PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Kαλο συνεργειο για 207 gt μη εξουσιοδοτημενο Αθηνα??

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
panitos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Φεβ 2010, 20:20:16    Θέμα δημοσίευσης: Kαλο συνεργειο για 207 gt μη εξουσιοδοτημενο Αθηνα?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψαχνω καποιο καλο μη εξουσιοδοτημενο συνεργειο στην αθηνα για το 207 μου.Ψαχνωντας βρηκα οτι πολλοι εχουν καλες εντυπωσεις απο την power boost αλλα μου πεφτει λιγο μακρια στον γερακα.Οποιος εχει κατι υποψην του και το εμπιστευεται ας βοηθησει.

Α και κατι αλλο μηπως μπορει να μου προτεινει καποιος καλους υαλοκαθαριστηρες για το 207??Ευχαριστω εκ των προτερων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Φεβ 2010, 22:12:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οποτε να υποθεσω οτι ο Ντεκας στο πικερμι,απεναντι απο τα αλεξ πακ, θα σου πεφτει ακομα πιο μακρια... Rolling eyes

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Φεβ 2010, 22:26:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
οποτε να υποθεσω οτι ο Ντεκας στο πικερμι,απεναντι απο τα αλεξ πακ, θα σου πεφτει ακομα πιο μακρια... Rolling eyes

Ase ρε το παλικαρι....που πας να το μπλεξεις... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Φεβ 2010, 22:46:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν φίλε τα ίδια ακριβώς έκανα και εγώ όταν έφυγα από Θεσσαλονίκη και κατέβηκα Αθήνα.
Άλλαζα κάθε μήνα συνεργείο το ένα δε μου κανε το άλλο μου βρώμαγε.
Συμβουλή λοιπόν πήγαινε σε κάποιο για αρχή μετά δοκίμασε άλλο, αν δε μείνεις ευχαριστημένος, και κρίνε μόνος σου ποιο σου κάνει, ποιο είναι οικονομικό κτλπ.
Φυσικά πάντα να ψάχνεις. Εγώ αυτό έκανα και τελικά από 5-6 εξουσιοδοτημενα και μη που είχα γυρίσει κατέληξα σε ένα συνοικιακό (μη εξουσιοδοτημενο) και βρήκα την υγεία μου. Εξυπηρετικοί, οικονομικοί και καλοί μάστορες.

Το να σου πώ πχ τράβα εκεί, εκτός του ότι μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση, δεν ξέρω αν εσένα θα σου φανεί εντάξει.
Γιατί και στο φόρουμ είχα βρει ένα συνεργείο που πρότειναν μερικά παιδιά από εδώ και τελικά είπα ότι δεν ξαναπατάω εκεί μέσα.

Και όσο για τους υαλοκαθαριστήρες, εγώ και στο 207 cc που έχω και στο c200 που έχουμε πάντα bosch έβαζα όπου τους έβρισκα.

Ελπίζω να βοήθησα.
Επιστροφή στην κορυφή
panitos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Φεβ 2010, 22:04:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eνταξει εγω ρωτησα γιατι σιγουρα μια δοκιμασμενη λυση θα ηταν σιγουρα καλυτερα.Αν υπαρχει προβλημα διαφημισης(αν και το σωστο ειναι οι καλοι να επιβραβευονται) δεχομαι και pm απλα επειδη βγαινει απο την εγγυση το αμαξι και εχω γυρισει 2-3 εξουσιοδοτημενα και μου φανηκαν ολα τσαμπα λεφτα γιαυτο και ρωτησα οποτε οποιος αλλος γνωριζει κατι περιμενω pm
Thanks παντως
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης