Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Costas Vlgs (ΚΩΣΤΑΣ) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye 2008
Ένταξη: 23 Οκτ 2010 Δημοσιεύσεις: 40 Τόπος: ΛΑΜΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2011, 20:33:09 Θέμα δημοσίευσης: 207 - XENON στα προβολακια ομιχλης??? |
|
|
ρε παιδια θελω να βαλω xenon στα προβολακια...αλλα αναρωτιεμαι¨αξιζει? ή θα στραβωνουμε τον κοσμο?φοραω ηδη μικρη-μεγαλη σκαλα...υπαρχει λυση με αλλες λαμπες?φοραω κατι ασπρες αλλα εχουν διαφορα....ευχαριστω...
whatever it takes.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bill207 (Bill) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ
Ένταξη: 05 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 494 Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2011, 21:45:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το θέμα είναι για ποιο λόγο να το κάνεις;
σε περίπτωση που πέσεις σε ομίχλη, τι θα κάνεις;
θα ανάβεις όλα τα φώτα και θα είναι σαν να έχεις έναν άσπρο τοίχο μπροστά σου
Μ.
Γ.
Δ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 03:03:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Costas Vlgs έγραψε: | ρε παιδια θελω να βαλω xenon στα προβολακια...αλλα αναρωτιεμαι¨αξιζει? ή θα στραβωνουμε τον κοσμο?φοραω ηδη μικρη-μεγαλη σκαλα...υπαρχει λυση με αλλες λαμπες?φοραω κατι ασπρες αλλα εχουν διαφορα....ευχαριστω... |
εχω εδω κ 2μιση χρονια...ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΑΒΩ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ...τα χω σαν φωτα μερας...ΠΟΤΕ βραδυ...ΦΥΣΙΚΑ Κ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
οσο για την ομιχλη ετσι απο περιεργια αγορασα 3000κ λαμπες...αν κ στα 7 χρονια που οδηγω μια φορα πετυχα ομιχλη και με αμαξι που δεν ειχε καν προβολακια
tips:αν βαλεις μονος σου τα προβολακια...πετα το καφε λαστιχακι απο τα χενον κ βαλε απο της εργοστασιακες λαμπες το καφε...σε οσα εχω δει ειναι χοντρο ,σου βγαζει την πιστη κ δεν μπαινει η λαμπα μεσα.
και απ οτι καταλαβα σ αρεσει να τα χεις αναμενα...
στο ebay υπαρχουν κ λαμπες σαν της εργοστασιακες μεχρι 8000κ σιγουρα...κ μαλιστα δεν εχουν δυναμη...απλα ιδιο χρωμα...εχω βαλει τετοιες στα φωτα στροφης....και υπαρχουν κ led λαμπες που σιγουρα δε θα ενοχλεις κανεναν |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thodwrhs (thodwrhs) Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967
Ένταξη: 19 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 678 Τόπος: πατρα-ροδος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 10:03:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
στο ebay υπαρχουν κ λαμπες σαν της εργοστασιακες μεχρι 8000κ
για δωσε κανα λινκ με Η1 τετοιες.... μπορεις??? 8αρες παντα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NoDsl Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 787
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 10:19:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παίδες τα προβολάκια ομίχλης είναι για ομίχλη. Άρα πρέπει να είναι διαπεραστικά σε αυτή ΑΡΑ πρέπει να είναι "κίτρινα".
Αυτές οι μλκιες που κάνουν ορισμένοι που μου κλείνουν τα φώτα και αναβουν τα προβολάκια και πάνε είναι απίστευτη μλκια. Μέρα-νύχτα ενοχλούν. Ειδικά αν τον βλέπεις τον άλλον αντικριστά.
Και το θέμα είναι οτι εκτός απο αισθητικούς λόγους δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να είναι ανοικτά. Δεν "φωτάνε". Είναι μόνο για τις άκρες.
Δηλαδή οκ είπαμε. Μη το μαμάμε το θέμα. Βέβαια Ελλάδα είμαστε ότι θέλει ο καθένας κάνει. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 11:05:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
+1 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ) Moderator

207 RALLYE
Ένταξη: 06 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 1643 Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 13:00:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Costas Vlgs έγραψε: | ρε παιδια θελω να βαλω xenon στα προβολακια...αλλα αναρωτιεμαι¨αξιζει? ή θα στραβωνουμε τον κοσμο?φοραω ηδη μικρη-μεγαλη σκαλα...υπαρχει λυση με αλλες λαμπες?φοραω κατι ασπρες αλλα εχουν διαφορα....ευχαριστω... |
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο.....? Έχοντας βάλει στη μεγάλη σκάλα xenon, πώς παίζεις φώτα όταν χρειαστεί......? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Λευτέρης (Λευτέρης) Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.3 (8v) rallye (1995)
Ένταξη: 25 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 333 Τόπος: Βάρη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 13:35:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
'Andy'-lag έγραψε: |
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο.....? Έχοντας βάλει στη μεγάλη σκάλα xenon, πώς παίζεις φώτα όταν χρειαστεί......? |
Άμα είναι κινέζικα και κάνεις σινιάλο, εκτοξεύονται σαν ρουκετάκια και πετυχαίνουν τον στόχο που ενοχλεί οπότε και καθάρισες.... Το κακό είναι να έχεις κάνει καλό λοκ στον στόχο αλλιώς τζάμπα οι λάμπες και το ρεφιλ!!!! 
1300 8v miniature!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bill207 (Bill) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ
Ένταξη: 05 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 494 Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 16:40:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
NoDsl έγραψε: | Ρε παίδες τα προβολάκια ομίχλης είναι για ομίχλη. Άρα πρέπει να είναι διαπεραστικά σε αυτή ΑΡΑ πρέπει να είναι "κίτρινα". |
πες τα ρε άνθρωπε να τα ακούνε...
Μ.
Γ.
Δ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 21:26:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eίναι αγωνιάρικο να 'ουμ έτσι
Ειδικά τελευταία έχει παραγίνει το κακό με xenon σε ομίχλης και σε αμάξια με ακατάλληλο φωτιστικό σώμα που κάνουν lasic στις μπεκάτσες.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Rallye 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 01:17:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
'Andy'-lag έγραψε: | Costas Vlgs έγραψε: | ρε παιδια θελω να βαλω xenon στα προβολακια...αλλα αναρωτιεμαι¨αξιζει? ή θα στραβωνουμε τον κοσμο?φοραω ηδη μικρη-μεγαλη σκαλα...υπαρχει λυση με αλλες λαμπες?φοραω κατι ασπρες αλλα εχουν διαφορα....ευχαριστω... |
μια χαρα....δεν εχω προβλημα...
whatever it takes.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Rallye 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 01:19:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: | Costas Vlgs έγραψε: | ρε παιδια θελω να βαλω xenon στα προβολακια...αλλα αναρωτιεμαι¨αξιζει? ή θα στραβωνουμε τον κοσμο?φοραω ηδη μικρη-μεγαλη σκαλα...υπαρχει λυση με αλλες λαμπες?φοραω κατι ασπρες αλλα εχουν διαφορα....ευχαριστω... |
εχω εδω κ 2μιση χρονια...ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΑΒΩ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ...τα χω σαν φωτα μερας...ΠΟΤΕ βραδυ...ΦΥΣΙΚΑ Κ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
οσο για την ομιχλη ετσι απο περιεργια αγορασα 3000κ λαμπες...αν κ στα 7 χρονια που οδηγω μια φορα πετυχα ομιχλη και με αμαξι που δεν ειχε καν προβολακια
tips:αν βαλεις μονος σου τα προβολακια...πετα το καφε λαστιχακι απο τα χενον κ βαλε απο της εργοστασιακες λαμπες το καφε...σε οσα εχω δει ειναι χοντρο ,σου βγαζει την πιστη κ δεν μπαινει η λαμπα μεσα.
και απ οτι καταλαβα σ αρεσει να τα χεις αναμενα...
στο ebay υπαρχουν κ λαμπες σαν της εργοστασιακες μεχρι 8000κ σιγουρα...κ μαλιστα δεν εχουν δυναμη...απλα ιδιο χρωμα...εχω βαλει τετοιες στα φωτα στροφης....και υπαρχουν κ led λαμπες που σιγουρα δε θα ενοχλεις κανεναν |
ξερεις αν μπορω να βρω αλλου λαμπες 8000Κ???
whatever it takes.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Rallye 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 01:22:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η11 δε φοραει το 207 στα προβολακια ομιχλης?
whatever it takes.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RALLYE
Ένταξη: 06 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 1643 Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 03:12:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Costas Vlgs έγραψε: | 'Andy'-lag έγραψε: | Costas Vlgs έγραψε: | ρε παιδια θελω να βαλω xenon στα προβολακια...αλλα αναρωτιεμαι¨αξιζει? ή θα στραβωνουμε τον κοσμο?φοραω ηδη μικρη-μεγαλη σκαλα...υπαρχει λυση με αλλες λαμπες?φοραω κατι ασπρες αλλα εχουν διαφορα....ευχαριστω... |
μια χαρα....δεν εχω προβλημα... |
Προλαβαίνουν να ζεσταθούν δηλαδή τραβώντας στιγμιαία τη ''μανέτα'' για να κάνεις συνιάλο....? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
driver7 (thanassis) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l
Ένταξη: 12 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 262
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 09:56:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ανάβουν δεν έχουν πρόβλημα, απλά δεν έχουν το 100% της φωτεινότητας...σινιάλο κάνεις μια χαρά πάντως... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RALLYE
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 15:19:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
driver7 έγραψε: | Ανάβουν δεν έχουν πρόβλημα, απλά δεν έχουν το 100% της φωτεινότητας...σινιάλο κάνεις μια χαρά πάντως... |
Καλώς...πάντως απ'οτι ξέρω για την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τη λάμπας καλό είναι να σβήνουν κανά δυο λεπτά αφού ανάψουν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|