Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 12:09:43 Θέμα δημοσίευσης: Carbon αυτοκολητο στις πορτες? |
|
|
λοιπον... εχουμε το εσωτερικο των πορτών του 206, με πανι (οχι δερμα) το οποιο μετα απο 10 χρονια εχει γινει μαυρο χάλι...
δεξιά στην φώτο καταλαβαινεται τι εννοω...
και εχουμε και αυτο...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/30-x-40-cm-3D-Black-Carbon-Fiber-Sheet-Vinyl-Sticker-_W0QQcmdZViewItemQQitemZ260651461678QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories
και ρωτάω, άραγε θα κολλήσει πάνω στο πανί αυτό το αυτοκόλλητο? αν τρίψω το πανί με λεπτό γυαλόχαρτο να γίνει λίγο ζαγρε θα κολλήσει καλύτερα?
να βάλω κάποιο υλικό στο πανί πάνω πριν κολλήσω το αυτοκόλλητο??
Αποτι καταλάβατε θελω να ντύσω τα πανιά που έχουν οι πόρτες με κάτι, η μια λύση ειναι δερμα σε κάποιον ταπετσέρη αλλά και χρήμα θέλουν πολύ και μετα απο κάποιο καιρό ξεκολλάν..
τα vinyl αυτοκόλλητα είναι φτηνά και εστω και 1 χρόνο να κρατήσουν τα αλλάζω μετά μόνος μου με καινούρια. αυτή τη στιγμή πάντως τα πανιά στις πόρτες ειδικά του οδηγού είναι μαυρισμένο και ψηλό ξεφτισμένο.
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 12:33:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βρε καγκαρε fast and furious γιατι να μην πας σε ταπετσερη να σου κανει ταπετσαρια πορτες,πισω διπλα στα καθισματα εκει που εχει πανια και το ντουλαπακι με ενα 100αρικο?Εμενα μου ξεκολλησε μετα απο 5 χρονια στην μια πορτα και αν παω θα μου το ξανακολλησει .Τσαμπα εννοειται...Ωραιο το αυτοκολλητο δεν λεω,αλλα πιστευω οτι η εφαρμογη του (αν γινεται)θα ειναι δυσκολη και το αισθητικο αποτελεσμα δεν θα σου ''φωτισει'' το εσωτερικο-μιας που το χρειαζεται το αμαξι σου λογω της μαυρης δερματινης-και θα δειξει πολυ παραπανω(γνωμη μου).  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 12:55:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καγκαρος εισαι ρε...
το εχουμε πει 1000 φορες θελεις να το ακους και απο το φορουμ? δεν θελω δερματινη εκει γιατι ΚΑΝΕΙ 100Ε!! και ξεκολάει οχι σε 5 χρονια.. πολύ ποιο γρήγορα και μετα θελει αλλα 100 γιατι δεν επιδιορθώνεται. στο δικο σου ολα τα δερματα στις πορτες εχουν φυγει τι μου λες για μια πορτα που λιγο εφυγε.. ξηλωαμ θελουν ολα και ξανα καινουρια! στο ειπε και ο ταπετσερης.. ασε που εμενα το carbon look μ'αρεσει στα σημεια που εχει πανι στις πορτες.. και κανει 20 ευρω για ολο το αμαξι..
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie (Τασος) Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)
Ένταξη: 07 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 635 Τόπος: Aθηνα / Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 16:36:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αρχικάγκαρε
καταρχάς τα πανιά ξεκολάνε και μένει μόνο το πλαστικό απο πίσω...
τώρα για το άν θα κολλήσει...πάρε ,δοκίμασε κάπου αλλού να μήν φαίνεται και άν πιάσει τότε προχώρα...!
θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gulik Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1
Ένταξη: 15 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 309
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 16:38:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχεις καμμιά φωτογραφιούλα (οποιουδήποτε αυτοκινήτου κι όχι αναγκαστικά 206) σαν οδηγό για το εγχείρημα αυτό; Δεν ακούγεται κι άσχημο σαν ιδέα, αλλά μπορεί να δείχνει άσχημο τελικώς. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 20:53:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μπορώ ευκολα να φτιαξω το τελικο αποτέλεσμα στο photoshop.
