PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ....ΑΞΙΖΕΙ???

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 13:42:51    Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ....ΑΞΙΖΕΙ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεσα σε αυτες τις δυσκολες μερες που (ευτυχως) περασαν με τα κλειστα βενζιναδικα και ολο αυτο το χαμο που συνεβη με τις τεραστιες ουρες εξω απο τα πρατηρια, πολλοι ηταν αυτοι που γεμισαν τα ρεζερβουαρ τους με σκουπιδακια αφου περιμεναν υπομονετικα να βαλουν βενζινη και μολις αυτη εβγαινε απο το βυτιο μεσα σε λιγα λεπτα εμπαινε στα ντεποζιτα μας με οτι επακολουθο εχει αυτο...Ενας απο αυτους ειμουν και εγω που ειχα την τυχη (?) να περιμενω πρωτος στην ουρα και να βαλω την βενζινη στο αμαξι μου πριν αυτη κατσει καλα καλα στις δεξαμενες των πρατηριουχων Confused Μαλιστα καταφερα να κανω και κατι ακομα καλυτερο Rolling eyes Εχοντας το αμαξι ακινητοποιημενο επειδη ηταν σχεδον στεγνο,πηγα με την μηχανη και πηρα ενα μπετονι...Επειδη δεν ειχα ενα χωνι η κατι που να μοιαζει τελος παντων με χωνι,εφτιαξα ενα χωνακι απο χαρτι για να βαλω την βενζινη στον λεοντα..(μη βαρατε) Laughing Αυτο που καταφερα ηταν μεν να κανω την δουλεια μου αλλα και να σκιστει λιγο απο το χαρτακι και να πεσει μεσα στο ντεποζιτο..τωρα το πως τα καταφερα μην το ψαχνετε...Με αυτα και μ'αυτα σκεφτηκα μετα απο τοσες χιλιαδες χιλιομετρα που εχω κανει (106.000) αν αξιζε τον κοπο ενας καθαρισμος ρεζερβουαρ Shocked
Ερωτω λοιπον:Ποσο στοιχιζει αυτη η εργασια?Που γινεται και αν γινεται αξιζει τον κοπο...?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 15:14:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει να γινει σε οποιοδηποτε συνεργειο,για το αν αξιζει θα φανει στο τελος,ποτε δεν ξερεις τι μπορει να εχει μεσα.. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 15:25:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τιμη γνωριζουμε?Το εχει κανει κανεις?
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Αύγ 2010, 12:58:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανενας? Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης