Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
baden (baden) Μόλις έγραψα

207gt
Ένταξη: 30 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 25
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2008, 00:41:47 Θέμα δημοσίευσης: 207 gt πληρ.+ τριγμοι σε ταξιδι |
|
|
εκανα το πρωτο μου ταξιδι στην αμφισσα μετα απο 2800κλμ.Οι εντυπωσεις ηταν αριστες Με ελαχιστες αλλαγες ταχυτητων και ΜΩΤ 92κλμ και κατ.8,2lt/100κλμ.Βενζινη shell racing απο εταιρικο.Στρ/λ μεχρι 5000 για λιγες στιγμες και ταχ.180κλμ.Το μονο που με προβληματησε ηταν καποιοι τριγμοι στην καμπινα και κυριως στο ταμπλο αριστερα και δεξια απο το τιμονι.Οταν δε βρεθηκα σε αγρια σαν σκαμενη ασφαλτο και με 150κλμ τοτε απο το θορηβο δεν μπορουσα να ακουσω ουτε μουσικη. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ. Ειναι φυσιολογικο ? Ειναι πολυ 'καινουργιο' και θα πατησουν ολα τα πλαστικα?Ειναι οι 17" ζαντες που μεταφερουν ολους αυτους τους κραδασμους? Ηεντυπωση μου ειναι πως το αμαξι θα το κανει αυτο.Δεν ηταν σαν να ετριζε 1 2..3 βιδες.εχει κανεις παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207GT (KOSTAS) Νέος χρήστης

PEUGEOT 207 1,6 automatic
Ένταξη: 11 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 70 Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2008, 02:27:26 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 gt πληρ.+ τριγμοι σε ταξιδι |
|
|
baden έγραψε: | εκανα το πρωτο μου ταξιδι στην αμφισσα μετα απο 2800κλμ.Οι εντυπωσεις ηταν αριστες Με ελαχιστες αλλαγες ταχυτητων και ΜΩΤ 92κλμ και κατ.8,2lt/100κλμ.Βενζινη shell racing απο εταιρικο.Στρ/λ μεχρι 5000 για λιγες στιγμες και ταχ.180κλμ.Το μονο που με προβληματησε ηταν καποιοι τριγμοι στην καμπινα και κυριως στο ταμπλο αριστερα και δεξια απο το τιμονι.Οταν δε βρεθηκα σε αγρια σαν σκαμενη ασφαλτο και με 150κλμ τοτε απο το θορηβο δεν μπορουσα να ακουσω ουτε μουσικη. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ. Ειναι φυσιολογικο ? Ειναι πολυ 'καινουργιο' και θα πατησουν ολα τα πλαστικα?Ειναι οι 17" ζαντες που μεταφερουν ολους αυτους τους κραδασμους? Ηεντυπωση μου ειναι πως το αμαξι θα το κανει αυτο.Δεν ηταν σαν να ετριζε 1 2..3 βιδες.εχει κανεις παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο? | Φιλε μου τι περιμενες με 150 κm σε ανωμαλο δρομο?εχουμε και χαμηλο προφιλ στα λαστιχα το μονο του ελατωμα μονο ομορφια ειναι. Να μην ακους και τιποτα?kαι εγω ΑΥΤΟ το αυτοκινητο αλλα δεν ακουω απο το ταμπλο τιποτα.πισω να βαλεις ταινια χοντρη κατω απο τα πισω καθησματα και στην κλειδαρια του πορπαγκαζ εκει που κλειδωνει.το αυτοκινητο ειναι αστερι θα το διαπιστωσεις στην πορια.Ισως χτυπουσε κατι μεσα στο ντουλαπακι του συνοδηγου.....Καλα ταξιδια!!!
PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2008, 11:04:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν ειναι μονο ομορφια το χαμηλο προφιλ στα λαστιχα κ τελος δεν ειναι χαμηλο το προφιλ τα αλλα ειναι μπαλονια αυτο ειναι κανονικο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2008, 21:13:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: | δεν ειναι μονο ομορφια το χαμηλο προφιλ στα λαστιχα κ τελος δεν ειναι χαμηλο το προφιλ τα αλλα ειναι μπαλονια αυτο ειναι κανονικο  |
καλα καλα....αν δεν ειναι χαμηλω το 45 αρι τοτε ποιο ειναι?καλυτερα να ειχα βαλει 16αρα ζαντα με ποιο 50 60 προφιλ να μην χτυπουσε καθολου....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207gt
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2008, 14:21:55 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 gt πληρ.+ τριγμοι σε ταξιδι |
|
|
[2ο ταξιδι αμφισσα και οι τριγμοι οχι μονο δεν μειωθηκαν αλλα ουτε τους ακουσα.Τελικα η ακοη ειναι τελειως επιλεκτικη....Ταινια εβαλα στο πορτπαγκαζ συμφωνα με τις οδηγειες στο forum αλλα στα πισω καθησματα οχι.Μπορεις να μου πεις πως και που? σ'ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2008, 15:02:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορείς να μου πεις λίγο που και πως τοποθέτησες την ταινία στο πορτμπαγκάζ, ή τουλάχιστον να μου δώσεις τη διεύθυνση απο το topic στο οποίο αναφέρεται? Έχω 5000κμ και αυτό το τρίξιμο πίσω, το έχω απο την πρώτη μέρα. Ευτυχώς τίποτα άλλο!
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 gt
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2008, 15:19:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas207GT έγραψε: | android έγραψε: | δεν ειναι μονο ομορφια το χαμηλο προφιλ στα λαστιχα κ τελος δεν ειναι χαμηλο το προφιλ τα αλλα ειναι μπαλονια αυτο ειναι κανονικο  |
καλα καλα....αν δεν ειναι χαμηλω το 45 αρι τοτε ποιο ειναι?καλυτερα να ειχα βαλει 16αρα ζαντα με ποιο 50 60 προφιλ να μην χτυπουσε καθολου.... |
και να χασω αμεσωτητα και αισθηση στο τιμονι?
αν ηθελα θα περνα τζιπ...το gt ετσι πρεπει να ναι κ ειναι
ρε σεις εγω εχω καπου στις 9000 κ δεν μου κοπαναει ουτε πορτ παγκαζ ουτε τπτ ...φτου φτου μην το ματιασω....κ ετρεχα να παρω την ταινια....τελικα την χρειαστηκα για να ακουμπαω πραγματα στην μοκετα του πορτ παγκαζ κ να κολανε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2008, 23:56:54 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 gt πληρ.+ τριγμοι σε ταξιδι |
|
|
baden έγραψε: | [2ο ταξιδι αμφισσα και οι τριγμοι οχι μονο δεν μειωθηκαν αλλα ουτε τους ακουσα.Τελικα η ακοη ειναι τελειως επιλεκτικη....Ταινια εβαλα στο πορτπαγκαζ συμφωνα με τις οδηγειες στο forum αλλα στα πισω καθησματα οχι.Μπορεις να μου πεις πως και που? σ'ευχαριστω |
Φιλε μου σηκωσε τα πισω καθισματα αυτα που καθομαστε,θα δεις δεξια και αριστερα απο τις ποδιες τις πισω τα πλαινα τελος παντων καταλιγουν στην λαμαρινα πανω.το καθισμα οταν ταλαντευεται ακουμπα το πλαστικο αυτο και χτυπα στην λαμαρινα του αυτοκινητου. σημωσε ελαφρα το πλαστικο και βαλε η ταινια με αφρολεξ ενδιαμεσα η κατι σαν σγουγγαρι.αν μπορεσω θα σας βαλω φωτο.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2008, 00:00:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | Μπορείς να μου πεις λίγο που και πως τοποθέτησες την ταινία στο πορτμπαγκάζ, ή τουλάχιστον να μου δώσεις τη διεύθυνση απο το topic στο οποίο αναφέρεται? Έχω 5000κμ και αυτό το τρίξιμο πίσω, το έχω απο την πρώτη μέρα. Ευτυχώς τίποτα άλλο! |
Αδελφε οπως ανοιγεις την πορτα πισω κοιτα χαμηλα εκει που πιανει η κλειδαρια οχι στην πορτα πανω κατω στο σιδερακι που πιανει η πορτα του μπαγαζ.εκει βαλε ταινια να παχυνεις λιγο παραπανω αυτο το σιδερο.επρεπε να το ειχαν κανει χιλιοστα χοντριτερο.εχει μποσικα και χτυπαει.μολις βαλεις την ταινια δεν θα εχεις κανενα προβλημα...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 13:53:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έκανε δουλειά! Thanks 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207gt
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 17:05:37 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 gt πληρ.+ τριγμοι σε ταξιδι |
|
|
σ ευχαριστω πολυ .Λεω ναβαλω βελκρο οπως στο πορτ παγκαζ ελπιζω να κανει. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 18:28:37 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 gt πληρ.+ τριγμοι σε ταξιδι |
|
|
baden έγραψε: | σ ευχαριστω πολυ .Λεω ναβαλω βελκρο οπως στο πορτ παγκαζ ελπιζω να κανει. |
Να εισαι καλα δεν χρειαζετε να ευχαριστεις κανεναν!!Αντε να κανονισουμε και καμια βολτα ολα τα 207 να ανεβουμε και εμεις απο Κρητη να παμε καμια βολτουλα.....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 11:10:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas207GT έγραψε: | android έγραψε: | δεν ειναι μονο ομορφια το χαμηλο προφιλ στα λαστιχα κ τελος δεν ειναι χαμηλο το προφιλ τα αλλα ειναι μπαλονια αυτο ειναι κανονικο  |
καλα καλα....αν δεν ειναι χαμηλω το 45 αρι τοτε ποιο ειναι?καλυτερα να ειχα βαλει 16αρα ζαντα με ποιο 50 60 προφιλ να μην χτυπουσε καθολου.... |
Πάντως και εμένα δεν θα με χάλαγε 16άρα ζάντα ή ακόμα-ακόμα και 15άρα με μεγαλύτερο προφίλ ...
Η 17άρα είναι υπερβολική ειδικά για τα Ελληνικά "οδοστρώματα".
Έχει αλλάξει κανείς άραγε τις ζάντες σε μικρότερες; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 11:14:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
programma στο εγκεφαλο για να εχεις 30 κιλα ροπη
και 215-45-17 προφιλ  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 11:20:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To εργοστασιακό δεν είναι 205/45/17 ή κάνω λάθος;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 gt
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 11:42:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | To εργοστασιακό δεν είναι 205/45/17 ή κάνω λάθος;  |
ναι....... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Byakuya (Ηaris) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012
Ένταξη: 10 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 205 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούν 2009, 15:44:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτο το "τριξιμο" που εγω το ακουω σαν "μπουπ" ελαφρι στο πορτ παγκαζ οταν πηγαινω με χαμηλες ταχυτητες , λες και εχω κατι μεσα στο πορτ. και χτηπαει στις μικρολακουβες.Εχθες τα αδειασα ολα απο πισω(πυροσβεστηρα,φαρμακειο κτλπ) αλλα παλι τπτ , μενει μονο να αφαιρεσω το αφρολεξ και τους γρυλους πανω απο την ρεζερβα για να το ξαναδοκιμασω.Λεμε το ιδιο πραμα;
I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
Ένταξη: 08 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 343
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούν 2009, 23:22:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτη η μ@λ@κι@ και καλα ταπετσαρια ,το ξυλο με αφρολεξ που καθεται πανω απο τη ρεζερβα δουλευει σαν αντιχειο και ενισχυει τους θορυβους πισω.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gemilonas (Γιώργος) Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 13 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 85 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιούν 2009, 10:18:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kαλέ μου φίλε
Όσο και αν σου φανεί περίεργο έλεγξε τα αμοτρισέρ σου....άλλαξα δυο στο rallye σχεδόν ένα εξάμηνο αφού το πήρα.....είχαν θέμα με την επαναφορά.....το κακό είναι πώς αν είναι αμορτισέρ επειδή θεωρείται περιφεριακό που καταπονείται και θα μπορούσε ίσως να το χαλάσεις πετώντας το σε μια λακούβα αρχίζουν οι λιγούρες σε σχέση με την εγγύηση...εγώ το ένα το πλήρωσα.....Υπομονή και καλώς ήλθες.....
ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ !!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Byakuya (Ηaris) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012
Ένταξη: 10 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 205 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιούν 2009, 10:54:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημερα
Ο θορυβος αυτος που ακουω σε χαμηλες ταχυτητες οταν περναω απο ανωμαλιες του δρομου , ειναι πολυ μικρος ακουγεται απο το πορτ παγκαζ , νομιζω απο δεξια σαν να εχει πραγματα πισω....σημερα θα δοκιμασω να βγαλω και τα εργαλεια της ρεζερβας με το αφρολεξ να δω εαν θα το κανει.
Ακουγες κατι παρομοιο;
I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|