PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 gt πληρ.+ τριγμοι σε ταξιδι
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
baden (baden)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207gt

Ένταξη: 30 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2008, 00:41:47    Θέμα δημοσίευσης: 207 gt πληρ.+ τριγμοι σε ταξιδι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εκανα το πρωτο μου ταξιδι στην αμφισσα μετα απο 2800κλμ.Οι εντυπωσεις ηταν αριστες Με ελαχιστες αλλαγες ταχυτητων και ΜΩΤ 92κλμ και κατ.8,2lt/100κλμ.Βενζινη shell racing απο εταιρικο.Στρ/λ μεχρι 5000 για λιγες στιγμες και ταχ.180κλμ.Το μονο που με προβληματησε ηταν καποιοι τριγμοι στην καμπινα και κυριως στο ταμπλο αριστερα και δεξια απο το τιμονι.Οταν δε βρεθηκα σε αγρια σαν σκαμενη ασφαλτο και με 150κλμ τοτε απο το θορηβο δεν μπορουσα να ακουσω ουτε μουσικη. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ. Ειναι φυσιολογικο ? Ειναι πολυ 'καινουργιο' και θα πατησουν ολα τα πλαστικα?Ειναι οι 17" ζαντες που μεταφερουν ολους αυτους τους κραδασμους? Ηεντυπωση μου ειναι πως το αμαξι θα το κανει αυτο.Δεν ηταν σαν να ετριζε 1 2..3 βιδες.εχει κανεις παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 207 1,6 automatic

Ένταξη: 11 Ιαν 2008
Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2008, 02:27:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 gt πληρ.+ τριγμοι σε ταξιδι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

baden έγραψε:
εκανα το πρωτο μου ταξιδι στην αμφισσα μετα απο 2800κλμ.Οι εντυπωσεις ηταν αριστες Με ελαχιστες αλλαγες ταχυτητων και ΜΩΤ 92κλμ και κατ.8,2lt/100κλμ.Βενζινη shell racing απο εταιρικο.Στρ/λ μεχρι 5000 για λιγες στιγμες και ταχ.180κλμ.Το μονο που με προβληματησε ηταν καποιοι τριγμοι στην καμπινα και κυριως στο ταμπλο αριστερα και δεξια απο το τιμονι.Οταν δε βρεθηκα σε αγρια σαν σκαμενη ασφαλτο και με 150κλμ τοτε απο το θορηβο δεν μπορουσα να ακουσω ουτε μουσικη. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ. Ειναι φυσιολογικο ? Ειναι πολυ 'καινουργιο' και θα πατησουν ολα τα πλαστικα?Ειναι οι 17" ζαντες που μεταφερουν ολους αυτους τους κραδασμους? Ηεντυπωση μου ειναι πως το αμαξι θα το κανει αυτο.Δεν ηταν σαν να ετριζε 1 2..3 βιδες.εχει κανεις παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο?
Φιλε μου τι περιμενες με 150 κm σε ανωμαλο δρομο?εχουμε και χαμηλο προφιλ στα λαστιχα το μονο του ελατωμα μονο ομορφια ειναι. Να μην ακους και τιποτα?kαι εγω ΑΥΤΟ το αυτοκινητο αλλα δεν ακουω απο το ταμπλο τιποτα.πισω να βαλεις ταινια χοντρη κατω απο τα πισω καθησματα και στην κλειδαρια του πορπαγκαζ εκει που κλειδωνει.το αυτοκινητο ειναι αστερι θα το διαπιστωσεις στην πορια.Ισως χτυπουσε κατι μεσα στο ντουλαπακι του συνοδηγου.....Καλα ταξιδια!!!

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2008, 11:04:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειναι μονο ομορφια το χαμηλο προφιλ στα λαστιχα κ τελος δεν ειναι χαμηλο το προφιλ τα αλλα ειναι μπαλονια αυτο ειναι κανονικο Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2008, 21:13:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
δεν ειναι μονο ομορφια το χαμηλο προφιλ στα λαστιχα κ τελος δεν ειναι χαμηλο το προφιλ τα αλλα ειναι μπαλονια αυτο ειναι κανονικο Laughing

καλα καλα....αν δεν ειναι χαμηλω το 45 αρι τοτε ποιο ειναι?καλυτερα να ειχα βαλει 16αρα ζαντα με ποιο 50 60 προφιλ να μην χτυπουσε καθολου....

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
baden (baden)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2008, 14:21:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 gt πληρ.+ τριγμοι σε ταξιδι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[2ο ταξιδι αμφισσα και οι τριγμοι οχι μονο δεν μειωθηκαν αλλα ουτε τους ακουσα.Τελικα η ακοη ειναι τελειως επιλεκτικη....Ταινια εβαλα στο πορτπαγκαζ συμφωνα με τις οδηγειες στο forum αλλα στα πισω καθησματα οχι.Μπορεις να μου πεις πως και που? σ'ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2008, 15:02:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορείς να μου πεις λίγο που και πως τοποθέτησες την ταινία στο πορτμπαγκάζ, ή τουλάχιστον να μου δώσεις τη διεύθυνση απο το topic στο οποίο αναφέρεται? Έχω 5000κμ και αυτό το τρίξιμο πίσω, το έχω απο την πρώτη μέρα. Ευτυχώς τίποτα άλλο!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2008, 15:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207GT έγραψε:
android έγραψε:

καλα καλα....αν δεν ειναι χαμηλω το 45 αρι τοτε ποιο ειναι?καλυτερα να ειχα βαλει 16αρα ζαντα με ποιο 50 60 προφιλ να μην χτυπουσε καθολου....

και να χασω αμεσωτητα και αισθηση στο τιμονι?
αν ηθελα θα περνα τζιπ...το gt ετσι πρεπει να ναι κ ειναι

ρε σεις εγω εχω καπου στις 9000 κ δεν μου κοπαναει ουτε πορτ παγκαζ ουτε τπτ ...φτου φτου μην το ματιασω....κ ετρεχα να παρω την ταινια....τελικα την χρειαστηκα για να ακουμπαω πραγματα στην μοκετα του πορτ παγκαζ κ να κολανε Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2008, 23:56:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 gt πληρ.+ τριγμοι σε ταξιδι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

baden έγραψε:
[2ο ταξιδι αμφισσα και οι τριγμοι οχι μονο δεν μειωθηκαν αλλα ουτε τους ακουσα.Τελικα η ακοη ειναι τελειως επιλεκτικη....Ταινια εβαλα στο πορτπαγκαζ συμφωνα με τις οδηγειες στο forum αλλα στα πισω καθησματα οχι.Μπορεις να μου πεις πως και που? σ'ευχαριστω

Φιλε μου σηκωσε τα πισω καθισματα αυτα που καθομαστε,θα δεις δεξια και αριστερα απο τις ποδιες τις πισω τα πλαινα τελος παντων καταλιγουν στην λαμαρινα πανω.το καθισμα οταν ταλαντευεται ακουμπα το πλαστικο αυτο και χτυπα στην λαμαρινα του αυτοκινητου. σημωσε ελαφρα το πλαστικο και βαλε η ταινια με αφρολεξ ενδιαμεσα η κατι σαν σγουγγαρι.αν μπορεσω θα σας βαλω φωτο.

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2008, 00:00:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Μπορείς να μου πεις λίγο που και πως τοποθέτησες την ταινία στο πορτμπαγκάζ, ή τουλάχιστον να μου δώσεις τη διεύθυνση απο το topic στο οποίο αναφέρεται? Έχω 5000κμ και αυτό το τρίξιμο πίσω, το έχω απο την πρώτη μέρα. Ευτυχώς τίποτα άλλο!

Αδελφε οπως ανοιγεις την πορτα πισω κοιτα χαμηλα εκει που πιανει η κλειδαρια οχι στην πορτα πανω κατω στο σιδερακι που πιανει η πορτα του μπαγαζ.εκει βαλε ταινια να παχυνεις λιγο παραπανω αυτο το σιδερο.επρεπε να το ειχαν κανει χιλιοστα χοντριτερο.εχει μποσικα και χτυπαει.μολις βαλεις την ταινια δεν θα εχεις κανενα προβλημα...

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 13:53:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έκανε δουλειά! Thanks Thumb Left

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
baden (baden)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 17:05:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 gt πληρ.+ τριγμοι σε ταξιδι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σ ευχαριστω πολυ .Λεω ναβαλω βελκρο οπως στο πορτ παγκαζ ελπιζω να κανει.
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 18:28:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 gt πληρ.+ τριγμοι σε ταξιδι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

baden έγραψε:
σ ευχαριστω πολυ .Λεω ναβαλω βελκρο οπως στο πορτ παγκαζ ελπιζω να κανει.

Να εισαι καλα δεν χρειαζετε να ευχαριστεις κανεναν!!Αντε να κανονισουμε και καμια βολτα ολα τα 207 να ανεβουμε και εμεις απο Κρητη να παμε καμια βολτουλα.....

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 11:10:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207GT έγραψε:
android έγραψε:

Πάντως και εμένα δεν θα με χάλαγε 16άρα ζάντα ή ακόμα-ακόμα και 15άρα με μεγαλύτερο προφίλ ...

Η 17άρα είναι υπερβολική ειδικά για τα Ελληνικά "οδοστρώματα".

Έχει αλλάξει κανείς άραγε τις ζάντες σε μικρότερες; Question
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 11:14:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

programma στο εγκεφαλο για να εχεις 30 κιλα ροπη
και 215-45-17 προφιλ Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 11:20:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To εργοστασιακό δεν είναι 205/45/17 ή κάνω λάθος; Question
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 11:42:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
To εργοστασιακό δεν είναι 205/45/17 ή κάνω λάθος; Question

ναι.......
Επιστροφή στην κορυφή
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούν 2009, 15:44:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο το "τριξιμο" που εγω το ακουω σαν "μπουπ" ελαφρι στο πορτ παγκαζ οταν πηγαινω με χαμηλες ταχυτητες , λες και εχω κατι μεσα στο πορτ. και χτηπαει στις μικρολακουβες.Εχθες τα αδειασα ολα απο πισω(πυροσβεστηρα,φαρμακειο κτλπ) αλλα παλι τπτ , μενει μονο να αφαιρεσω το αφρολεξ και τους γρυλους πανω απο την ρεζερβα για να το ξαναδοκιμασω.Λεμε το ιδιο πραμα;

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούν 2009, 23:22:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτη η μ@λ@κι@ και καλα ταπετσαρια ,το ξυλο με αφρολεξ που καθεται πανω απο τη ρεζερβα δουλευει σαν αντιχειο και ενισχυει τους θορυβους πισω..
Επιστροφή στην κορυφή
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Οκτ 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιούν 2009, 10:18:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλέ μου φίλε

Όσο και αν σου φανεί περίεργο έλεγξε τα αμοτρισέρ σου....άλλαξα δυο στο rallye σχεδόν ένα εξάμηνο αφού το πήρα.....είχαν θέμα με την επαναφορά.....το κακό είναι πώς αν είναι αμορτισέρ επειδή θεωρείται περιφεριακό που καταπονείται και θα μπορούσε ίσως να το χαλάσεις πετώντας το σε μια λακούβα αρχίζουν οι λιγούρες σε σχέση με την εγγύηση...εγώ το ένα το πλήρωσα.....Υπομονή και καλώς ήλθες.....

ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιούν 2009, 10:54:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα
Ο θορυβος αυτος που ακουω σε χαμηλες ταχυτητες οταν περναω απο ανωμαλιες του δρομου , ειναι πολυ μικρος ακουγεται απο το πορτ παγκαζ , νομιζω απο δεξια σαν να εχει πραγματα πισω....σημερα θα δοκιμασω να βγαλω και τα εργαλεια της ρεζερβας με το αφρολεξ να δω εαν θα το κανει.
Ακουγες κατι παρομοιο;

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης