Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 13:42:51 Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ....ΑΞΙΖΕΙ??? |
|
|
Μεσα σε αυτες τις δυσκολες μερες που (ευτυχως) περασαν με τα κλειστα βενζιναδικα και ολο αυτο το χαμο που συνεβη με τις τεραστιες ουρες εξω απο τα πρατηρια, πολλοι ηταν αυτοι που γεμισαν τα ρεζερβουαρ τους με σκουπιδακια αφου περιμεναν υπομονετικα να βαλουν βενζινη και μολις αυτη εβγαινε απο το βυτιο μεσα σε λιγα λεπτα εμπαινε στα ντεποζιτα μας με οτι επακολουθο εχει αυτο...Ενας απο αυτους ειμουν και εγω που ειχα την τυχη (?) να περιμενω πρωτος στην ουρα και να βαλω την βενζινη στο αμαξι μου πριν αυτη κατσει καλα καλα στις δεξαμενες των πρατηριουχων Μαλιστα καταφερα να κανω και κατι ακομα καλυτερο Εχοντας το αμαξι ακινητοποιημενο επειδη ηταν σχεδον στεγνο,πηγα με την μηχανη και πηρα ενα μπετονι...Επειδη δεν ειχα ενα χωνι η κατι που να μοιαζει τελος παντων με χωνι,εφτιαξα ενα χωνακι απο χαρτι για να βαλω την βενζινη στον λεοντα..(μη βαρατε) Αυτο που καταφερα ηταν μεν να κανω την δουλεια μου αλλα και να σκιστει λιγο απο το χαρτακι και να πεσει μεσα στο ντεποζιτο..τωρα το πως τα καταφερα μην το ψαχνετε...Με αυτα και μ'αυτα σκεφτηκα μετα απο τοσες χιλιαδες χιλιομετρα που εχω κανει (106.000) αν αξιζε τον κοπο ενας καθαρισμος ρεζερβουαρ
Ερωτω λοιπον:Ποσο στοιχιζει αυτη η εργασια?Που γινεται και αν γινεται αξιζει τον κοπο...? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alexis22 (Aλεξανδρος) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 251 Τόπος: Σερρες
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 15:14:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορει να γινει σε οποιοδηποτε συνεργειο,για το αν αξιζει θα φανει στο τελος,ποτε δεν ξερεις τι μπορει να εχει μεσα..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 15:25:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τιμη γνωριζουμε?Το εχει κανει κανεις? |