Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
doctor46 (Spiros) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 10 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2009, 09:52:11 Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγη κρεμαγιερας σε 207 Rallye |
|
|
Γεια χαρα σε ολους,
νεος σχετικα στο forum ως κατοχος ενος 207 Rallye.Μεχρι τωρα δεν ειχε προκυψει καποιο προβλημα στο αυτοκινητο,το οποιο αγορασα εδω και 15 μηνες περιπου.Ομως την περιοδο των γιορτων και συγκεκριμενα παραμονη Χριστουγεννων,χρειαστηκε να χρησιμοποιησω το αμαξι και ανακαλυπτω κουνοντας το τιμονι λιγο δεξια-αριστερα γυρω απ την ευθεια ενα θορυβο κουφιο κατι σαν ντουκ στο νεκρο σημειο πριν γυρισω το τιμονι προς την αλλη μερια και ολα αυτα γυρνωντας το λιγες μοιρες δεξια-αριστερα.Μη εχοντας εμπειρια προηγουμενη απο προβληματα στο συστημα διευθυνσης,αφησα το αυτοκινητο και δεν το κινησα (βαζω και την κορακλα μου μεσα και δεν το ρισκαρα) παρα μονο για να το παρω μεχρι την αντιπροσωπεια της Peugeot στην Κερκυρα οπου και ζω.Ο μηχανικος μετα απο ελεγχο κατεληξε οτι εχει τζογο η κρεμαγιερα και θα πρεπει να κινησει διαδικασιες καλυψης της απο την εγγυηση...Τελικα για να μην μακρυγορω εγκριθηκε η δαπανη(περιπου 3.000€ το κοστος) και απο βδομαδας μπαινει το αυτοκινητο συνεργειο για την αντικατασταση.Τα παιδια στην αντιπροσωπεια ορκιζονται οτι δεν εχει ξαναπροκυψει προβλημα τετοιο σε 207 Rallye και ως εκ τουτου η κρεμαγιερα θα ερχοταν απο Γαλλια μια και η Ελληνικη αντιπροσωπεια δεν ειχε σαν ανταλλακτικο...Να σας πω την αληθεια δεν τους πολυπιστεψα γιατι εχουν ακουστει διαφορα για τετοια προβληματα.Να σημειωσω οτι το αυτοκινητο δεν το σκιζω αλλυπητα,μ'αρεσει η σβελτη οδηγηση αλλα παραλληλα "μου ποναει" να το λιωνω το αυτοκινητο γιατι εχω παντα στο πισω μερος του μυαλου μου οτι περα απο τα καλα που εχει και ειναι πολλα ειναι και Γαλλικο...Ζητω λοιπον τα φωτα σας ως πιο εμπειροι,οντως βγαινουν προβληματα τετοιου ειδους γιατι ξεκινησα να διαβαζω στο forum για βλαβες κι εχασα τη μπαλα,πολλες σελιδες βρε παιδια
Ευχαριστω  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
denlafkas (dionisis) Μέλος

207rally2008
Ένταξη: 25 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 170 Τόπος: lefkada
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2009, 10:21:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε σπυρο για κρεμαγιερα δεν νομιζω οτι εχει κανει κανεναs παραπονα νομιζω οτι εισαι ο πρωτοs ... οσο για τα γαλλικα που λεs δεν νομιζω οτι βγαζουν περισοτερα προβλημματα απο τα αλλα..
ola ok |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim207GT (Δημήτρης) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 23 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 1174 Τόπος: Βύρωνας Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2009, 10:22:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάντος για κρεμαριέρα πρώτη φορά ακούω ζημιά. Όσο για τις πολλές ζημιές που διαβάζεις λογικό(θα μιλήσω στατιστικά) είναι αφού το δείγμα είναι μεγάλο. Μπορώ να πώ οτι όποιος κάτοχος 207 του έβγαλέ κάτι και έχει internet το έχει γράψει σε μας(όχι παίζουμε). Μην ανυσηχείς πάντος για την αντοχή του αυτοκινήτου σου σκίστο ελεύθερα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2009, 10:24:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nα σαι καλα για την απαντηση,οσον αφορα την αξιοπιστια,μεχρι τωρα ειχα Ιαπωνικα αυτοκινητα και δεν ηξερα τι σημαινει βλαβη,αλλα διαβαζω ολο και περισσοτερο για προβληματα(καποια απο αυτα χοντρα) ιδιαιτερα στο Group VW.Eλπιζω να μαι κι ο τελευταιος που αλλαζει κρεμαγιερα και εντος εγγυησης,γιατι αν ημουν εκτος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2009, 10:27:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jim207GT έγραψε: | Πάντος για κρεμαριέρα πρώτη φορά ακούω ζημιά. Όσο για τις πολλές ζημιές που διαβάζεις λογικό(θα μιλήσω στατιστικά) είναι αφού το δείγμα είναι μεγάλο. Μπορώ να πώ οτι όποιος κάτοχος 207 του έβγαλέ κάτι και έχει internet το έχει γράψει σε μας(όχι παίζουμε). Μην ανυσηχείς πάντος για την αντοχή του αυτοκινήτου σου σκίστο ελεύθερα  |
Jim βλεπω εισαι και του διτροχου κι αν προσεξες το nickname μου θα καταλαβες οτι ειμαι κι εγω λατρης,παρολο που απ οταν εγινα πατερας μπηκε ενας κοφτης και πουλησα R1 κι αγορασα Rallye Aλλα πρωτα ο Θεος θα επανελθω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2009, 10:41:20 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγη κρεμαγιερας σε 207 Rallye |
|
|
doctor46 έγραψε: | Γεια χαρα σε ολους,
νεος σχετικα στο forum ως κατοχος ενος 207 Rallye.Μεχρι τωρα δεν ειχε προκυψει καποιο προβλημα στο αυτοκινητο,το οποιο αγορασα εδω και 15 μηνες περιπου.Ομως την περιοδο των γιορτων και συγκεκριμενα παραμονη Χριστουγεννων,χρειαστηκε να χρησιμοποιησω το αμαξι και ανακαλυπτω κουνοντας το τιμονι λιγο δεξια-αριστερα γυρω απ την ευθεια ενα θορυβο κουφιο κατι σαν ντουκ στο νεκρο σημειο πριν γυρισω το τιμονι προς την αλλη μερια και ολα αυτα γυρνωντας το λιγες μοιρες δεξια-αριστερα.Μη εχοντας εμπειρια προηγουμενη απο προβληματα στο συστημα διευθυνσης,αφησα το αυτοκινητο και δεν το κινησα (βαζω και την κορακλα μου μεσα και δεν το ρισκαρα) παρα μονο για να το παρω μεχρι την αντιπροσωπεια της Peugeot στην Κερκυρα οπου και ζω.Ο μηχανικος μετα απο ελεγχο κατεληξε οτι εχει τζογο η κρεμαγιερα και θα πρεπει να κινησει διαδικασιες καλυψης της απο την εγγυηση...Τελικα για να μην μακρυγορω εγκριθηκε η δαπανη(περιπου 3.000€ το κοστος) και απο βδομαδας μπαινει το αυτοκινητο συνεργειο για την αντικατασταση.Τα παιδια στην αντιπροσωπεια ορκιζονται οτι δεν εχει ξαναπροκυψει προβλημα τετοιο σε 207 Rallye και ως εκ τουτου η κρεμαγιερα θα ερχοταν απο Γαλλια μια και η Ελληνικη αντιπροσωπεια δεν ειχε σαν ανταλλακτικο...Να σας πω την αληθεια δεν τους πολυπιστεψα γιατι εχουν ακουστει διαφορα για τετοια προβληματα.Να σημειωσω οτι το αυτοκινητο δεν το σκιζω αλλυπητα,μ'αρεσει η σβελτη οδηγηση αλλα παραλληλα "μου ποναει" να το λιωνω το αυτοκινητο γιατι εχω παντα στο πισω μερος του μυαλου μου οτι περα απο τα καλα που εχει και ειναι πολλα ειναι και Γαλλικο...Ζητω λοιπον τα φωτα σας ως πιο εμπειροι,οντως βγαινουν προβληματα τετοιου ειδους γιατι ξεκινησα να διαβαζω στο forum για βλαβες κι εχασα τη μπαλα,πολλες σελιδες βρε παιδια
Ευχαριστω  |
Γεια σου Σπύρο, καταρχήν χαίρομαι που βρίσκω επιτέλους συντοπίτη στο forum, και μάλιστα με το ίδιο αμάξι! Η βλάβη που σου παρουσίασε θεωρώ οτι είναι πολύ σπάνια, και όντως δεν έχει ξανακουστεί ούτε καν στο forum. Να σου πω την αλήθεια και εγώ μόλις το είχα πάρει, καθόμουν μια μέρα και κουνούσα το τιμόνι μου και σαν να άκουγα κάτι, άλλα ήταν καινούργιο, και δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό εδώ και 10 μήνες. (και περνάω και κάθε μέρα απο Τρίκλινο, καταλαβαίνεις ) Πάντως για μένα θα πρέπει να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά της Peugeot, επειδή έχω διαβάσει διάφορα και έχω ασχοληθεί με το θέμα, ευτυχώς για μας, έχουμε πολυ καλό service.
Καλώς ήρθες στο forum και ελπίζω να τα πούμε και απο κοντά.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2009, 11:01:29 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγη κρεμαγιερας σε 207 Rallye |
|
|
makis106 έγραψε: | doctor46 έγραψε: | Γεια χαρα σε ολους,
Ευχαριστω  |
Γεια σου Σπύρο, καταρχήν χαίρομαι που βρίσκω επιτέλους συντοπίτη στο forum, και μάλιστα με το ίδιο αμάξι! Η βλάβη που σου παρουσίασε θεωρώ οτι είναι πολύ σπάνια, και όντως δεν έχει ξανακουστεί ούτε καν στο forum. Να σου πω την αλήθεια και εγώ μόλις το είχα πάρει, καθόμουν μια μέρα και κουνούσα το τιμόνι μου και σαν να άκουγα κάτι, άλλα ήταν καινούργιο, και δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό εδώ και 10 μήνες. (και περνάω και κάθε μέρα απο Τρίκλινο, καταλαβαίνεις ) Πάντως για μένα θα πρέπει να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά της Peugeot, επειδή έχω διαβάσει διάφορα και έχω ασχοληθεί με το θέμα, ευτυχώς για μας, έχουμε πολυ καλό service.
Καλώς ήρθες στο forum και ελπίζω να τα πούμε και απο κοντά. |
Γεια χαρα σου κι εσενα φιλε,τυχαινει να τα ξερω τα παιδια στην Peugeot και οντως εχω κι εγω καλη αποψη κρατωντας παντα και μια επιφυλαξη,θα χαρω να τα πουμε απο κοντα και να ανταλλαξουμε αποψεις |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MTerry Δραστήριο μέλος

320 si
Ένταξη: 09 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 243 Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2009, 14:48:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να χαρώ τους "κοντοχωριανούς" μου !!!
Και εμένα μού φαίνεται ότι σαν κάτι να έχει ξεσφίξει προστά δεξιά και να ακούγεται και "κάτι" στα επιτόπου !
Θα πάω στην αντιπροσωπεία την Δευτέρα , που συμφωνώ μαζί σας ότι ειναι πολύ καλά παιδιά μιας και ειναι οι ίδιοι που έχουν και της Κέρκυρας !!! 
. . . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
207.Rallye (Chronis) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 30 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 19
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2009, 15:47:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ειχα το ιδιο προβλημα αλλα εμενα η διαγνωση ηταν σπασιμο του συνδεσμου μεταξυ του τιμονιου και του αξονα που στηριζεται με αποτελεσμα να εχει τζογο και να κατι κ ενα θορυβο σαν σπασμενα κομματια που τριβονται μεταξυ του. Δεν θυμαμαι πως λεγεται ακριβως. Μια εργασιμη μερα εκανε. Μονο προσεχε μην βαλουν το τιμονι στραβα!! Αυτο μου εκαναν..και δυο φορες μαλιστα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MTerry Δραστήριο μέλος

320 si
Ένταξη: 09 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 243 Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2009, 23:01:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πήγα για τον έλεγχο σήμερα .
Τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα με την κρεμαγιέρα (ουτε με σαιλεντ μπλοκ , ακρόμπαρα , ψαλίδια , κ.λ.π.). . .
Η διάγνωση λεει ότι τα καλάμια των αμορτισερ απόκτησαν "τζόγο" εξαιτίας του χαμηλώματος (δουλευουν στο τέλος της διαδρομής τους ) και κανα δυό καλές λακούβες . . . ειδωμεν !
. . . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
amafic (tasos) Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)
Ένταξη: 31 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 141 Τόπος: patra
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 00:06:34 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγη κρεμαγιερας σε 207 Rallye |
|
|
Πολλούς χαιρετισμούς στον Μιχάλη, τον υπεύθυνο συνεργείου. Το καλοκαίρι που ήμουν Κέρκυρα έτυχε να γνωριστούμε μετά από πρόβλημα που παρουσίασε το Rallye μου και με μια βόλτα μέχρι την Παλαιοκαστρίτσα βρήκε τί έχει. Δυστυχώς εγώ δεν είχα χρόνο για να μου το φτιάξει, γιατί έπρεπε να φύγω.
σημείωση: στην Πάτρα έκαναν 20 μέρες να βρουν τί πρόβλημα είχε το αυτοκίνητο...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=13690
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 11:54:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|