PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κλέβουν τάσια, κεραίες και υαλοκαθαριστήρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 13:23:44    Θέμα δημοσίευσης: Κλέβουν τάσια, κεραίες και υαλοκαθαριστήρες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από το zougla.grArrow

Κλέβουν τάσια, κεραίες και υαλοκαθαριστήρες
17 Οκτωβρίου 2008, 08:35

Γεωργία Ευσταθίου

Διαστάσεις έχει πάρει τους τελευταίους μήνες η αύξηση των κλοπών κεραιών αυτοκινήτων, ζαντών αλλά και υαλοκαθαριστήρων. Η ακριβή τιμή τους σε σχέση με τα υπόλοιπα εξαρτήματα οχημάτων τα κάνει αυτόματα στόχο επιτήδειων.

Οι μικροκλοπές έχουν αφήσει έκπληκτους πολλούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, οι οποίοι πηγαίνοντας το πρωί να πάρουν τα οχήματά τους διαπιστώνουν ότι λείπουν οι κεραίες, τα τάσια, τσάντες με ρούχα ή παπούτσια και σε πολλές περιπτώσεις μόνο οι υαλοκαθαριστήρες!

Ο Γιάννης πριν από ένα μήνα μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στη δουλειά του. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, έκπληκτος διαπίστωσε ότι του είχαν κλέψει τους υαλοκαθαριστήρες και την κεραία του ραδιοφώνου, ενώ είχε παρκαρισμένο το αυτοκίνητό του ακριβώς κάτω από το σπίτι του στο Κουκάκι.

Τους υαλοκαθαριστήρες τους όμως «έχασαν» και τρεις φίλοι από τη Νέα Φιλαδέλφεια, οι οποίοι πήγαν με τα αυτοκίνητά τους στην Καλλιθέα για να πιουν ένα ποτό. Όταν βγήκαν από το club, ύστερα από μια ώρα περίπου, οι καθαριστήρες των αυτοκινήτων τους είχαν κάνει φτερά, ενώ οι επιτήδειοι προφανώς δεν «πρόλαβαν» να τελειώσουν τη «δουλειά» και από το ένα αυτοκίνητο αφαίρεσαν μόνο τον ένα υαλοκαθαριστήρα.

«Από τη μια είναι αστείο να σου κλέβουν τους καθαριστήρες. Από την άλλη αγανακτείς, γιατί, ενώ τυπικά πρόκειται για μικροκλοπή, ουσιαστικά βάζεις το χέρι στην τσέπη και μπορεί να πληρώσεις 100 ευρώ για να αγοράσεις καινούργιους», λέει στη zougla.gr ο Μάνθος, του οποίου το αυτοκίνητο διέρρηξαν πριν από μια εβδομάδα. Μαζί με τους υαλοκαθαριστήρες, οι κλέφτες πήραν και μια τσάντα με ρούχα που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, χωρίς να πειράξουν τα χαρτιά του και το ραδιο-cd, το οποίο ήταν ολοκαίνουργιο και ακριβό.

Μια σακούλα με παπούτσια και ένα σακάκι ήταν το «λάφυρο» των κλεφτών και στην περίπτωση της Δήμητρας. «Είχα παρκαρισμένο το αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο στο Γαλάτσι και είχα αφήσει μέσα την τσάντα του γυμναστηρίου. Άνοιξαν το αυτοκίνητο, το έψαξαν όλο, δεν πείραξαν το ραδιο-cd. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι έψαξαν την τσάντα, έβγαλαν από μέσα τα ρούχα του γυμναστηρίου που ήταν παλιά και πήραν δυο ζευγάρια αθλητικά παπούτσια και ένα σχετικά παλιό σακάκι που είχα».

Ο Λευτέρης έβαλε πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού ένα πρωί του περασμένου Αυγούστου βρήκε το αυτοκίνητο του χωρίς τα δυο μπροστινά λάστιχα που μόλις είχε βάλει, χωρίς τους υαλοκαθαριστήρες και στις δυο πίσω ρόδες έλειπαν τα τάσια από τις ζάντες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 13:37:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα..... Laughing σε λιγο θα κλεβουν και τα αρωματικα δεντρακια.... Laughing Laughing Laughing

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 14:15:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην γελατε πριν 1 χρονο σπασαν την μερσεντες του πατερα μου για να παρουν ενα ταβλι.....

και λογο του μαγαζιου μου σηναντο πολυ σηχνα πελατες που τους εχουν κλεψει τους καθαριστηρες

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 14:19:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρόσφατα στην Νέα Σμύρνη είδα σε παρακαρισμένα αυτοκίνητα πάνω σε πεζοδρόμιο, να έχουν όλα σηκωμένους υαλοκαθαριστήρες και αυτοί να λείπουν.
Αρχικά υπέθεσα πως κάποιος για σπάσιμο θα το κανε επειδή δεν μπορούσε να περάσει, ή θα το έκαναν πιτσιρίκια για πλάκα.

Μάλλον πρόκειται για κλέφτες τελικά που απ ότι φαίνεται δρουν στα νοτια προάστια πιο πολύ για την ώρα.... Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 18:48:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα εχουν ακριβη τιμη τα τασια και οι υαλοκαθαριστηρες σε σχεση με τα αλλα αξεσουαρ , τοτε να δενουμε και τις ζαντες με αλυσιδα στα δεντρα ....

ασε που οι 11 στους 10 ειδικα τωρα μετα το καλοκαιρι εχουν καμενους υαλοκαθαριστηρες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 18:54:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα περιπου πριν 3 βδομαδες μου πηραν απο το κορολλα τον εναν φλατ καθαριστηρα απο τους 2 που κανει 7 ευρω.....κ εβρεχε εκεινη την μερα...παλι καλα το ειδα κ δεν χαραξα κανα τζαμι Crying or Very sad αυτο εγινε καλιθεα
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 11:11:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα μου έχουν κλέψει 4 φορές τις τάπες από τις βαλβίδες στα λάστιχα....
ε, δεν ξαναγόρασα! το έχω αφήσει έτσι!
υποθέτω πάντως πως θα ήταν τίποτα χαζόπαιδα που δεν είχαν τίποτα να κάνουν.... τι να πεις!

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye 16V, 106 S16 N/2

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: ..ξανά στο μπάκετ!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 15:03:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα πηγαν να μου αρπαξουν την κεραια της 156 λογο οτι μκρη ειναι 10cm και τους επιασα εκεινη την ωρα αλλα με ειδαν να τρεχω και εξαφανιστηκαν 1 στροφη ακομα και την ειχαν παρει!!!!!

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 16:11:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jean έγραψε:
Εμενα πηγαν να μου αρπαξουν την κεραια της 156 λογο οτι μκρη ειναι 10cm και τους επιασα εκεινη την ωρα αλλα με ειδαν να τρεχω και εξαφανιστηκαν 1 στροφη ακομα και την ειχαν παρει!!!!!

εδω κλεψαν του φιλου μου την μαμα κεραια απο το κια...οταν την εβγαζα με κοροιδευε λεει σιγα ποιος θα στην παρει...ελα ομως που ηρθε πανω του Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 16:35:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Neutral Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked wtf? δηλ πρεπει να προσέχουμε και τους υαλοκαθαριστίρες πλέον ε? και εγώ που φοβάμαι κάθε βράδυ ότι μπορεί ενω σχολάω απο τη δουλειά να μην βρώ το αυτοκίνητο απο κάτω....
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 16:46:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
εμένα μου έχουν κλέψει 4 φορές τις τάπες από τις βαλβίδες στα λάστιχα....

Aυτα τα εκανα και εγω στο δημοτικο!Συλλογη βλεπεις!
Silly Whistling Embarassed
xrisa-xs έγραψε:
υποθέτω πάντως πως θα ήταν τίποτα χαζόπαιδα που δεν είχαν τίποτα να κάνουν.... τι να πεις!

Χαζοπαιδα ειναι αυτα που περνουν τους υαλοκαθαριστιρες!Δεν παιζει να τα περνουν για τα αμαξια τους(ενηλικες)!Απλα ειναι η νεα μοδα για τα αλανια του δημοτικου! Twisted evil

Μοδα ειναι θα περασει! Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 21:14:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμεισ ειχαμε ταρακσει τα σηματακια ειδηκα απο mercrdes και honda που γινονταν και πιο ωραια μπρελοκ....Μεχρι πουεκανα τσακωττο εναν και κοψαμε ολοι μετα...!
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 21:25:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Των μερσεντες ηταν λιγο πιο δυσκολο απο τα αλλα γιατι ηθελε και κοφτακι. Τραβουσες πανω και εκοβες. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 21:36:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο σας ρε. Rolling eyes

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2008, 00:25:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Των μερσεντες ηταν λιγο πιο δυσκολο απο τα αλλα γιατι ηθελε και κοφτακι. Τραβουσες πανω και εκοβες. Laughing

Εγω θυμάμαι των mercedes οπως σ' αυτη στη φωτο τα ξεβιδώναμε και τα βγάζαμε

http://www.carshow.com.tw/image/carshow/cars/4/1304.jpg

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2008, 11:37:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smoki έγραψε:
thesalos έγραψε:

Εγω θυμάμαι των mercedes οπως σ' αυτη στη φωτο τα ξεβιδώναμε και τα βγάζαμε

http://www.carshow.com.tw/image/carshow/cars/4/1304.jpg

Κι εγω γι αυτα ελεγα αλλα θυμασαι λαθος γιατι ειχαν συρματοσχοινο και ελλατηριο. Στα δυο πρωτα ειχα ταλαιπωρηθει πολυ Embarassed Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2008, 13:32:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κακοπαιδα επρεπε να κανω εγω την αρχη για να βγειτε απο το καβουκι σας! Twisted evil Twisted evil
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Να πω οτι οποτε βλεπαμε σπασμενο φαναρι με το λαμπακι μεσα το βγαζαμε απλα για να το σπασουμε! Embarassed Embarassed Embarassed

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2008, 19:36:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολοι εσεις που τα κανατε αυτα τοτε, τωρα αν τα κανουν στα δικα σας αυτοκινητα τι θα λεγατε ?

καποιοι θα το προσπερνουσαν , αν ομως καθε εβδομαδα σας εκλεβαν τους υαλοκαθαριστηρες ...;;;

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2008, 19:52:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ολοι εσεις που τα κανατε αυτα τοτε, τωρα αν τα κανουν στα δικα σας αυτοκινητα τι θα λεγατε ?

καποιοι θα το προσπερνουσαν , αν ομως καθε εβδομαδα σας εκλεβαν τους υαλοκαθαριστηρες ...;;;

Οταν εισαι δεκα χρονων μονο αυτο δεν σκεφτεσαι. Συνηθως τα παιδια πρωτα κανουν κατι και ισως να το σκεφτουν μετα.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2008, 20:14:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το να το κάνουν "παιδιά" για το χαβαλε που σε γενικές γραμμές και με τον α ή β τρόπο όλοι λιγο πολυ το εχουμε κάνει δεν ειναι το "κακό" μιας και ειναι σπασμοδικό και "παρωδικό... (φυσικά βεβαια και σε ξενερωνει)
το τραγικό ειναι να γίνονται επι τουτου από κλεφτες κλπ κλπ...
εκει λες... ημαρτον...
και ψάχνεις για θεση γκαραζ... Crying or Very sad

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης