Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
panitos Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Φεβ 2010 Δημοσιεύσεις: 12
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Φεβ 2010, 20:20:16 Θέμα δημοσίευσης: Kαλο συνεργειο για 207 gt μη εξουσιοδοτημενο Αθηνα?? |
|
|
Ψαχνω καποιο καλο μη εξουσιοδοτημενο συνεργειο στην αθηνα για το 207 μου.Ψαχνωντας βρηκα οτι πολλοι εχουν καλες εντυπωσεις απο την power boost αλλα μου πεφτει λιγο μακρια στον γερακα.Οποιος εχει κατι υποψην του και το εμπιστευεται ας βοηθησει.
Α και κατι αλλο μηπως μπορει να μου προτεινει καποιος καλους υαλοκαθαριστηρες για το 207??Ευχαριστω εκ των προτερων. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis_vts (σταματης) Φανατικό μέλος

saxo '98
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: attiki
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Φεβ 2010, 22:12:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οποτε να υποθεσω οτι ο Ντεκας στο πικερμι,απεναντι απο τα αλεξ πακ, θα σου πεφτει ακομα πιο μακρια... 
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Φεβ 2010, 22:26:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
stamatis_vts έγραψε: | οποτε να υποθεσω οτι ο Ντεκας στο πικερμι,απεναντι απο τα αλεξ πακ, θα σου πεφτει ακομα πιο μακρια...  |
Ase ρε το παλικαρι....που πας να το μπλεξεις...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Dimitris_thess (Δημήτρης) Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 80
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Φεβ 2010, 22:46:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν φίλε τα ίδια ακριβώς έκανα και εγώ όταν έφυγα από Θεσσαλονίκη και κατέβηκα Αθήνα.
Άλλαζα κάθε μήνα συνεργείο το ένα δε μου κανε το άλλο μου βρώμαγε.
Συμβουλή λοιπόν πήγαινε σε κάποιο για αρχή μετά δοκίμασε άλλο, αν δε μείνεις ευχαριστημένος, και κρίνε μόνος σου ποιο σου κάνει, ποιο είναι οικονομικό κτλπ.
Φυσικά πάντα να ψάχνεις. Εγώ αυτό έκανα και τελικά από 5-6 εξουσιοδοτημενα και μη που είχα γυρίσει κατέληξα σε ένα συνοικιακό (μη εξουσιοδοτημενο) και βρήκα την υγεία μου. Εξυπηρετικοί, οικονομικοί και καλοί μάστορες.
Το να σου πώ πχ τράβα εκεί, εκτός του ότι μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση, δεν ξέρω αν εσένα θα σου φανεί εντάξει.
Γιατί και στο φόρουμ είχα βρει ένα συνεργείο που πρότειναν μερικά παιδιά από εδώ και τελικά είπα ότι δεν ξαναπατάω εκεί μέσα.
Και όσο για τους υαλοκαθαριστήρες, εγώ και στο 207 cc που έχω και στο c200 που έχουμε πάντα bosch έβαζα όπου τους έβρισκα.
Ελπίζω να βοήθησα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
panitos Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Φεβ 2010 Δημοσιεύσεις: 12
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Φεβ 2010, 22:04:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eνταξει εγω ρωτησα γιατι σιγουρα μια δοκιμασμενη λυση θα ηταν σιγουρα καλυτερα.Αν υπαρχει προβλημα διαφημισης(αν και το σωστο ειναι οι καλοι να επιβραβευονται) δεχομαι και pm απλα επειδη βγαινει απο την εγγυση το αμαξι και εχω γυρισει 2-3 εξουσιοδοτημενα και μου φανηκαν ολα τσαμπα λεφτα γιαυτο και ρωτησα οποτε οποιος αλλος γνωριζει κατι περιμενω pm
Thanks παντως |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|