όλα τα φώτα και θα είναι σαν να έχεις έναν άσπρο τοίχο μπροστά σου

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 03:03:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Costas Vlgs έγραψε:
ρε παιδια θελω να βαλω xenon στα προβολακια...αλλα αναρωτιεμαι¨αξιζει? ή θα στραβωνουμε τον κοσμο?φοραω ηδη μικρη-μεγαλη σκαλα...υπαρχει λυση με αλλες λαμπες?φοραω κατι ασπρες αλλα εχουν διαφορα....ευχαριστω...

εχω εδω κ 2μιση χρονια...ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΑΒΩ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ...τα χω σαν φωτα μερας...ΠΟΤΕ βραδυ...ΦΥΣΙΚΑ Κ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

οσο για την ομιχλη ετσι απο περιεργια αγορασα 3000κ λαμπες...αν κ στα 7 χρονια που οδηγω μια φορα πετυχα ομιχλη και με αμαξι που δεν ειχε καν προβολακια Laughing

tips:αν βαλεις μονος σου τα προβολακια...πετα το καφε λαστιχακι απο τα χενον κ βαλε απο της εργοστασιακες λαμπες το καφε...σε οσα εχω δει ειναι χοντρο ,σου βγαζει την πιστη κ δεν μπαινει η λαμπα μεσα.

και απ οτι καταλαβα σ αρεσει να τα χεις αναμενα...
στο ebay υπαρχουν κ λαμπες σαν της εργοστασιακες μεχρι 8000κ σιγουρα...κ μαλιστα δεν εχουν δυναμη...απλα ιδιο χρωμα...εχω βαλει τετοιες στα φωτα στροφης....και υπαρχουν κ led λαμπες που σιγουρα δε θα ενοχλεις κανεναν
Επιστροφή στην κορυφή
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967

Ένταξη: 19 Φεβ 2009
Τόπος: πατρα-ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 10:03:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο ebay υπαρχουν κ λαμπες σαν της εργοστασιακες μεχρι 8000κ

για δωσε κανα λινκ με Η1 τετοιες.... μπορεις??? 8αρες παντα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 10:19:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παίδες τα προβολάκια ομίχλης είναι για ομίχλη. Άρα πρέπει να είναι διαπεραστικά σε αυτή ΑΡΑ πρέπει να είναι "κίτρινα".

Αυτές οι μλκιες που κάνουν ορισμένοι που μου κλείνουν τα φώτα και αναβουν τα προβολάκια και πάνε είναι απίστευτη μλκια. Μέρα-νύχτα ενοχλούν. Ειδικά αν τον βλέπεις τον άλλον αντικριστά.
Και το θέμα είναι οτι εκτός απο αισθητικούς λόγους δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να είναι ανοικτά. Δεν "φωτάνε". Είναι μόνο για τις άκρες.

Δηλαδή οκ είπαμε. Μη το μαμάμε το θέμα. Βέβαια Ελλάδα είμαστε ότι θέλει ο καθένας κάνει.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 11:05:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1 Confused Confused Confused

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 13:00:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Costas Vlgs έγραψε:

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο.....? Έχοντας βάλει στη μεγάλη σκάλα xenon, πώς παίζεις φώτα όταν χρειαστεί......?
Επιστροφή στην κορυφή
Λευτέρης (Λευτέρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 1.3 (8v) rallye (1995)

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Βάρη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 13:35:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

'Andy'-lag έγραψε:

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο.....? Έχοντας βάλει στη μεγάλη σκάλα xenon, πώς παίζεις φώτα όταν χρειαστεί......?

Άμα είναι κινέζικα και κάνεις σινιάλο, εκτοξεύονται σαν ρουκετάκια και πετυχαίνουν τον στόχο που ενοχλεί οπότε και καθάρισες.... Laughing Το κακό είναι να έχεις κάνει καλό λοκ στον στόχο αλλιώς τζάμπα οι λάμπες και το ρεφιλ!!!! Laughing Laughing

1300 8v miniature!!
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 16:40:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
Ρε παίδες τα προβολάκια ομίχλης είναι για ομίχλη. Άρα πρέπει να είναι διαπεραστικά σε αυτή ΑΡΑ πρέπει να είναι "κίτρινα".

πες τα ρε άνθρωπε να τα ακούνε...

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 21:26:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eίναι αγωνιάρικο να 'ουμ έτσι Confused

Ειδικά τελευταία έχει παραγίνει το κακό με xenon σε ομίχλης και σε αμάξια με ακατάλληλο φωτιστικό σώμα που κάνουν lasic στις μπεκάτσες.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Costas Vlgs (ΚΩΣΤΑΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 01:17:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

'Andy'-lag έγραψε:
Costas Vlgs έγραψε:

μια χαρα....δεν εχω προβλημα...

whatever it takes....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Costas Vlgs (ΚΩΣΤΑΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 01:19:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Costas Vlgs έγραψε:

εχω εδω κ 2μιση χρονια...ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΑΒΩ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ...τα χω σαν φωτα μερας...ΠΟΤΕ βραδυ...ΦΥΣΙΚΑ Κ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

οσο για την ομιχλη ετσι απο περιεργια αγορασα 3000κ λαμπες...αν κ στα 7 χρονια που οδηγω μια φορα πετυχα ομιχλη και με αμαξι που δεν ειχε καν προβολακια Laughing

tips:αν βαλεις μονος σου τα προβολακια...πετα το καφε λαστιχακι απο τα χενον κ βαλε απο της εργοστασιακες λαμπες το καφε...σε οσα εχω δει ειναι χοντρο ,σου βγαζει την πιστη κ δεν μπαινει η λαμπα μεσα.

και απ οτι καταλαβα σ αρεσει να τα χεις αναμενα...
στο ebay υπαρχουν κ λαμπες σαν της εργοστασιακες μεχρι 8000κ σιγουρα...κ μαλιστα δεν εχουν δυναμη...απλα ιδιο χρωμα...εχω βαλει τετοιες στα φωτα στροφης....και υπαρχουν κ led λαμπες που σιγουρα δε θα ενοχλεις κανεναν

ξερεις αν μπορω να βρω αλλου λαμπες 8000Κ???

whatever it takes....
Επιστροφή στην κορυφή
Costas Vlgs (ΚΩΣΤΑΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 01:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η11 δε φοραει το 207 στα προβολακια ομιχλης?

whatever it takes....
Επιστροφή στην κορυφή
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 03:12:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Costas Vlgs έγραψε:
'Andy'-lag έγραψε:
Costas Vlgs έγραψε:

μια χαρα....δεν εχω προβλημα...

Προλαβαίνουν να ζεσταθούν δηλαδή τραβώντας στιγμιαία τη ''μανέτα'' για να κάνεις συνιάλο....?
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

Ένταξη: 12 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 09:56:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανάβουν δεν έχουν πρόβλημα, απλά δεν έχουν το 100% της φωτεινότητας...σινιάλο κάνεις μια χαρά πάντως...
Επιστροφή στην κορυφή
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 15:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

driver7 έγραψε:
Ανάβουν δεν έχουν πρόβλημα, απλά δεν έχουν το 100% της φωτεινότητας...σινιάλο κάνεις μια χαρά πάντως...

Καλώς...πάντως απ'οτι ξέρω για την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τη λάμπας καλό είναι να σβήνουν κανά δυο λεπτά αφού ανάψουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης