PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Carbon αυτοκολητο στις πορτες?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 12:09:43    Θέμα δημοσίευσης: Carbon αυτοκολητο στις πορτες? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον... εχουμε το εσωτερικο των πορτών του 206, με πανι (οχι δερμα) το οποιο μετα απο 10 χρονια εχει γινει μαυρο χάλι...

δεξιά στην φώτο καταλαβαινεται τι εννοω...

και εχουμε και αυτο...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/30-x-40-cm-3D-Black-Carbon-Fiber-Sheet-Vinyl-Sticker-_W0QQcmdZViewItemQQitemZ260651461678QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories

και ρωτάω, άραγε θα κολλήσει πάνω στο πανί αυτό το αυτοκόλλητο? αν τρίψω το πανί με λεπτό γυαλόχαρτο να γίνει λίγο ζαγρε θα κολλήσει καλύτερα?
να βάλω κάποιο υλικό στο πανί πάνω πριν κολλήσω το αυτοκόλλητο??

Αποτι καταλάβατε θελω να ντύσω τα πανιά που έχουν οι πόρτες με κάτι, η μια λύση ειναι δερμα σε κάποιον ταπετσέρη αλλά και χρήμα θέλουν πολύ και μετα απο κάποιο καιρό ξεκολλάν..
τα vinyl αυτοκόλλητα είναι φτηνά και εστω και 1 χρόνο να κρατήσουν τα αλλάζω μετά μόνος μου με καινούρια. αυτή τη στιγμή πάντως τα πανιά στις πόρτες ειδικά του οδηγού είναι μαυρισμένο και ψηλό ξεφτισμένο.

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 12:33:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε καγκαρε fast and furious γιατι να μην πας σε ταπετσερη να σου κανει ταπετσαρια πορτες,πισω διπλα στα καθισματα εκει που εχει πανια και το ντουλαπακι με ενα 100αρικο?Εμενα μου ξεκολλησε μετα απο 5 χρονια στην μια πορτα και αν παω θα μου το ξανακολλησει Wink .Τσαμπα εννοειται...Ωραιο το αυτοκολλητο δεν λεω,αλλα πιστευω οτι η εφαρμογη του (αν γινεται)θα ειναι δυσκολη και το αισθητικο αποτελεσμα δεν θα σου ''φωτισει'' το εσωτερικο-μιας που το χρειαζεται το αμαξι σου λογω της μαυρης δερματινης-και θα δειξει πολυ παραπανω(γνωμη μου). Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 12:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καγκαρος εισαι ρε...
το εχουμε πει 1000 φορες θελεις να το ακους και απο το φορουμ? δεν θελω δερματινη εκει γιατι ΚΑΝΕΙ 100Ε!! και ξεκολάει οχι σε 5 χρονια.. πολύ ποιο γρήγορα και μετα θελει αλλα 100 γιατι δεν επιδιορθώνεται. στο δικο σου ολα τα δερματα στις πορτες εχουν φυγει τι μου λες για μια πορτα που λιγο εφυγε.. ξηλωαμ θελουν ολα και ξανα καινουρια! στο ειπε και ο ταπετσερης.. ασε που εμενα το carbon look μ'αρεσει στα σημεια που εχει πανι στις πορτες.. και κανει 20 ευρω για ολο το αμαξι..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 16:36:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρχικάγκαρε Very happy

καταρχάς τα πανιά ξεκολάνε και μένει μόνο το πλαστικό απο πίσω...
τώρα για το άν θα κολλήσει...πάρε ,δοκίμασε κάπου αλλού να μήν φαίνεται και άν πιάσει τότε προχώρα...!

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
gulik 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1

Ένταξη: 15 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 16:38:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις καμμιά φωτογραφιούλα (οποιουδήποτε αυτοκινήτου κι όχι αναγκαστικά 206) σαν οδηγό για το εγχείρημα αυτό; Δεν ακούγεται κι άσχημο σαν ιδέα, αλλά μπορεί να δείχνει άσχημο τελικώς.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 20:53:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορώ ευκολα να φτιαξω το τελικο αποτέλεσμα στο photoshop.
θα παρω φωτο της πορτας μου μαλιστα και πανω εκει θα το φτιαξω.. αναμενατε.. Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 13:38:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να δω πως θα κολλησεις στο πανι το αυτοκολητο και...
1)Θα παρει τις καμπλυες σωστα
2)Θα κολησει
3)Θα ε βουλιαζει επειδη απο πισω απο το πανι εχει λεπτο αφρολεξ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 14:12:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
2)Θα κολησει

3) το πανί δεν βουλείαζει ρε, τι ειναι αυτά που λες? πλαστικό εχει απο πισω. εχις βγαλει ποτε την πόρτα να δεις? το πανι ειναι κολημένο πανω σε πλαστικό

2) για το αν θα κολήσει η όχι εχω τις αμφιβολίες μου γιαυτο και ρώτησα εδω. Η μια λυση που ακουστηκε ειναι να ξεκολήσω το πανι πρώτα ωστε να μεινει σεκτο πλαστικό οπου και σιγουρα θα κολ'ήσει μετα.

1) τις καμπύλες θα τις πάρει αν εχεις σωστή τεχνική κολήματος. αν μπεις στο youtube θα δεις οτι οταν κολάνε βυνίλια (και γενικότερα αυθτοκόλητα σε μεγαλες επιφάνιες) τα ζεστένουν συνεχός με πιστολάκι για τα μαλλιά , ετσι αυτά παιρνουν τρελή ελλαστικότητα και κολάνε και καλύτερα. και μετα μολις κρυώσουν "σφίγγουν" πανω στην φορα του πλαστικου που κολήθηκαν..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 16:35:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Giannis307 έγραψε:
2)Θα κολησει

3) το πανί δεν βουλείαζει ρε, τι ειναι αυτά που λες? πλαστικό εχει απο πισω. εχις βγαλει ποτε την πόρτα να δεις? το πανι ειναι κολημένο πανω σε πλαστικό

2) για το αν θα κολήσει η όχι εχω τις αμφιβολίες μου γιαυτο και ρώτησα εδω. Η μια λυση που ακουστηκε ειναι να ξεκολήσω το πανι πρώτα ωστε να μεινει σεκτο πλαστικό οπου και σιγουρα θα κολ'ήσει μετα.

1) τις καμπύλες θα τις πάρει αν εχεις σωστή τεχνική κολήματος. αν μπεις στο youtube θα δεις οτι οταν κολάνε βυνίλια (και γενικότερα αυθτοκόλητα σε μεγαλες επιφάνιες) τα ζεστένουν συνεχός με πιστολάκι για τα μαλλιά , ετσι αυτά παιρνουν τρελή ελλαστικότητα και κολάνε και καλύτερα. και μετα μολις κρυώσουν "σφίγγουν" πανω στην φορα του πλαστικου που κολήθηκαν..

Thumb Left
Πάντως το τελικό αποτέλεσμα ακόμα μου "κακο"φαινεται...

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 17:21:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με μπιστολακι για τα μαλια κανεις μπουκλες....με θερμομπιστολο (ανω των 250 βαθμων δλδ)επεξεργαζεσαι αυτοκολλητα.....Απο κει και περα αν ειναι να κανεις την μακακια σου συμφωνω να ξηλωσεις τα πανια και να μεινει μονο το ΣΚΛΗΡΟ πλαστιοκο απο πισω απο το πανι....το υφασμα απο πισω εχει αφρολεξ λεπτο μεν αλλα υπαρχει....

Επισης δες την διαφορα....

πραγματικο carbon

αυτοκολλητο

http://athenskentro.olx.gr/carbon-iid-71929148
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης