Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 13:23:44 Θέμα δημοσίευσης: Κλέβουν τάσια, κεραίες και υαλοκαθαριστήρες |
|
|
Από το zougla.gr
Κλέβουν τάσια, κεραίες και υαλοκαθαριστήρες
17 Οκτωβρίου 2008, 08:35
Γεωργία Ευσταθίου
Διαστάσεις έχει πάρει τους τελευταίους μήνες η αύξηση των κλοπών κεραιών αυτοκινήτων, ζαντών αλλά και υαλοκαθαριστήρων. Η ακριβή τιμή τους σε σχέση με τα υπόλοιπα εξαρτήματα οχημάτων τα κάνει αυτόματα στόχο επιτήδειων.
Οι μικροκλοπές έχουν αφήσει έκπληκτους πολλούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, οι οποίοι πηγαίνοντας το πρωί να πάρουν τα οχήματά τους διαπιστώνουν ότι λείπουν οι κεραίες, τα τάσια, τσάντες με ρούχα ή παπούτσια και σε πολλές περιπτώσεις μόνο οι υαλοκαθαριστήρες!
Ο Γιάννης πριν από ένα μήνα μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στη δουλειά του. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, έκπληκτος διαπίστωσε ότι του είχαν κλέψει τους υαλοκαθαριστήρες και την κεραία του ραδιοφώνου, ενώ είχε παρκαρισμένο το αυτοκίνητό του ακριβώς κάτω από το σπίτι του στο Κουκάκι.
Τους υαλοκαθαριστήρες τους όμως «έχασαν» και τρεις φίλοι από τη Νέα Φιλαδέλφεια, οι οποίοι πήγαν με τα αυτοκίνητά τους στην Καλλιθέα για να πιουν ένα ποτό. Όταν βγήκαν από το club, ύστερα από μια ώρα περίπου, οι καθαριστήρες των αυτοκινήτων τους είχαν κάνει φτερά, ενώ οι επιτήδειοι προφανώς δεν «πρόλαβαν» να τελειώσουν τη «δουλειά» και από το ένα αυτοκίνητο αφαίρεσαν μόνο τον ένα υαλοκαθαριστήρα.
«Από τη μια είναι αστείο να σου κλέβουν τους καθαριστήρες. Από την άλλη αγανακτείς, γιατί, ενώ τυπικά πρόκειται για μικροκλοπή, ουσιαστικά βάζεις το χέρι στην τσέπη και μπορεί να πληρώσεις 100 ευρώ για να αγοράσεις καινούργιους», λέει στη zougla.gr ο Μάνθος, του οποίου το αυτοκίνητο διέρρηξαν πριν από μια εβδομάδα. Μαζί με τους υαλοκαθαριστήρες, οι κλέφτες πήραν και μια τσάντα με ρούχα που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, χωρίς να πειράξουν τα χαρτιά του και το ραδιο-cd, το οποίο ήταν ολοκαίνουργιο και ακριβό.
Μια σακούλα με παπούτσια και ένα σακάκι ήταν το «λάφυρο» των κλεφτών και στην περίπτωση της Δήμητρας. «Είχα παρκαρισμένο το αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο στο Γαλάτσι και είχα αφήσει μέσα την τσάντα του γυμναστηρίου. Άνοιξαν το αυτοκίνητο, το έψαξαν όλο, δεν πείραξαν το ραδιο-cd. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι έψαξαν την τσάντα, έβγαλαν από μέσα τα ρούχα του γυμναστηρίου που ήταν παλιά και πήραν δυο ζευγάρια αθλητικά παπούτσια και ένα σχετικά παλιό σακάκι που είχα».
Ο Λευτέρης έβαλε πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού ένα πρωί του περασμένου Αυγούστου βρήκε το αυτοκίνητο του χωρίς τα δυο μπροστινά λάστιχα που μόλις είχε βάλει, χωρίς τους υαλοκαθαριστήρες και στις δυο πίσω ρόδες έλειπαν τα τάσια από τις ζάντες.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alekoukos106 (Αλεξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3
Ένταξη: 26 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 731
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 13:37:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα..... σε λιγο θα κλεβουν και τα αρωματικα δεντρακια.... 
www.apr.gr
Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
venzinas (Μανθος) Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 242
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 14:15:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μην γελατε πριν 1 χρονο σπασαν την μερσεντες του πατερα μου για να παρουν ενα ταβλι.....
και λογο του μαγαζιου μου σηναντο πολυ σηχνα πελατες που τους εχουν κλεψει τους καθαριστηρες
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 14:19:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πρόσφατα στην Νέα Σμύρνη είδα σε παρακαρισμένα αυτοκίνητα πάνω σε πεζοδρόμιο, να έχουν όλα σηκωμένους υαλοκαθαριστήρες και αυτοί να λείπουν.
Αρχικά υπέθεσα πως κάποιος για σπάσιμο θα το κανε επειδή δεν μπορούσε να περάσει, ή θα το έκαναν πιτσιρίκια για πλάκα.
Μάλλον πρόκειται για κλέφτες τελικά που απ ότι φαίνεται δρουν στα νοτια προάστια πιο πολύ για την ώρα.... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 18:48:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αμα εχουν ακριβη τιμη τα τασια και οι υαλοκαθαριστηρες σε σχεση με τα αλλα αξεσουαρ , τοτε να δενουμε και τις ζαντες με αλυσιδα στα δεντρα ....
ασε που οι 11 στους 10 ειδικα τωρα μετα το καλοκαιρι εχουν καμενους υαλοκαθαριστηρες 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 18:54:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμενα περιπου πριν 3 βδομαδες μου πηραν απο το κορολλα τον εναν φλατ καθαριστηρα απο τους 2 που κανει 7 ευρω.....κ εβρεχε εκεινη την μερα...παλι καλα το ειδα κ δεν χαραξα κανα τζαμι αυτο εγινε καλιθεα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ) Moderator

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)
Ένταξη: 25 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 1316 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 11:11:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμένα μου έχουν κλέψει 4 φορές τις τάπες από τις βαλβίδες στα λάστιχα....
ε, δεν ξαναγόρασα! το έχω αφήσει έτσι!
υποθέτω πάντως πως θα ήταν τίποτα χαζόπαιδα που δεν είχαν τίποτα να κάνουν.... τι να πεις!
Watch out!!! Red demoness on the loose!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jean (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye 16V, 106 S16 N/2
Ένταξη: 02 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 611 Τόπος: ..ξανά στο μπάκετ!
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 15:03:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμενα πηγαν να μου αρπαξουν την κεραια της 156 λογο οτι μκρη ειναι 10cm και τους επιασα εκεινη την ωρα αλλα με ειδαν να τρεχω και εξαφανιστηκαν 1 στροφη ακομα και την ειχαν παρει!!!!!
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 16:11:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jean έγραψε: | Εμενα πηγαν να μου αρπαξουν την κεραια της 156 λογο οτι μκρη ειναι 10cm και τους επιασα εκεινη την ωρα αλλα με ειδαν να τρεχω και εξαφανιστηκαν 1 στροφη ακομα και την ειχαν παρει!!!!! |
εδω κλεψαν του φιλου μου την μαμα κεραια απο το κια...οταν την εβγαζα με κοροιδευε λεει σιγα ποιος θα στην παρει...ελα ομως που ηρθε πανω του  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Athens (Αθηνά) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6
Ένταξη: 11 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 570 Τόπος: Αιγάλεω
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 16:35:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
wtf? δηλ πρεπει να προσέχουμε και τους υαλοκαθαριστίρες πλέον ε? και εγώ που φοβάμαι κάθε βράδυ ότι μπορεί ενω σχολάω απο τη δουλειά να μην βρώ το αυτοκίνητο απο κάτω.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 16:46:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
xrisa-xs έγραψε: | εμένα μου έχουν κλέψει 4 φορές τις τάπες από τις βαλβίδες στα λάστιχα.... |
Aυτα τα εκανα και εγω στο δημοτικο!Συλλογη βλεπεις!
xrisa-xs έγραψε: | υποθέτω πάντως πως θα ήταν τίποτα χαζόπαιδα που δεν είχαν τίποτα να κάνουν.... τι να πεις! |
Χαζοπαιδα ειναι αυτα που περνουν τους υαλοκαθαριστιρες!Δεν παιζει να τα περνουν για τα αμαξια τους(ενηλικες)!Απλα ειναι η νεα μοδα για τα αλανια του δημοτικου!
Μοδα ειναι θα περασει! 
.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 21:14:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμεισ ειχαμε ταρακσει τα σηματακια ειδηκα απο mercrdes και honda που γινονταν και πιο ωραια μπρελοκ....Μεχρι πουεκανα τσακωττο εναν και κοψαμε ολοι μετα...! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thesalos (Γιωργος) Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)
Ένταξη: 11 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 326 Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 21:25:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Των μερσεντες ηταν λιγο πιο δυσκολο απο τα αλλα γιατι ηθελε και κοφτακι. Τραβουσες πανω και εκοβες. 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 21:36:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπράβο σας ρε. 
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smoki (Spyros) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 07 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 410
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2008, 00:25:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
thesalos έγραψε: | Των μερσεντες ηταν λιγο πιο δυσκολο απο τα αλλα γιατι ηθελε και κοφτακι. Τραβουσες πανω και εκοβες.  |
Εγω θυμάμαι των mercedes οπως σ' αυτη στη φωτο τα ξεβιδώναμε και τα βγάζαμε
http://www.carshow.com.tw/image/carshow/cars/4/1304.jpg
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2008, 11:37:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κι εγω γι αυτα ελεγα αλλα θυμασαι λαθος γιατι ειχαν συρματοσχοινο και ελλατηριο. Στα δυο πρωτα ειχα ταλαιπωρηθει πολυ 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2008, 13:32:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κακοπαιδα επρεπε να κανω εγω την αρχη για να βγειτε απο το καβουκι σας!
Να πω οτι οποτε βλεπαμε σπασμενο φαναρι με το λαμπακι μεσα το βγαζαμε απλα για να το σπασουμε!

.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2008, 19:36:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ολοι εσεις που τα κανατε αυτα τοτε, τωρα αν τα κανουν στα δικα σας αυτοκινητα τι θα λεγατε ?
καποιοι θα το προσπερνουσαν , αν ομως καθε εβδομαδα σας εκλεβαν τους υαλοκαθαριστηρες ...;;;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2008, 19:52:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | ολοι εσεις που τα κανατε αυτα τοτε, τωρα αν τα κανουν στα δικα σας αυτοκινητα τι θα λεγατε ?
καποιοι θα το προσπερνουσαν , αν ομως καθε εβδομαδα σας εκλεβαν τους υαλοκαθαριστηρες ...;;; |
Οταν εισαι δεκα χρονων μονο αυτο δεν σκεφτεσαι. Συνηθως τα παιδια πρωτα κανουν κατι και ισως να το σκεφτουν μετα.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2008, 20:14:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το να το κάνουν "παιδιά" για το χαβαλε που σε γενικές γραμμές και με τον α ή β τρόπο όλοι λιγο πολυ το εχουμε κάνει δεν ειναι το "κακό" μιας και ειναι σπασμοδικό και "παρωδικό... (φυσικά βεβαια και σε ξενερωνει)
το τραγικό ειναι να γίνονται επι τουτου από κλεφτες κλπ κλπ...
εκει λες... ημαρτον...
και ψάχνεις για θεση γκαραζ... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|