PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ηχομόνωση σε 206 1.4 16V

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ldvt 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16V

Ένταξη: 26 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2008, 13:44:49    Θέμα δημοσίευσης: Ηχομόνωση σε 206 1.4 16V Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας,

Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum με αφορμή τους θορύβους που παράγονται από την κύλιση του οχήματος στο δρόμο. Σε ταχύτητες αυτοκινητοδρόμου και ιδιάιτερα από την περιοχή των θόλων (εμπρός και πίσω) εισέρχεται στην καμπίνα υπερβολικός θόρυβος (ελαστικά Michelin Energy). Έχοντας βρει από Αμερική ηχομονωτική βαφή (http://soundproofing.org/sales/liquid.htm) θα ήθελα να ξέρω πόσο εύκολο είναι να αφαιρεθούν οι πλαστικοί θόλοι από τους μπροστινούς τροχούς όπως και τα καθίσματα και η μοκέτα εσωτερικά αφού η εφαρμογή του προιόντος μπορεί να γίνει και με πινέλο οπότε μπορεί να επενδυθεί και η καμπίνα εσωτερικά γαι καλύτερα αποτελέσματα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Καλά χιλιόμετρα σε όλους!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 13:44:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άκρος ενδιαφέρον... Wink

αν το κανεις ποτε πες μου και μενα.. ή αν ειναι να την φέρεις απο αμερική πες μπας και φερω και εγω αν ειναι φτηνή.

όσο για τους θόλους, αφου βάφεται και με πινελο, πανε το αμαξι σε ενα πληντήριο , ζήτα πλησημο απο κατω, και αφου στεγνώσει πανε και βάψε τους θόλους. μόνο απο μεσα βαφει αυτη η μπογιά? απο εξωτερικα δεν καθεται καλά ? χρόμα? μαυρο?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2008, 16:09:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.soundproofing.org/sales/liquid.htm

Wink Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης