Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
PANNT (ΠΑΝΤΕΛΗΣ) Μόλις έγραψα

206CC 1.6(2004)
Ένταξη: 28 Ιούλ 2010 Δημοσιεύσεις: 15
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 16:17:11 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Moτερ 207 1,6T σε 206 |
|
|
παιδια η βελτιωση για καποιους ειναι παθος.ξερουμε οτι χανουμε λεφτα αλλα ειναι αυτο που αγαπαμε.
μια ερωτηση λοιπον
μπαινει το τουρμπατο μοτερ του 207 σtο 206cc???to 1,6 T
ξερει καποιος?
ΚΛΕΙΣΤΟ !ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 17:09:15 Θέμα δημοσίευσης: Re: Moτερ 207 σε 206 |
|
|
PANNT έγραψε: | παιδια η βελτιωση για καποιους ειναι παθος. (1) ξερουμε οτι χανουμε λεφτα αλλα ειναι αυτο που αγαπαμε.
μια ερωτηση λοιπον
(2) μπαινει το τουρμπατο μοτερ του 207 σtο 206cc???to 1,6 T
ξερει καποιος? |
(1) Μη γενικεύεις. Αν εσύ βαδίζεις με αυτή τη λογική ίσως να ισχύει για ελάχιστους ακόμη, που δεν είναι συνειδητοποιημένοι στο τι θέλουν από το αυτοκίνητό τους...
(2) Νομίζω έχει ξανασυζητηθεί το θέμα και αν θυμάμαι καλά υπάρχει ασυμβατότητα με τα ηλεκτρικά των δύο - παντελκώς διαφορετικών σε σχεδίαση - κινητήρων.
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Driver ///M (Άρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport
Ένταξη: 16 Νοέ 2009 Δημοσιεύσεις: 829
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 17:57:53 Θέμα δημοσίευσης: Re: Moτερ 207 σε 206 |
|
|
Sinanai έγραψε: | PANNT έγραψε: | παιδια η βελτιωση για καποιους ειναι παθος. (1) ξερουμε οτι χανουμε λεφτα αλλα ειναι αυτο που αγαπαμε.
μια ερωτηση λοιπον
(2) μπαινει το τουρμπατο μοτερ του 207 σtο 206cc???to 1,6 T
ξερει καποιος? |
(1) Μη γενικεύεις. Αν εσύ βαδίζεις με αυτή τη λογική ίσως να ισχύει για ελάχιστους ακόμη, που δεν είναι συνειδητοποιημένοι στο τι θέλουν από το αυτοκίνητό τους...
(2) Νομίζω έχει ξανασυζητηθεί το θέμα και αν θυμάμαι καλά υπάρχει ασυμβατότητα με τα ηλεκτρικά των δύο - παντελκώς διαφορετικών σε σχεδίαση - κινητήρων. |
Ψυχραιμία, δεν είπε τίποτα κακό ο άνθρωπος.
Το ότι με τις βελτιώσεις δεν θα πάρεις ποτέ πίσω τα λεφτά που έδωσες, είναι γεγονός. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν αξίζει, αφού κάνεις κάτι που αγαπάς και σε γεμίζει (τόσο το αποτέλεσμα όσο και η διαδρομή μέχρι να το επιτύχεις) και αυτό ακριβώς είπε και ο φίλος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 18:08:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι αλλα εμεις που χαλαμε λεφτα στις βελτιωσεις,θα εχουμε κατι "διαφορετικο" απο καποιον αλλον,κ πιστευω αυτο σαν ανταμοιβη ειναι αρκετο για εμενα προσωπικα αυτο μου αρκει,κ αντι να πηγαινω για κυνηγι καθε κυριακη,κ υπαρχει κ φοβος μη μου την φυτεψει κανενας οταν θα περναω πισω απο κανεναν θαμνο,καλυτερα να πινω καφε κ να καθαριζω το αμαξι μου η να μπαινω σε καμια πιστα 
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
abaleo (stathis) Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)
Ένταξη: 04 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 890 Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 18:23:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι αλλά το να πηγαίνεις για κυνήγι είναι λιγότερο επικίνδυνο από το να κινείσαι στους δρόμους? δυχτυχώς στην ελλάδα παίζει το πρώτο να είνια πιο ασφαλές...
όσο για το αν τα λεφτά "σπαταλώνται" στα αυτοκίνητα, ναι, κι εγώ πιστεύω ότι σπαταλώνται τα λεφτά... αλά ποιο είναι το νοημά τους εξ αρχής, να γίνουν μασουράκια κάτω από το μαξιλάρι? καλώς ή κακώς τα λεφτά των βελτιώσεων δεν γυρνούν πίσω αλλά το θέμα έιναι να τα ευχαριστηθείς και όχι να στα φάει το x y λαμόγιο με αερολογίες, σε αυτό στάθηκε ο σινανάι φαντάζομαι
μία από αυτές είανι να τοποθετηθεί ο EP στο 206, που αν υπάρχει unlimited budget γινεται, αλλά σε καθημερινό αυτοκίνητο μάλλον δεν στέκει
--- |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 18:24:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα παντα μπαινουν,αρκει να εχεις μηχανικο και πλεον Ηλεκτρολογο γατόνι,φυσικα και με αρκετές πατέντες που δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να ασχοληθεί κανείς...
Φυσικα πρεπει να πεταξεις πολλες χιλιάδες ευρω.
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 18:58:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: | Τα παντα μπαινουν,αρκει να εχεις μηχανικο και πλεον Ηλεκτρολογο γατόνι,φυσικα και με αρκετές πατέντες που δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να ασχοληθεί κανείς...
Φυσικα πρεπει να πεταξεις πολλες χιλιάδες ευρω. |
κ θα εχεις κ ενα αμαξι που θα ειναι ολο πατεντες κ δε θα ξερεις κ απο που θα σου βγαλει το προβλημα.ειπαμε βελτιωση αλλα οχι κ τετοια μετατροπη...πιο ευκολο ειναι να λυθει το κυπριακο ζητημα
επομενος αν θες να κανεις μια μετατροπη κ να εχεις κατι διαφορετικο,1000 φορες να τουρμπισεις το δικο σου,πιο αξιοπιστο θα ειναι(γιατι μια τετοια μετατροπη,θελει πολυ πατεντα οπως ειπε ο σταυρος),παρα να "¨χαλασεις" 2 αυτοκινητα 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 19:03:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
"λέγεται" ότι σε 206+ μπαίνει ευκολότερα λόγω παρόμοιων ηλεκτρικών....
όποιος το κάνει, θα έχει ένα μικρό μπροστοκίνητο 206+wrc πάντως 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 19:06:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
νομιζω οτι εχουν σχεδον την ιδια καλωδιωση κ καν μπας,οποτε η μετατροπη θα ειναι πιο εφικτη κ οποιος το καταφερει,οπως ειπε κ ο ζησης,θα ειναι ο great master owner των 206ακηδων 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 19:07:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | "λέγεται" ότι σε 206+ μπαίνει ευκολότερα λόγω παρόμοιων ηλεκτρικών....
|
Ναι..αυτο το εχω ακουσει και γω.Πρεπει να γινεται τρελλη μοντιφα!
Και ακομη πιο τρελλη θα ηταν με το 107!
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
takis_206 (takis) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206
Ένταξη: 05 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 848 Τόπος: chania
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 19:09:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φυσικα και μπενει ολα μπενουν με την καταληλη δουλεια.το χρημα κανει τη διαφορα αν εισαι διατεθιμενος να ριξεις αρκετο ολα μπενουν... με ενα καλο προγραμματιστη και ενα καλο αγραφο ολα θα δουλεψουν και με το παραπανω αν δεν θελει κοψε ραψε (βασεις)...εδω εχουμε δει 206 με μοτερ bmw Μ5,cosworth 2λιτρο και αλλα πολλα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206CC 1.6(2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 19:55:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε κωστη οπως βλεπεις ολοι με καταλαβαν εκτος απο σενα!!!!!!!!!!!οποτε αντι να σαι επιθετικος καλυτερα να πεις τη αποψη σου η απλα να παρακολουθεις το θεμα!
καποιοι βλακες(για σενα) σα κ εμενα εχουν αγαπη μεγαλη γι αυτο το σπορ που λεγεται αυτοκινηση κ βελτιωση κ οχι με το γηπεδο!!!!!!!
ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και συντομα θα σας ανεβασω αυτο που ετοιμαζω εγω . . .
μιας και θα μαι γερμανια ως τη επομενη κυριακη δε θα μπορεσω να σας δω κ απο κοντα αλλα μετα θα ρθω στο club.
σιγουρα εχω πολλα να μαθω ακομη και σιγουρα θα στε καλη παρεα!
ΚΛΕΙΣΤΟ !ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ParisMcridis (paris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II
Ένταξη: 26 Δεκ 2007 Δημοσιεύσεις: 979
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 20:04:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μια σκεψη...γιατι δεν περνεις μονο την τουρμπηνα κ να κανεις οτι αλλη αλαγη θες στο μοτερ....ετσι θα εχεις κ twinscroll κ δε θα πρεπει να κοψεις ραψεις βασεις κ να αλλαξεις ολο το μοτερ.κ σαν κοστος θα ειναι ποιο μικρο.σκας κ ενα 6αρι πανω κ βαζεις κ μια gaz κ τα ap κ αρχιζεις να αλλωνιζεις τα βουνα...τα ιδια λεφτα θα σου βγει. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 20:11:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδακια η ολη "μαγκια" στο μοτερ 1,6Τ του 207 ειναι οτι ειναι ενα ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ σχεδιασμου μοτερ με μεταβλητο χρονισμο και τουρμπο η λειτουργια του οποίου εξαρταται απειρως απο τα εξελιγμενα ηλεκτρονικα του... τα οπόια ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο αλληλενδετα με τα υπολοιπα ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα του αυτοκινητου)
το να τα καταργησεις ολα αυτα ή να χρησιμοποιησεις μονο την τουρμπινα του δεν θα εχει κατι "ιδιαιτερο" σαν αποτελεσμα
1000 φορες να τουρμπισεις το μαμα 1600 του 206
το θεμα ειναι να μπορεσει καποιος να απομονωσει τα περιφερειακα ηλεκτρονικα ενος 207 απο τα ηλεκτρονικα του μοτερ του και να χρησιμοποιησει κομπλε το μηχανικο συνολο του 207...
θα μπορουσε να εχει παρα πολυ ενδιαφερον αρκει μετα να ρυθμιστει σωστα...και να μην γινει απλα μια "σπινιαριστρα" 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2010, 23:38:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PANNT έγραψε: | φιλε κωστη οπως βλεπεις ολοι με καταλαβαν εκτος απο σενα!!!!!!!!!!!οποτε αντι να σαι επιθετικος καλυτερα να πεις τη αποψη σου η απλα να παρακολουθεις το θεμα!
καποιοι βλακες(για σενα) σα κ εμενα εχουν αγαπη μεγαλη γι αυτο το σπορ που λεγεται αυτοκινηση κ βελτιωση κ οχι με το γηπεδο!!!!!!!
ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και συντομα θα σας ανεβασω αυτο που ετοιμαζω εγω . . .
μιας και θα μαι γερμανια ως τη επομενη κυριακη δε θα μπορεσω να σας δω κ απο κοντα αλλα μετα θα ρθω στο club.
σιγουρα εχω πολλα να μαθω ακομη και σιγουρα θα στε καλη παρεα! |
αααα,κ μιας κ θα εισαι γερμανια ρωτα για κανενα διαολεμενο μαπ,απο bmw που να "μπαινει" σε 207 thp κ να ειναι 2μπαρος κ οχι 1.5bar, να δουμε απο τι μοντελο μπαινει.να μην αρχισω να κανω πειραματα...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206CC 1.6(2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2010, 00:10:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πολυ ευχαριστως κ αν μαθω κατι ενδιαφερον θα το ποσταρω!!! 
ΚΛΕΙΣΤΟ !ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2010, 10:21:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | παιδακια η ολη "μαγκια" στο μοτερ 1,6Τ του 207 ειναι οτι ειναι ενα ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ σχεδιασμου μοτερ με μεταβλητο χρονισμο και τουρμπο |
Νομίζω οτι δεν έχει μεταβλητό χρονισμό το μοτερ του 207.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2010, 10:30:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
νομιζεις...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SαλιγκαρAKIS (Σάκης) Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)
Ένταξη: 15 Σεπ 2010 Δημοσιεύσεις: 2534 Τόπος: Troll City
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2010, 11:08:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagosgt έγραψε: | PANNT έγραψε: | φιλε κωστη οπως βλεπεις ολοι με καταλαβαν εκτος απο σενα!!!!!!!!!!!οποτε αντι να σαι επιθετικος καλυτερα να πεις τη αποψη σου η απλα να παρακολουθεις το θεμα!
σιγουρα εχω πολλα να μαθω ακομη και σιγουρα θα στε καλη παρεα! |
αααα,κ μιας κ θα εισαι γερμανια ρωτα για κανενα διαολεμενο μαπ,απο bmw που να "μπαινει" σε 207 thp κ να ειναι 2μπαρος κ οχι 1.5bar, να δουμε απο τι μοντελο μπαινει.να μην αρχισω να κανω πειραματα... |
Ξέρω εγώ τι μπαίνει
Πάντως όσο για το θέμα του παιδιού, μήπως εξ΄αρχής θα ήταν καλύτερο να δώσει το δικό του 206 και με τα λεφτά που θα χρειαζόταν για τη μετατροπή, να πάρει κατευθείαν ένα 207thp μεταχειρισμένο(έχουν πέσει και οι τιμές και σίγουρος θα είναι χωρίς πατέντες)
Υ.Γ. ήταν άτοπο το ερώτημά μου; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Οκτ 2010, 11:16:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | Υ.Γ. ήταν άτοπο το ερώτημά μου; |
Όχι, αλλά ποτέ κάποιος που ήθελε να κάνει μια βελτίωση όπως την είχε στο μυαλό του δεν έδωσε σημασία στις γνώμες των άλλων.
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|