θα παρω φωτο της πορτας μου μαλιστα και πανω εκει θα το φτιαξω.. αναμενατε.. 
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 13:38:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να δω πως θα κολλησεις στο πανι το αυτοκολητο και...
1)Θα παρει τις καμπλυες σωστα
2)Θα κολησει
3)Θα ε βουλιαζει επειδη απο πισω απο το πανι εχει λεπτο αφρολεξ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 14:12:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Giannis307 έγραψε: | Να δω πως θα κολλησεις στο πανι το αυτοκολητο και...
2)Θα κολησει
3) το πανί δεν βουλείαζει ρε, τι ειναι αυτά που λες? πλαστικό εχει απο πισω. εχις βγαλει ποτε την πόρτα να δεις? το πανι ειναι κολημένο πανω σε πλαστικό
2) για το αν θα κολήσει η όχι εχω τις αμφιβολίες μου γιαυτο και ρώτησα εδω. Η μια λυση που ακουστηκε ειναι να ξεκολήσω το πανι πρώτα ωστε να μεινει σεκτο πλαστικό οπου και σιγουρα θα κολ'ήσει μετα.
1) τις καμπύλες θα τις πάρει αν εχεις σωστή τεχνική κολήματος. αν μπεις στο youtube θα δεις οτι οταν κολάνε βυνίλια (και γενικότερα αυθτοκόλητα σε μεγαλες επιφάνιες) τα ζεστένουν συνεχός με πιστολάκι για τα μαλλιά , ετσι αυτά παιρνουν τρελή ελλαστικότητα και κολάνε και καλύτερα. και μετα μολις κρυώσουν "σφίγγουν" πανω στην φορα του πλαστικου που κολήθηκαν..
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie (Τασος) Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)
Ένταξη: 07 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 635 Τόπος: Aθηνα / Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 16:35:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | Giannis307 έγραψε: | Να δω πως θα κολλησεις στο πανι το αυτοκολητο και...
2)Θα κολησει
3) το πανί δεν βουλείαζει ρε, τι ειναι αυτά που λες? πλαστικό εχει απο πισω. εχις βγαλει ποτε την πόρτα να δεις? το πανι ειναι κολημένο πανω σε πλαστικό
2) για το αν θα κολήσει η όχι εχω τις αμφιβολίες μου γιαυτο και ρώτησα εδω. Η μια λυση που ακουστηκε ειναι να ξεκολήσω το πανι πρώτα ωστε να μεινει σεκτο πλαστικό οπου και σιγουρα θα κολ'ήσει μετα.
1) τις καμπύλες θα τις πάρει αν εχεις σωστή τεχνική κολήματος. αν μπεις στο youtube θα δεις οτι οταν κολάνε βυνίλια (και γενικότερα αυθτοκόλητα σε μεγαλες επιφάνιες) τα ζεστένουν συνεχός με πιστολάκι για τα μαλλιά , ετσι αυτά παιρνουν τρελή ελλαστικότητα και κολάνε και καλύτερα. και μετα μολις κρυώσουν "σφίγγουν" πανω στην φορα του πλαστικου που κολήθηκαν.. |
Πάντως το τελικό αποτέλεσμα ακόμα μου "κακο"φαινεται...
θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 17:21:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με μπιστολακι για τα μαλια κανεις μπουκλες....με θερμομπιστολο (ανω των 250 βαθμων δλδ)επεξεργαζεσαι αυτοκολλητα.....Απο κει και περα αν ειναι να κανεις την μακακια σου συμφωνω να ξηλωσεις τα πανια και να μεινει μονο το ΣΚΛΗΡΟ πλαστιοκο απο πισω απο το πανι....το υφασμα απο πισω εχει αφρολεξ λεπτο μεν αλλα υπαρχει....
Επισης δες την διαφορα....
πραγματικο carbon
αυτοκολλητο
http://athenskentro.olx.gr/carbon-iid-71929148 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|