Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ldvt Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16V
Ένταξη: 26 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 13:44:49 Θέμα δημοσίευσης: Ηχομόνωση σε 206 1.4 16V |
|
|
Γεια σας,
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum με αφορμή τους θορύβους που παράγονται από την κύλιση του οχήματος στο δρόμο. Σε ταχύτητες αυτοκινητοδρόμου και ιδιάιτερα από την περιοχή των θόλων (εμπρός και πίσω) εισέρχεται στην καμπίνα υπερβολικός θόρυβος (ελαστικά Michelin Energy). Έχοντας βρει από Αμερική ηχομονωτική βαφή (http://soundproofing.org/sales/liquid.htm) θα ήθελα να ξέρω πόσο εύκολο είναι να αφαιρεθούν οι πλαστικοί θόλοι από τους μπροστινούς τροχούς όπως και τα καθίσματα και η μοκέτα εσωτερικά αφού η εφαρμογή του προιόντος μπορεί να γίνει και με πινέλο οπότε μπορεί να επενδυθεί και η καμπίνα εσωτερικά γαι καλύτερα αποτελέσματα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Καλά χιλιόμετρα σε όλους!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 13:44:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
άκρος ενδιαφέρον...
αν το κανεις ποτε πες μου και μενα.. ή αν ειναι να την φέρεις απο αμερική πες μπας και φερω και εγω αν ειναι φτηνή.
όσο για τους θόλους, αφου βάφεται και με πινελο, πανε το αμαξι σε ενα πληντήριο , ζήτα πλησημο απο κατω, και αφου στεγνώσει πανε και βάψε τους θόλους. μόνο απο μεσα βαφει αυτη η μπογιά? απο εξωτερικα δεν καθεται καλά ? χρόμα? μαυρο?
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|