PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Moτερ 207 1,6T σε 206
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PANNT (ΠΑΝΤΕΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206CC 1.6(2004)

Ένταξη: 28 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 16:17:11    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Moτερ 207 1,6T σε 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια η βελτιωση για καποιους ειναι παθος.ξερουμε οτι χανουμε λεφτα αλλα ειναι αυτο που αγαπαμε.
μια ερωτηση λοιπον
μπαινει το τουρμπατο μοτερ του 207 σtο 206cc???to 1,6 T
ξερει καποιος?

ΚΛΕΙΣΤΟ !ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 17:09:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: Moτερ 207 σε 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PANNT έγραψε:
παιδια η βελτιωση για καποιους ειναι παθος. (1) ξερουμε οτι χανουμε λεφτα αλλα ειναι αυτο που αγαπαμε.
μια ερωτηση λοιπον
(2) μπαινει το τουρμπατο μοτερ του 207 σtο 206cc???to 1,6 T
ξερει καποιος?

(1) Μη γενικεύεις. Αν εσύ βαδίζεις με αυτή τη λογική ίσως να ισχύει για ελάχιστους ακόμη, που δεν είναι συνειδητοποιημένοι στο τι θέλουν από το αυτοκίνητό τους...

(2) Νομίζω έχει ξανασυζητηθεί το θέμα και αν θυμάμαι καλά υπάρχει ασυμβατότητα με τα ηλεκτρικά των δύο - παντελκώς διαφορετικών σε σχεδίαση - κινητήρων.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 17:57:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: Moτερ 207 σε 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
PANNT έγραψε:
παιδια η βελτιωση για καποιους ειναι παθος. (1) ξερουμε οτι χανουμε λεφτα αλλα ειναι αυτο που αγαπαμε.
μια ερωτηση λοιπον
(2) μπαινει το τουρμπατο μοτερ του 207 σtο 206cc???to 1,6 T
ξερει καποιος?

(1) Μη γενικεύεις. Αν εσύ βαδίζεις με αυτή τη λογική ίσως να ισχύει για ελάχιστους ακόμη, που δεν είναι συνειδητοποιημένοι στο τι θέλουν από το αυτοκίνητό τους...

(2) Νομίζω έχει ξανασυζητηθεί το θέμα και αν θυμάμαι καλά υπάρχει ασυμβατότητα με τα ηλεκτρικά των δύο - παντελκώς διαφορετικών σε σχεδίαση - κινητήρων.

Ψυχραιμία, δεν είπε τίποτα κακό ο άνθρωπος.
Το ότι με τις βελτιώσεις δεν θα πάρεις ποτέ πίσω τα λεφτά που έδωσες, είναι γεγονός. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν αξίζει, αφού κάνεις κάτι που αγαπάς και σε γεμίζει (τόσο το αποτέλεσμα όσο και η διαδρομή μέχρι να το επιτύχεις) και αυτό ακριβώς είπε και ο φίλος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 18:08:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αλλα εμεις που χαλαμε λεφτα στις βελτιωσεις,θα εχουμε κατι "διαφορετικο" απο καποιον αλλον,κ πιστευω αυτο σαν ανταμοιβη ειναι αρκετο Wink για εμενα προσωπικα αυτο μου αρκει,κ αντι να πηγαινω για κυνηγι καθε κυριακη,κ υπαρχει κ φοβος μη μου την φυτεψει κανενας οταν θα περναω πισω απο κανεναν θαμνο,καλυτερα να πινω καφε κ να καθαριζω το αμαξι μου η να μπαινω σε καμια πιστα Cool

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 18:23:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αλλά το να πηγαίνεις για κυνήγι είναι λιγότερο επικίνδυνο από το να κινείσαι στους δρόμους? δυχτυχώς στην ελλάδα παίζει το πρώτο να είνια πιο ασφαλές...

όσο για το αν τα λεφτά "σπαταλώνται" στα αυτοκίνητα, ναι, κι εγώ πιστεύω ότι σπαταλώνται τα λεφτά... αλά ποιο είναι το νοημά τους εξ αρχής, να γίνουν μασουράκια κάτω από το μαξιλάρι? καλώς ή κακώς τα λεφτά των βελτιώσεων δεν γυρνούν πίσω αλλά το θέμα έιναι να τα ευχαριστηθείς και όχι να στα φάει το x y λαμόγιο με αερολογίες, σε αυτό στάθηκε ο σινανάι φαντάζομαι Wink

μία από αυτές είανι να τοποθετηθεί ο EP στο 206, που αν υπάρχει unlimited budget γινεται, αλλά σε καθημερινό αυτοκίνητο μάλλον δεν στέκει

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 18:24:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα παντα μπαινουν,αρκει να εχεις μηχανικο και πλεον Ηλεκτρολογο γατόνι,φυσικα και με αρκετές πατέντες που δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να ασχοληθεί κανείς...

Φυσικα πρεπει να πεταξεις πολλες χιλιάδες ευρω.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 18:58:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Τα παντα μπαινουν,αρκει να εχεις μηχανικο και πλεον Ηλεκτρολογο γατόνι,φυσικα και με αρκετές πατέντες που δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να ασχοληθεί κανείς...

Φυσικα πρεπει να πεταξεις πολλες χιλιάδες ευρω.

κ θα εχεις κ ενα αμαξι που θα ειναι ολο πατεντες κ δε θα ξερεις κ απο που θα σου βγαλει το προβλημα.ειπαμε βελτιωση αλλα οχι κ τετοια μετατροπη...πιο ευκολο ειναι να λυθει το κυπριακο ζητημα Laughing
επομενος αν θες να κανεις μια μετατροπη κ να εχεις κατι διαφορετικο,1000 φορες να τουρμπισεις το δικο σου,πιο αξιοπιστο θα ειναι(γιατι μια τετοια μετατροπη,θελει πολυ πατεντα οπως ειπε ο σταυρος),παρα να "¨χαλασεις" 2 αυτοκινητα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 19:03:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"λέγεται" ότι σε 206+ μπαίνει ευκολότερα λόγω παρόμοιων ηλεκτρικών....

όποιος το κάνει, θα έχει ένα μικρό μπροστοκίνητο 206+wrc πάντως Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 19:06:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω οτι εχουν σχεδον την ιδια καλωδιωση κ καν μπας,οποτε η μετατροπη θα ειναι πιο εφικτη κ οποιος το καταφερει,οπως ειπε κ ο ζησης,θα ειναι ο great master owner των 206ακηδων Cool

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 19:07:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
"λέγεται" ότι σε 206+ μπαίνει ευκολότερα λόγω παρόμοιων ηλεκτρικών....

Ναι..αυτο το εχω ακουσει και γω.Πρεπει να γινεται τρελλη μοντιφα!
Και ακομη πιο τρελλη θα ηταν με το 107!

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 19:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φυσικα και μπενει ολα μπενουν με την καταληλη δουλεια.το χρημα κανει τη διαφορα αν εισαι διατεθιμενος να ριξεις αρκετο ολα μπενουν... με ενα καλο προγραμματιστη και ενα καλο αγραφο ολα θα δουλεψουν και με το παραπανω αν δεν θελει κοψε ραψε (βασεις)...εδω εχουμε δει 206 με μοτερ bmw Μ5,cosworth 2λιτρο και αλλα πολλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PANNT (ΠΑΝΤΕΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206CC 1.6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 19:55:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε κωστη οπως βλεπεις ολοι με καταλαβαν εκτος απο σενα!!!!!!!!!!!οποτε αντι να σαι επιθετικος καλυτερα να πεις τη αποψη σου η απλα να παρακολουθεις το θεμα!
καποιοι βλακες(για σενα) σα κ εμενα εχουν αγαπη μεγαλη γι αυτο το σπορ που λεγεται αυτοκινηση κ βελτιωση κ οχι με το γηπεδο!!!!!!!
ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και συντομα θα σας ανεβασω αυτο που ετοιμαζω εγω . . .
μιας και θα μαι γερμανια ως τη επομενη κυριακη δε θα μπορεσω να σας δω κ απο κοντα αλλα μετα θα ρθω στο club.
σιγουρα εχω πολλα να μαθω ακομη και σιγουρα θα στε καλη παρεα!

ΚΛΕΙΣΤΟ !ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 20:04:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια σκεψη...γιατι δεν περνεις μονο την τουρμπηνα κ να κανεις οτι αλλη αλαγη θες στο μοτερ....ετσι θα εχεις κ twinscroll κ δε θα πρεπει να κοψεις ραψεις βασεις κ να αλλαξεις ολο το μοτερ.κ σαν κοστος θα ειναι ποιο μικρο.σκας κ ενα 6αρι πανω κ βαζεις κ μια gaz κ τα ap κ αρχιζεις να αλλωνιζεις τα βουνα...τα ιδια λεφτα θα σου βγει.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 20:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδακια η ολη "μαγκια" στο μοτερ 1,6Τ του 207 ειναι οτι ειναι ενα ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ σχεδιασμου μοτερ με μεταβλητο χρονισμο και τουρμπο η λειτουργια του οποίου εξαρταται απειρως απο τα εξελιγμενα ηλεκτρονικα του... τα οπόια ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο αλληλενδετα με τα υπολοιπα ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα του αυτοκινητου)
το να τα καταργησεις ολα αυτα ή να χρησιμοποιησεις μονο την τουρμπινα του δεν θα εχει κατι "ιδιαιτερο" σαν αποτελεσμα
1000 φορες να τουρμπισεις το μαμα 1600 του 206

το θεμα ειναι να μπορεσει καποιος να απομονωσει τα περιφερειακα ηλεκτρονικα ενος 207 απο τα ηλεκτρονικα του μοτερ του και να χρησιμοποιησει κομπλε το μηχανικο συνολο του 207...

θα μπορουσε να εχει παρα πολυ ενδιαφερον αρκει μετα να ρυθμιστει σωστα...και να μην γινει απλα μια "σπινιαριστρα" Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 23:38:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PANNT έγραψε:
φιλε κωστη οπως βλεπεις ολοι με καταλαβαν εκτος απο σενα!!!!!!!!!!!οποτε αντι να σαι επιθετικος καλυτερα να πεις τη αποψη σου η απλα να παρακολουθεις το θεμα!
καποιοι βλακες(για σενα) σα κ εμενα εχουν αγαπη μεγαλη γι αυτο το σπορ που λεγεται αυτοκινηση κ βελτιωση κ οχι με το γηπεδο!!!!!!!
ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και συντομα θα σας ανεβασω αυτο που ετοιμαζω εγω . . .
μιας και θα μαι γερμανια ως τη επομενη κυριακη δε θα μπορεσω να σας δω κ απο κοντα αλλα μετα θα ρθω στο club.

αααα,κ μιας κ θα εισαι γερμανια ρωτα για κανενα διαολεμενο μαπ,απο bmw που να "μπαινει" σε 207 thp κ να ειναι 2μπαρος κ οχι 1.5bar, να δουμε απο τι μοντελο μπαινει.να μην αρχισω να κανω πειραματα...

Επιστροφή στην κορυφή
PANNT (ΠΑΝΤΕΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206CC 1.6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2010, 00:10:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ ευχαριστως κ αν μαθω κατι ενδιαφερον θα το ποσταρω!!! Very happy

ΚΛΕΙΣΤΟ !ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2010, 10:21:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
παιδακια η ολη "μαγκια" στο μοτερ 1,6Τ του 207 ειναι οτι ειναι ενα ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ σχεδιασμου μοτερ με μεταβλητο χρονισμο και τουρμπο

Νομίζω οτι δεν έχει μεταβλητό χρονισμό το μοτερ του 207..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2010, 10:30:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζεις...
Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2010, 11:08:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
PANNT έγραψε:

αααα,κ μιας κ θα εισαι γερμανια ρωτα για κανενα διαολεμενο μαπ,απο bmw που να "μπαινει" σε 207 thp κ να ειναι 2μπαρος κ οχι 1.5bar, να δουμε απο τι μοντελο μπαινει.να μην αρχισω να κανω πειραματα...

Ξέρω εγώ τι μπαίνει Twisted evil

Πάντως όσο για το θέμα του παιδιού, μήπως εξ΄αρχής θα ήταν καλύτερο να δώσει το δικό του 206 και με τα λεφτά που θα χρειαζόταν για τη μετατροπή, να πάρει κατευθείαν ένα 207thp μεταχειρισμένο(έχουν πέσει και οι τιμές και σίγουρος θα είναι χωρίς πατέντες) Question

Υ.Γ. ήταν άτοπο το ερώτημά μου;
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2010, 11:16:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Υ.Γ. ήταν άτοπο το ερώτημά μου;

Όχι, αλλά ποτέ κάποιος που ήθελε να κάνει μια βελτίωση όπως την είχε στο μυαλό του δεν έδωσε σημασία στις γνώμες των άλλων.

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης